اگه ميشه منبع آمار رو بگين ما هم استفاده كنيمنقل قول:
Printable View
اگه ميشه منبع آمار رو بگين ما هم استفاده كنيمنقل قول:
من سرچ کردم اما دردی از ما دوا نشد:13:نقل قول:
تو ایران که روش اکتیو تلفنی عملی نیست
ایا راه دیگه برای اکتیو کردن وجود نداره:20:
بیخیال کرکش کنید هیچ فرقی هم نداره موقع اپدیت یک فایل هست که باید دانلودش نکنی همین !
صفحه 109 و صفحه های قبل و بعد آن را نگاه کنیدنقل قول:
از كجا ميشه فهميد شماره سريال پشت لپتاپ قبلا واسه كسه ديگه اي ثبن نشده؟ كجا بايد چك كنم؟
نقل قول:
دوست عزیز از ایران هم میشه اکتیو کرد فرقی نمیکنه. کافیه به یک زبان رایج به غیر از فارسی آشنا باشی. درسته که لیست ایران در قسمت اکتیو کردن از طریق تلفن وجود نداره اما کافیه مثلا کشور رو امریکا و یا انگلیس انتخاب کنید و یا حتی اگر ترکی میدونید یکی از کشور ها مانند ترکیه و یا آذربایجان رو انتخاب کنید بعد دیگه مراحل همون مراحلیه که توضیح دادم فرقی نمیکنه.
اما برای اینکه مشکلت رفع بشه در قسمت اکتیو کردن با تلفن کشور سوئد رو انتخاب کن و بعد Next رو بزن و عکس زیر رو از که در لپ تاپت نشون داده میشه رو اینجا بزار تا من کد اکتیو شدن ویندوز رو برات به پیغام خصوصی بفرستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز رو که اکتیو کردی برو مسیر زیر و یک بک آپ از ویندوز بگیر تا هر دفعه مجبور نباشی ویندوز رو اکتیو کنی. بک رو هم زمانی بگیر که ویندوز رو آپدیت کرده باشی و همه درایو هاشم نصب کرده باشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هارد 500 بهتره چون کارایی و سرعت دستگاهتو بیشتر میکنهنقل قول:
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
آقا هرچی گشتم منبع پیدا نشد ولی فکر کنم یه بار تلویزیون گفت توی یدونه از این سایت های خبری(فکر کنم مهر) هم بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز گاها ، مرورگر اینترنت ، صفحات اینترنتی رو بصورت ذخیره شده نگه میدارن و دوباره که شما به اونها مراجعه میکنی بروز رسانی نمیشن و همون نسخه ی قبلی رو نشون میدن که مشکل شما هم همینه!
بنده هم داعیه ای ندارم پست الکی بزنم بدون پشتوانه!
=========================================
من آپدیت بایوس رو انجام دادم اما در کارهایی که من انجام دادم تفاوتی نکرد و البنه به نظرم گاها سرعت فن ها زیاد میشه مثلا در ابتدای روشن کردن لپ تاپ در کل به نظرم بهتره آپگرید انجام نشه ! (نظر شخصیمه)
نقل قول:
آقا هرچی گشتم منبع پیدا نشد ولی فکر کنم یه بار تلویزیون گفت توی یدونه از این سایت های خبری(فکر کنم مهر) هم بود
خدمته شما : [HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327807&page=8[/HTML]نقل قول:
اگه ميشه منبع آمار رو بگين ما هم استفاده كنيم
سلامنقل قول:
شرمنده . حرف شما درست بود.مشکل از مرورگر من بود.
ولی چرا ورژن 211 نیومده.ولی 212 اومده؟
بازم شرمنده.