سلامنقل قول:
من که راضیم، البته وقتی که مشکل سراسری نباشه سرعت دانلودش 120.وقتی هم بقیه مشکل داشتند منم مثل بقیه مشکل داشتم.
در کل راضیم:11:
Printable View
سلامنقل قول:
من که راضیم، البته وقتی که مشکل سراسری نباشه سرعت دانلودش 120.وقتی هم بقیه مشکل داشتند منم مثل بقیه مشکل داشتم.
در کل راضیم:11:
سیم تلفن از سیم برق باید دور باشهنقل قول:
سیم تلفن رو هم مسقیم از بیرون بکش بیار پیش سیستمت اینطوری مطمئنی از پیش سیم برق رد نشده
من 1 مگ مخابرات دارم اینم فیلم سرعت دانلودنقل قول:
کد:http://www.sharebees.com/6tkx77den429.html
زنگ ميزنم مخابرات ميگه اينترنت مشكلي نداره و مشكل از خونه شماست
خونه خودمون هم مودم و تلفن رو ميبرم به كابلي كه از بيرون به خونه وصل شده وصل ميكنم و اونجا هر دو سالم كار ميكنن و مودم هم Alarm نميده
ولي تا ميارم و وصلش ميكنم به پي سي Alarm ميده:37::45:
خوب دیگه گفتم برو سیم بکش بیار پیشPCنقل قول:
بپر برو اندازه بگیر چقدر سیم می خوای از سیمی که اومده در خونه تا پیش سیستمت بعد که سیم خریدی به طرز کاملا ماهرانه از یه گوشه ای سیم رو بکش پیش PC بعد اسپلیتر بزار و یه سیم وصل کن به پریز تلفن خونتون یکی هم به مودم
فقط یادت باشه سیم تلفن خونه رو از از قسمت ورودی جدا کنی(همون سیمی که از کوچه میاد)
موفق باشی
آزمایشی اسپلیتر رو گذاشتم بین مودم و پریز تلفن و فعلا درست شده و داره کار میکنه منتهی کیفیت صدای تلفن بد شده که اونم یه اسپلیتر دیگه میزارم بینشون و درست میشهنقل قول:
ممنون از راهنماییاتون:11:
مگه قبل از این بدون اسپلیتر وصل می کردی؟؟نقل قول:
ارهنقل قول:
3-4 ساله که بدون اسپلیتر وصل میکردم و کار هم میکرد
اسپلیتر رو به تلفن وصل کرده بودم که نویز نداشته باشه
امیر خان من اون پپروکسی که گذاشته بودین رو این مدت استفاده کردم خیلی عالی بود دستت درد نکنه ولی الان چرا دیگه سایت های خیلتر شده رو باز نمیکنه
یعنی تاثیر داشت؟نقل قول:
منظورم اینه نویز روی تلفن از بین رفت؟
دقیقا چطور وصل کرده بودی؟