ماسچرانو: بازی مان مقابل اوساسونا تفاوتی با بازی مان مقابل میلان نداشت
هافبک آرژانتینی بارسا معتقد است عملکرد مقابل اوساسونا تفاوت چندانی با نمایش این تیم مقابل میلان نداشت
سایت گل – خاویر ماسچرانو هافبک آرژانتینی بارسلونا معتقد است نمایش این تیم در دیدار مقابل اوساسونا بسیار شبیه به نمایش این تیم در دیدار هفته گذشته مقابل میلان بود.
بارسا در دیدار هفته گذشته مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 2-2 متوقف شد اما اوساسونا را با نتیجه 8 بر صفر در هم کوبید.
با وجود تفاوت فاحش در نتیجه دو بازی ماسچرانو معتقد است عملکرد بارسا در دو دیدار بسیار شبیه به هم بوده است.
او می گوید:" در کل بازی بسیار خوبی بود اما عملکردمان تفاوت چندانی با بازی مقابل میلان نداشت. شاید در این بازی کمی در ضربات آخر خوش شانس بودیم. در بازی مقابل میلان شانس های بسیاری داشتیم که نتوانستیم آنها را به گل تبدیل کنیم."
" با پیروزی قاطعی که مقابل اوساسونا کسب کردیم نشان دادیم بارسا هنوز شاداب است و می تواند حریفانش را گلباران کند."
بارسا در چهارمین دیدار خود در رقابتهای لالیگا چهارشنبه به مصاف والنسیا خواهد رفت.
به بهانه پانزدهمین سالگرد پیوستن اینیستا به بارسا: پسر لاماسیا 15 ساله شد
سایت گل-عصر روز شنبه و قبل از دیدار بارسلونا مقابل اوساسونا که مبدل به فستیوال گل شاگردان گواردیولا شد، آندرس اینیستا برای تشویق هم تیمی هایش وارد زمین مسابقه شد. شنبه شب دقیقا پانزدهمین سالگرد پیوستن اینیستا به تیم بارسلونا بود و روزی بود که این ستاره باتجربه هرگز آن را فراموش نخواهد کرد
هفدهم سپتامبر سال 1996 بود که آندرس خانه شان در «فوئنته آلبیا» را برای آغاز دوره ای طولانی و پر زحمت برای رسیدن به موفقیت ترک کرد. آن شب را در یکی از اتاقهای لاماسیا سر کرد و روز بعد یک پسر بچه ظریف 12 ساله گام به کمپ تمرینی تیم کاتالان گذاشت. روزها پی در پی سپری می شد تا اینکه اینیستا در روز پنجم فوریه سال 2001 برای اولین بار برای تیم اصلی بارسای بی به میدان رفت.
آندرس اینیستا بدون هیچ شرط و شروطی به درخواست اوریول تورت، خوان مارتینس ویلاسکا و آلبرت بنایگس پاسخ مثبت داد تا از پیراهن بارسلونا دفاع کند. او در آن روز تنها 12 سال سن داشت و از آن روز به بعد به جز پیراهن آبی و اناری بارسا، پیراهن دیگری را برتن نکرد.. اینیستا از آن زمان به بعد بیشتر روزهای عمرش را در کاتالونیا سپری کرد و کمتر به مانچگا، سرزمین مادری اش رفت وعملا بارسلونا را به عنوان شهر جدیدش پذیرفت. در همین شهر بود که او با همسرش آنا آشنا شدو شاهد تولد والریا، دختر کوچولیش بود.
اینیستا از همان روزهای ابتدایی بلوغ فراوانی داشت و همواره از سنش بزرگتر به نظر می رسید. خوسه آنتونیو، پدر آندرس در صحبتهایی از پانزده سال پیش می گوید:« در آن روز با ماشین از فوئنته آلبیا به بارسلونا آمدیم و آن سفر برای من مثل مراسم تشییع جنازه بود.» پدر اینیستا خاطرات آن روز را این طور شرح داده:« آندرس 12 ساله که آن روز با ماریبل، خواهر 10 ساله اش خداحافظی کرده بود، در طول مسیر 466 کیلومتری فوئنته آلبیا به بارسلونا کلمه ای حرف نزد. برای صرف ناهار همراه ماری، مادر او و آندرس ، پدربزرگ مادری اش متوقف شدیم و همه به سختی غذا خوردیم.هنوز دو ساعت از راه باقی مانده بود که ما ناهارمان را خوردیم و وقتی به بارسلونا رسیدیم هوا تاریخ شده بود و در آن زمان خوان فاررس به استقبال ما آمد. آندرس با احترام ایستاه بود ولی احساس غریبی، ترس و دور شدن از نزدیکانش بر او غلبه کرده بود.آندرس در کنار درورودی ساکن و ساکت مانده بود و نمی خواست وارد شود ولی په په رینا که دو سال از او بزرگتر بود و سایرین او را به ورود تشویق کردند.»
پدر آندرس اینیستا بعد از 15 سال طوری این خاطرات را نقل می کند که گویی این اتفاق تازه رخ داد. اعضای خانواده اینیستا آن شب را در «هتل رالی » بارسلونا به صبح رساندند و آندرس نوجوان در لاماسیا ماند. ولی فردای آن روز پدر و مادر آندرس نتوانستند طاقت بیاورند و برای خداحافظی از پسرشان که اکنون دیگر «پسر لاماسیا » شده بود، به باشگاه بارسلونا رفتند.طبق قوانین باشگاه بارسلونا، والدین بچه ها نمی توانستند در اولین ماه حضور فرزندشان در باشگاه به بارسلونا بروند ولی اینیستای کوچک تا 4 ماه والدینش را ندید.
در دوازدهمین روز حضور اینیستا درلاماسیا بود که اولین گزارش درمورد این ستاره جوان در روزنامه ال موندو دپورتیوو منتشر شد. در آن روز اینیستا گفت:« آنچه در مورد بارسلونا برایت تعریف می کنند یک چیز است و شناخت این باشگاه یک چیز دیگر.»
اینیستا درست می گفت. آن پسر ظریف و خجالتی ای که در روز اول ،با تردید و نگرانی وارد باشگاه بارسلونا شده بود ؛اکنون اسطوره باشگاه بارساست و به نظر می رسد که هیچ تردیدی درمورد حضورش در این تیم ندارد.
آبیدال و آلوز به 100 بازی در لیگ رسیدند.
اریک آبیدال و دنی آلوز هر دو صدمین بازی لیگ خود برای باشگاه را مقابل اوساسونا تجربه کردند. بازیکن فرانسوی طی 4 فصل به این صد بازی رسیده، در حالی که آلوز 3 فصل داشته است.
صدمین بازی هر دوی اینها کمی دیرتر از موعد مقرر اتفاق افتاد. هر دوی آنها فصل قبل را با 98 بازی به اتمام رساندند اما آلوز بازی ویارئال را از دست داد و آبیدال در بازی آنوئتا حضور نیافته بود بنابرین این شنبه در نیوکمپ بود که هر دوی آنها به 100 بازی رسیدند.
گواردیولا برای این دو نقش های متقاوتی در نظر گرفته است؛ آلوز بیشتر نقشی هجومی دارد - او به عنوان جناح خارجی مقابل اوساسونا انتخاب شده بود و از زمان حضورش در باشگاه 10 گل به ثمر رسانده - در حالی که آبیدال نقشی دفاعی دارد و بین دفاع آخر و دفاع وسط جا به جا می شود و با اینکه در جام حذفی گلزنی کرده، تاکنون تجربه گلزنی در لیگ را نداشته است.
پیکه 88 و پویول نزدیک 350
جرارد پیکه احتمالا مدافع بعدی بارسا خواهد بود که به 100 بازی می رسد؛ چراکه اکنون 999 بازی دارد؛ این در حالی است که مدافع میانی کارلس پویول بیش از هر مدافع دیگری در لیگ بازی کرده است: یعنی 348 مرتبه در مجموع.
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
تیاگو درمورد انتقادات رئالی ها: نمی دانم درمادرید چه می گذرد؛دربارسلونا زندگی می کنم
سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره خط میانی بارسلونا تمایلی ندارد تا وارد بحث گله مادریدی ها نسبت به عملکرد داوران شود
او در صحبتهایی در این باره گفت:« نمی دانم که در پایتخت اسپانیا چه می گذرد ؛ چون در بارسلونا زندگی می کنم و داوران آنهایی هستند که درمورد خطاها قضاوت می کنند.»
ستاره جوان بارسلونا تمایلی ندارد تا در این باره که داوران بیشتر از مسی مراقبت می کنند یا رونالدو وارد شود و معتقد است که این داوران هستند که بازیها را قضاوت می کنند:« اگر خطا و تکلی باشد، یک داور هست که در این باره قضاوت کند.»
او همچنین درمورد شکست رئال مقابل لوانته هم نظری نداد و اعلام کرد که این اتفاقات همیشه می افتد:« من از عملکرد تیمهای دیگر تعجب نمی کنم. من در رختکن تیم آنها نیستم ولی این بحثهایی است که همیشه مطرح می شود. رئال می برد، مساوی می کند و می بازد.شاید هفته بعد روند برعکس شود. رئال شاید این هفته نتیجه بدی گرفت ولی هنوز بازیهای زیادی پیش روست.»
او در مورد دوقطبی بودن فوتبال اسپانیا هم صحبت کرد و گفت:« این دروغ بزرگی است که بگوئیم که رقابتهای لالیگا، دوقطبی است.چون تمام تیمها به فکر پیروزی هستند . هیچ وقت این طور نبوده و نخواهد بود.»
آلکانتارا در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازی فینال اروپایی بسکتبال را تماشا کرده و به نظر او این بازی مهم بود:« من فینال اروپایی بسکتبال را تماشا کردم ولی در عین حال حواسم به بازی رئال هم بود.»
ویا: ستاره های بارسا به سسک کمک کردند تا بهتر از زمان حضورش در آرسنال باشد
سایت گل- تنها یک ماه بعد از انتقال سسک فابرگاس از آرسنال به بارسلونا داوید ویا در صحبتهایی اعلام کرد که این بازیکن جوان اسپانیایی در مقایسه با دوران حضورش در آرسنال پیشرفت زیادی داشته است.
داوید ویا معتقد است که سسک با بازی کردن در سرزمین مادری و در کنار ستاره های تراز اول دنیای فوتبال پیشرفت زیادی کرده
ویا در صحبتهایی به روزنامه مارکا گفت:« درست است که سسک مدتی از اینجا دور بوده ولی در نهایت اینجا رشد کرده. فلسفه فوتبال تیم باشگاهی او و لاماسیا نه تنها در پاهایش، بلکه در رگهای بدنش نیز هست.او در آرسنال بازیکن فوق العاده ای بود واینجا در میان تمام این بازیکنان، بهتر شده و این را نشان می دهد.»
ویا در ادامه صحبتهایش درمورد دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل والنسیا، تیم باشگاهی سابقش صحبت کرد و گفت:« بازی فوق العاده مقابل اوساسونا باعث شد تا اعتماد به نفس ما در آستانه این بازی افزایش پیدا کند و می دانیم که کار سختی را در مستایا خواهیم داشت.»
بارسلونا شنبه شب توانست تا با نتیجه 0-8 مقابل اوساسونا به پیروزی برسد و از حریف دیرینه اش رئال مادرید در جدول رده بندی لالیگا پیشی بگیرد
تمرین پیکه با بقیهی بازیکنان
جرارد پیکه در جلسه ی تمرینی ظهر روز 19 سپتامبر که برای آمادگی برای بازی وسط هفته در مستایا برگزار شد، به طور کامل شرکت کرد. جمعا 23 بازیکن در این تمرین حاضر بودند، 19 بازیکن از تیم اصلی و 4 بازیکن از تیم B.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از یک روز استراحت پس از برد 8-0 برابر اوساسونا، بازیکنان ظهر دیروز در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر به تمرین پرداختند تا برای بازی چهارشنبه شب با والنسیا آماده شوند. خبر خوب برای گواردیولا این بود که جرارد پیکه در این تمرین حضور کامل داشت.
بازگشت به تمرینات
پیکه در جلسه ی تمرینی 23 آگوست برای بازی در سوپر کاپ دچار مصدومیت از ناحیه ی پشت ساق شد و پس از آن تنها تمرین می کرد. او شنبه شب قبل از بازی با اوساسونا با بقیه ی بازیکنان تمرین کرد.
19 بازیکن از تیم اصلی و 4 بازیکن از تیم B
4 بازیکن از تیم B، نوزده بازیکن تیم اصلی را در زمین شماره ی 2 سنت خوان دسپی همراهی کردند: مونیسا، کوئنکا، آرماندو و ریورولا.
آندرس اینیستا و الکسیس سانچز که هر دو مصدومند، جدا از دیگر بازیکنان برای بهبودی خود کار کردند.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: آرمین باشی زاده FCBarca.ir
تیاگو: "لیگ فقط یک رقابت دو تیمه نیست"
هافبک بارسا می گوید این باور که رقابت برای لیگ اسپانیا فقط بین دو تیم بزرگ است، اشتباه است: "همه تیمها تلاش خود را می کنند و سعی می کنند پیروز شوند." تیاگو همچنین رضایت خود از سیر پیشرفت نقشش در تیم را بیان داشت.
بحثهای زیادی وجود دارد که آیا لیگ اسپانیا، تبدیل به رقابتی دو تیمه بین بارسا و رئال مادرید شده است اما تیم گواردیولا در انوئتا امتیاز از دست داد و رئال مادرید روز یکشنبه در سیوتات د والنسیا باخت و تیاگو می گوید: "اینکه رقابت بین دو تیم است، دروغی بزرگ است. بقیه تیمها هم می آیند و همه تلاش خود را می کنند و سعی می کنند پیروز شوند."
در مورد بازیهای در مقابل رئال سوسیداد و آ ث میلان تیاگو گفت: "ما به گرفتن نتایج خوب عادت کرده ایم و عجیب است که دو تساوری پشت سر هم به دست بیاوریم. اما در فوتبال این اتفاقها طبیعی است."
سیستم جدید
تیاگو در تیم از نقشی بسیار پررنگ بهره برده است. مخصوصا وقتی که تیم 3-4-3 (یا اینطور که او می گوید، 3-5-2) بازی می کند: "برای من خیلی سخت نبوده که نقشی دفاعی تر بر عهده بگیرم. من تمرین می کنم تا حتما نقشی در تیم به دست بیاورم، برای دقایقی بازی کنم و به هم تیمیهایم کمک کنم. من فقط از انجام دادن آنچه مربی ازم می خواهد، خوشحالم. نکته مثبت ترکیبی که استفاده می کنیم، این است که بازیکنان بیشتری در میانه زمین داریم و مالکیت بیشتری به دست می آوریم."
رقابت هافبکها
تیاگو همچنین می گوید که رقابت برای مکانی در میانه زمین تیم، چیز بسیار خوبی است: "ما بازیکنان متفاوتی هستیم و اگر بتوانیم با هم خوب ارتباط برقرار کنیم، به ما کمک می کند تیم خوبی بسازیم. سسک خیلی خوب در تیم جا افتاد و بازیکنی بسیار خوبی است. قدرت او در جا گذاشتن مدافع یارگیرش، توانایی است که خیلی ها ندارند و در مقابل دروازه نیز خوب کار می کند."
در پایان، تیاگو تاکید کرد که مهمترین چیز برایش در حال حاضر "لذت بردن از فوتبال، با رضایت در جلسات تمرین حاضر شدن و اوقات خوبی را اینجا سپری کردن" است.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: آذر فرحی FCBarca.ir
تمجید آلکانتارا از فابرگاس
سایت گل – تیاگو آلکانتارا هافبک جوان بارسلونا از بازی درخشان سسک فابرگاس تحت تاثیر قرار گرفته و معتقد است هافبک اسبق آرسنال خیلی خوب با شرایط جدید وفق پیدا کرده است.
آلکانتارا در گفتگو با وب سایت باشگاه بارسلونا می گوید:" سسک به خوبی با شرایط تیم جدیدش کنار آمده است. او بازیکن بسیار خوبی است و با این که یک هافبک است خیلی خوب گل می زند."
" امیدوارم بتوانم از تجربیات او استفاده کنم."
فابرگاس بعد از بیش از یک سال شایعه در مورد ترک آرسنال و پیوستنش به بارسا تابستان امسال این تیم انگلیسی را به مقصد نوکمپ ترک کرد و اتفاقا خیلی زود در ترکیب تیم جدیدش جا افتاد.