نظر علی آبادی درباره برنامه 90
نظر علیآبادی درباره برنامه 90
محمد عليآبادي، رئيس سازمان تربيت بدني درباره سخنان رد و بدل شده در برنامه 90 روز دوشنبه گفت: اين برنامه را به طور كامل ديدم. معتقدم كه آگاه كردن مردم اقدام بسيار خوبي است؛ اما اين نوع بحث كردن در مورد فوتبال، به نفع اين ورزش در كشورمان نيست.
فارس: رئيس سازمان تربيت بدني گفت: تمام گفت و گو و بحثهاي اين هفته برنامه 90 را ديدم؛ اما اين نوع بحثها به نفع فوتبال كشور نيست.
محمد عليآبادي، رئيس سازمان تربيت بدني درباره سخنان رد و بدل شده در برنامه 90 روز دوشنبه گفت: اين برنامه را به طور كامل ديدم. معتقدم كه آگاه كردن مردم اقدام بسيار خوبي است؛ اما اين نوع بحث كردن در مورد فوتبال، به نفع اين ورزش در كشورمان نيست.
وي در جمع خبرنگاران درباره علت عدم اقبال مربيان خارجي براي قبول سرمربيگري فوتبال كشورمان، عنوان كرد: اصلي ترين دليل نيامدن مربيان خارجي به ايران اين است كه رئيس فدراسيون ما مشخص نيست. ممكن است بعد از انتخاب از سوي كميته انتقالي، از سوي رئيس فدراسيون آينده، كنار گذاشته شوند.
علي آبادي افزود: برنامههاي مفصلي براي فوتبال داشتم كه رئيس جمهوري با اطلاع از آنها و شناخت تواناييهاي من، احساس كردند كه بهترين فرد براي اداره اين فدراسيون بنده هستم؛ اما خودم موافق حضورم نبودم. سپس با فضاسازيهاي عدهاي، از رئيس جمهوري خواستم استعفا كنم تا فوتبال دچار بحران و مشكل ديگري نشود.
رئيس سازمان تربيت بدني يادآور شد: در برخي كشورها، وزراي كابينه مسئوليت ورزشهايي مثل فوتبال را نيز برعهده دارند؛ ولي در كشورمان برخي از افراد فضاهايي را بوجود آورند تا نتوانم كانديدا شوم كه اقدامات آنها را پس از انتخابات رياست فدراسيون فوتبال بيان ميكنم.
منبع : FardaNews