عزیزم دایال اپ رو که محدود نکردن . سرعتش همینه . پارس چون سرعتش رو محدود کرده ما هم :21:نقل قول:
Printable View
عزیزم دایال اپ رو که محدود نکردن . سرعتش همینه . پارس چون سرعتش رو محدود کرده ما هم :21:نقل قول:
نقل قول:
به احتمال زياد شما از دستشون در رفتي.. تا مي توني استفاده كن ؛ نوشه جونت..!
من چند شبه سرعتم خیلی پایینه
سرعت 10 هست
اقا این چه وضعیه :19: سرعت من خیلی کم شده در حد 15-20 قبلا 140-150 بود
البته به دلیل تغییر نام صاحب خط تلفن چند روز پیش خط من از طرف مخابرات قطع شد ولی وقتی دوباره وصلش کردم مثل قبلش نیست !!!!! به نظر شما این مشگل من جنبه علمی داره :31: یا همه مثل من سرعتشون کم شده ؟؟؟
دوست عزیز شما بی خبرید..نقل قول:
تمامی کاربرای پارسا آنلاین 100 کیلوبایت براشون عادی شده....پارس آنلاین سرویسهای حجمی رو رویه 1
مگ بسته با سرعت دانلود 100 کیلوبایت یا بیشتر
یعنی الان شما هم با 100 دانلود میکنی توی شب ؟نقل قول:
راستی بچه ها کسی از شما مثل من نظرش راجع به دزدی ترافیک پارس انلاین مثبته ؟
نه تویه شب من نگفتم.....من گفتم تویه روز با 100 همه دانلود میکنن و یه چیز عادیهنقل قول:
نقل قول:
اگه اين طوره پس چرا سرعت ما اينقدر پايينه..؟ تو تاپيك سهرمون هم ميريم همه دارن مي نالن..!
نمیدونم زنگ بزنید پارس آنلاین بپرسید چرا سرعتتون پایینه....نقل قول:
پارس آنلاین سرعت دانلود در روز همه 100 کیلو بایت چون تمام سرویس ها رویه 1 مگ بسته شدن.
فکر کنم شما ایت تاپیک رو کامل نخوندید...
100 کیلو بایت که چیزی نیست
چند نفر از کاربرا دارن با 250 کیلوبایت دانلود میکنن ...
برو توی روتر ببین downstream رو چند نوشته.نقل قول:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
250 رو اگه از روی idm خوانده بشه که درست نیست چون idm سرعت سنج مناسبی نیست ولی اگه از جمع و تفریق میزان مصرفی بدست آمده باشه فعلا در حد شایعه قبول کن مگه این که خودت تجربه کرده باشی عملا.نقل قول: