آخه یکی دیگر از اساتید اطراف ما ، بمون گفت خب وقتی لپ تاپ خاموش میشه و سیستم هم وصله به برق ، خبنقل قول:
خراب میشه باتری. منم حال و حوصله قطع و وصل نداشتم، باتری رو دراوردم. ولی به قول شما بله، لپتاپ مهمتره
Printable View
آخه یکی دیگر از اساتید اطراف ما ، بمون گفت خب وقتی لپ تاپ خاموش میشه و سیستم هم وصله به برق ، خبنقل قول:
خراب میشه باتری. منم حال و حوصله قطع و وصل نداشتم، باتری رو دراوردم. ولی به قول شما بله، لپتاپ مهمتره
دوست گلم ادابتور لپ تاپ سیستمه سویچینگ داره شما بزار روش باشه این حرف من نیست حرف شرکت های سازندشه اگه بگردی گفتوگوهای جالبی در باره ی حرف من پیدا میکنی که درستی اون رو تایید میکنه حالا خود دانی:20:نقل قول:
خب معلومه که اساتید و دوستان p30worldy برای من ارجحیت دارند. همون طور که گفتی عمل میکنم ، اون آقا رونقل قول:
هم از درجه استادی ساقط گردانده و کلیه راهنمایی های قبلیش رو هم به حالت تعلیق در میارم.
خب این طوری که روشن میمونه، هایبر بشه بهتر نیست؟ منظورم مثلا حداقل 30 دقیقه کار نداشتن با لپتاپهنقل قول:
در طول روز که باهاش کار نداری در لب تاپ رو ببند و بزار رو دو ناتینگز که خاموش یا هایبر نشه
خواهش میکنم واسه 15 دقیقه معمولا sleep و بیشتر هایبر و یک روز معمولا خاموش کردن بهترین کارهنقل قول:
شرمنده کم سوادی به خرج میدیم، حالت sleep چه جور حالتیه و چه طور به وجود میاد؟ همون استند بای که نیست؟نقل قول:
چرا یه جور استند بای هم به شمار میره چون برق به سیستم میره و قطع نشده به وجود اومدنش هم کنار کلمه ی خاموش رو نگاه کنی و بزنی به وجود می اد:31:نقل قول:
log off منظورته؟ اگر آره یعنی بهتره به جای استندبای log off کرد ؟نقل قول:
ویرایش : نه فکر کنم منظورت دگمه خاموش رو کیبورد بود. اونجا یک دگمه هست با عکس یک خونه، تا حالا نمیدونستم
چیه، وقتی میزنمش اتفاقی نمی افته. اونجا رو هم که مربوط به پرسیدن نوع عمل دگمه هاست چک کردم.
نه ما داریم درباره ی کلمه ی sleep بحث میکنیمنقل قول:
دوستان یکم مراعات کنید ... این تاپیک چت روم نشه ....
مرسی
..............
اره بذار روشن بمونه ... کار لب تاپ اینه .. نگرانش نباش .... اگه مثلا یک ساعت باهاش کار نداری درش رو ببند و بذار همونجوری روشن بمونهنقل قول:
یعنی منظور اینه وقتی در رو میبندم روشن باقی بمونه؟
ضمنا استفاده چندانی بیرون از منزل ندارم و باتری هم معمولا بیرون است.
باتری هم همون که بیرونه خوبه ...
ولی سعی کن مثلا هفته ای یک بار از باتری استفاده کنی ... بذار شارژش خالی بشه ... بعد دوباره شارژش کن و حدود 80% درش بیار و بذار تا هفته ی بعد
البته اونجوری ها هم نیست ...نقل قول:
دوست عزیزم هیچ فکر کردی که اگه برق بره و این چندین بار تکرار بشه دیگه به جای خراب شدن باتری لپ تاپ خراب میشه تازه من از همه ی اساتید شنیدم بهتره باتری روی لپ تاپ باشه
ولی اگه خیلی نگرانی یه محافظ بگیر خوب
........................
اسلیپ هم معمولا خیلی پیشنهاد نمیشه
دوست عزیزم ممنون از تذکرت ولی من که نفهمیدم چی رو گفتی چون بالاخره باید جواب کاربر رو داد و اگه یه بار دیگه متن تایپ شده رو بخونی متوجه میشی که من چی گفتم من گفتم اگه رو سیستم باتری نباشه و برق بره اونوقت لپ تاپ یه دفعه خاموش میشه و به هزارو یک جاش اسیب میرسه این در حالی که اگه باتری روش باشه خوب از اون استفاده میکنه واسیبی بهش نمی رسه:11:نقل قول: