نقل قول:
تو تاپیک ایرانسل از دوستانی که دارن بپرسی بهتر نتیجه میگیری اینجا خب همه بچه ها مبین نتی هستن :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376245
Printable View
نقل قول:
تو تاپیک ایرانسل از دوستانی که دارن بپرسی بهتر نتیجه میگیری اینجا خب همه بچه ها مبین نتی هستن :10:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376245
خیر. میتونید زنگ بزنید پشتیبانی ایرانسل بپرسید.نقل قول:
مرسی نمیدونستم!!نقل قول:
سلام
مروز که جمعه هست ترافیک نا محدود هست؟میتونم هرچی خواستم دانلود کنم؟
در ضمن این هم نتایج اسپید تست:(512 محدود 6 ماهه با مودم outdoor(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Please Delete it
Adcomputer شما چیکار گردین سرعتتون خوب شد ؟؟
اینجا به زور از 16کانکشن میشه 30 تل 64 کیلو دانلود داشت البته گاهی سرعت به زیر 20 هم میرسه ...
پینگا هم الان رفته بالای 1500 1600 ...
چند روزپیش همه چیز برا چند دقیقه خوب شد اما بازم الان خراب شده ....
پشتیبانی زنگ زدم یه فرم پر کرد گفت شنبه یکشنبه زنگ بزن جوابشو بگیر چون الان کارشناس های فنی مون نیستن ...
گفت : احتمالا ترافیک استفاده کاربران از نت تو شهرتون زیاد شده ، به کارشناس های زیر ساخت ( یا یه چیزی همین مایه ها ) گزارش میدم ، به احتمال بالای 90 درصد ، پهنای باند شهرتون رو اضافه می کنن ...
من : اوکی ، پس یعنی تا چند روز آینده سرعتمون مثل قبل میشه ؟؟؟؟
پشتیبانی : نمی تونم بهتون قول بدم ، چون باید مراحلی رو طی کنه ........ اما تا روز های اینده سعی میشه سرعتتون بهتر شه ......
من : انشاالله که همین طوره ...........
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تاپیک رو که از صفحات قبل تا اینجا خوندم دیدم دوستان تو اهواز با همین مشکل روبرو بودن ....
میخواستم بپرسم چه مدت طول کشید سرعتتون و پینگتون بهتر شه .....
.................................................. .................................................. ..........................................
نقل قول:
عقیده من اینه که خود مبین نت دقیقا تمام مشکلاتی که یوزر داره رو میفیه و میدونه که که ماله چیه (بجز برخی مسایل خاص که مربوط به یوز هست)
تمام این فرم پرکردن و بحث و غیره هم برای تو آب نمک خوابوندن مشترک هست تا خودشون مشکل رو حل کنن !
اگه خوانده باشید تو پست های قبل نوشتم من 11 روز مشکل داشتم (5 روز کاهش شدید سرعت و 6 روز قطعی کامل) هر روز زنگ میزدم و یک چیز جدید میگفتن و همشون هم میگفتن ما هیچ مشکلی نداریم و مشکل از طرف شماست.
جالب اینه که 11 روز بعد که مشکلشون برطرف شد بدون اینکه جای CPE حتی یک سانتیمتر تغییر کنه و یا من هیچ کاری انجام داده باشم هم سرعت درست شد هم پینگ :31:
مبین نت ظاهرا خیلی اذیت کرده تو اهواز.خبری دارید برای ایرانسلی ها هم این مشکلا هست یا نه؟؟:11:
مثل اینکه کلا اهواز با کمبود پهنای باند مواجه شده چون پارس آنلاین هم سرعتها رو آورده پایین ولی به کاربرها گفته بخش نامست که مطمئن باشید اگر بخشنامه باشه واسه کل شهرها بید سرعت رو میاوردند پایین که اینطور نیست.نقل قول:
برای پارس آنلاین اطمینان داشته باشید که بخشنامه است.نقل قول:
چون سرعت اصفهان که من هستم رو پایین اورده و پشتیبانیش میگه که دستور از بالاست.