1: توانایی پخش MP3 با نرخ بیت ریت 320 کیلو بایت چیز جدیدی نیست! همین N97 منم میتونه این کارو بکنه! N8 رفته توی خط دالبی!!:8:نقل قول:
2: فرض کنید 32 گیگش هم نیاد! 16 گیگ + یک مموری 32 گیگ + یک فلش مموری 8 یا 16 گیگ! فکر کنم بیشتر لازم بشه:21:!
Printable View
1: توانایی پخش MP3 با نرخ بیت ریت 320 کیلو بایت چیز جدیدی نیست! همین N97 منم میتونه این کارو بکنه! N8 رفته توی خط دالبی!!:8:نقل قول:
2: فرض کنید 32 گیگش هم نیاد! 16 گیگ + یک مموری 32 گیگ + یک فلش مموری 8 یا 16 گیگ! فکر کنم بیشتر لازم بشه:21:!
مقایسه دوربین nokia n8 با iphone 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهای بیشتر
[PHP]
http://www.engadget.com/2010/09/30/nokia-n8-vs-iphone-4-camera-showdown/[/PHP]
عجب کيفيت عکسي داره اين آيفون! (الان همه نوکياييا ميريزن سرم!!) :10:
جدی عجب فیلمی شده این عکساااا..........حالا تو همین تاپیک باز 400 تا مقایسه کیفیت عکس آیفون و n8 رو داشتیم! بعد مثلا n8 بهتر بود!
یه روشی هست که میگن میشه فهمید یه عکس دستکاری شده یا نه!......یادمه یکی میگفت همچین چیزی هست!.....یعنی میشه فهمید یه عکس رو دست بردن توش یا نه!
آره حدس ميزدم يه کلکي تو کار باشه. بگذريم.
ميگم اين گوشي 370 يوروئه درسته؟ با احتساب نرخ فعلي ارز ميشه حدود 480 تومن. بعد بياد ايران چقدر بهش اضافه ميشه فکر ميکنيد؟ 100 تومن؟ 50 تومن؟ :46:
من واقعا نمی دونم چی بگم من مقایسه با Canon 14mp دیدم، عکس عالی دیدم، بدم دیدم.نمیشه فعلا چیزی گفت.
ولی شما کافی سمپل های n8 رو در سایت نوکیا ببینید.
نوکیا که شرکت ایرانی نیست.
n8 واسه هرچی نیومده باشه واسه دوربینش امده.
فکر نکنم نوکیا دیوانه باشه ؟!بخواد سهامش سقوط کنه....
نوکیا تا اونجا که یادمه اگه گفته گوشی در چیزی عالیه همین بوده هر چند معایب دیگه داشته باشه ولی در اون چیز طبق حرفش عمل کرده.
n8 هم همینطور ...
بهر حال وقتی شما یک عکس عالی می بینی در مقابل Canon 14mp و عکس هایی مانند این در مقابل iphone 4
بهتره هیچ کدوم رو باور نکنین.
نکته جالب دیگر اینکه iphone گوشی بسیار خوب سیستم عامل ،تاچ وغیره
اما دیگه با همه چی مقایسه میشه فردا با دوربین های حرفه ایم مقایسه میشه از 8 تا 14! و ...
دیگه انتظار معجزه نمیشه داشت ...
بعضی فکر می کنن iphone در همچی باید بهترین باشه.
حداقل تو ایران 700 رو شاخش داره
خب يعني بعد از چندماه ميرسه به 500 و خردهاي؟
(اينطور باشه که C7 هم گرون ميشه)
عجبا
یادش به خیر ان 73 رو خریدیم 390 تومن!!!!
اونوقت این میخواد بشه 500 تومن!!
یه روزیم میاد که ان 8 میشه خض:دی
کیفیت ایفون بیشتر نیست فقط تنظیم کردند رنگ هارو پرنگ نشون بده! توی N97 هم همچین گزینه ای هست که پرنگ تر نشون بده!نقل قول: