پروتئین رو که حتما باید مصرف کنی. دیگه بقیه ش بستگی به نیازت داره ، مثلا کربوهیدرات رو اگه میتونی غذا زیاد بخور اگه نمیتونی مکمل بگیر. اگه نیاز داشتی کراتین یا پمپ و... هم میتونی بگیری ولی فکر نکنم نیاز داشته باشه.
Printable View
پروتئین رو که حتما باید مصرف کنی. دیگه بقیه ش بستگی به نیازت داره ، مثلا کربوهیدرات رو اگه میتونی غذا زیاد بخور اگه نمیتونی مکمل بگیر. اگه نیاز داشتی کراتین یا پمپ و... هم میتونی بگیری ولی فکر نکنم نیاز داشته باشه.
نظرت رو اینا چیه؟!نقل قول:
پروتئین اوپتیموم
کراتین ماسل فارم
آمینو 2222 (اصل:n02:)
+
یه گلوتامین هم بعد از اتمام دوره میخوام مصرف کنم.............
خوبه؟!
حامد؟!
مجید؟!
وِر آر یو؟!
یه بار ما مشاوره خواستیما!!!!
همه خوبای فروم حالا درگیر شدن..............
ای بابا،همیشه دیر رسیدیم :|
آهان ببخشید جواب ندادم عزیزم.
آره ترکیب خوبیه مخصوصا آمینو که وقتی مصرف کنی دیگه نیاز به استروئید نداری...
گلوتامین رو میخوای دوره کات مصرف کنی یعنی؟
سلامنقل قول:
مکملهای پروتئینی رو میشه مدت طولانی مصرف کرد ولی مثلا کراتین رو بیشتر از چهار هفته نمیتونید ازش جواب بگیرید...
واقعا؟یعنی بعد از 4 هفته بی مصرف میشه...من الان 1 ماه و نیمه دارم مصرف میکنم و فکر کنم برای 2 هفته دیگه هم چیزی باشه برای خوردن...:n02:
اوج اثرش چهار هفته س. من یه کراتین رو دو سال پیش گرفتمش هنوز دارمش البته فاسد شده دیگه.... هیچ وقت دوره کامل نرفتم. بعضی وقتها همینجوری یکم میخوردم!
کراتین سیصد گرمی همراه بارگیریش حد اکثر یک ماه میره.
البته کراتین داریم تا کراتین..............نقل قول:
شاید چیزی که شما داری مصرف میکنی کراتین ترکیبی باشه حمید جان................
والا یکی از بچه ها اینجوری مصرف کرده بود جواب گرفته بود،یعنی اول یه دوره حجم رفته بود،بعد از تموم شدن دورش یه گلوتامین هم مصرف کرده بود...............نقل قول:
آره ترکیب خوبیه مخصوصا آمینو که وقتی مصرف کنی دیگه نیاز به استروئید نداری...
گلوتامین رو میخوای دوره کات مصرف کنی یعنی؟
تیپ بدنیش هم خیلی شبیه من هستش...............
نقل قول:
گلوتامین رو بذار برای دوره کات. البته گلوتامین برای دوره حجم هم خیلی خوبه! ولی دوره کات حتما باید باشه
سلام دوستان.دوستان من جدیدا هر چی دمبل و هالتر میزنم اصلا بازو هام از یه حدی بزرگتر نمیشه.میشه یا یه برنامه ای یا یه نکته ای چیزی بگین که راهی پیدا کنم؟
بدنسازی=تغذیه+تمرین
احتمالا شما تغذیه خوبی ندارید
یا اینکه استاپ عضلانی کردید که با یه جلسه ی خیلی سنگین میشه به عضله شوک داد