نه داداش ، كرمانشاهي هستن يا زبان محلي كرماشاني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نه داداش ، كرمانشاهي هستن يا زبان محلي كرماشاني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب من به زبان تهدانی گفتم ایرادی داره؟
شما راحت باش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من راحتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نو پرابلم
ولی من خیلی با بچه کرومونشاهیا حال میکنم
بچه های زرنگین
ماي نيم ايز بلك برد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطف داري شما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال دارم
از کجا پیدات میشه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
خدايا شانس مارو ببين ، بالام جان بيخيال ما شو ، برو به زندگيت برس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان عزیز کرمانشاهی حتما خبر رو شنیدید که پسر یکی از مقامات بلند پایه سابق شهرمان چه دسته گلی به اب داده .
اگه روزی به قدرت رسیدید دیروزتان را فراموش نکنید .
نميشه بهروز جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .پيش دوستام که ميرم همه ميگن فراموشش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهروز شفاف سازي كن ، پسر ز*ن*ي رو ميگي ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: