امشب نمی دونم چرا سر ساعت یک اینترنت شبانه من شروع نشد
هنوز که دارم اینو می نویسم
یعنی 1:15 دقیقه هنوز اینترنت روزانه ام قطع نشده
شما هم این مشکل را دارید؟
Printable View
امشب نمی دونم چرا سر ساعت یک اینترنت شبانه من شروع نشد
هنوز که دارم اینو می نویسم
یعنی 1:15 دقیقه هنوز اینترنت روزانه ام قطع نشده
شما هم این مشکل را دارید؟
تا قبل ساعت یک وصل بودم .خیه ریستارت که کردم از اون موقع هی دیسکانکت میشه
درسته سر 30 ثانیه دیس میشه از ساعت یک شروع شدهنقل قول:
از ساعت دو به بعد هم سرعت از سرورهای خارجی داغونه:n03:
نقل قول:
آدرس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه امروز دانلود رایگان داشتید . لطفا چک کنید ببنید درست حساب شده . و حجم دانلودیتونم بگید .
اگه مودم ریستارت کردید و ساعت شروع شبانه را هم لطفا بیان کنید.
من 10 روزه هرچی میگیرم روزانه حساب میکنه الانم 4 گیگ حجم مازاد زده برام .
دیشب تا ساعت 2 بیدار موندم صف دانلود داشتم ، دقیقن ساعت 2 که رایگان شد شروع کرد به دیس شدن :n23:
خدا منو بگیر از دست اینا راحت کن اینا میخوان مارو شکنجه ی روحی بدن:n03:
سیستم من با وجود این دیس شدن ها تونست 1 گیگ از حلقوم مخابرات بکشه بیرون:n02:نقل قول:
:n04:نقل قول:
اگه دیس نشی چیکار میکنی !!! واقعن توی ایران دانلود کردن بیچارگیه ... 3 ساعت باید بگردی از بین این سایتها که ویدئو و آهنگ میزارن
یدونه پیدا کنی که اولن فیــلتر نباشه ، دومن سرعت سرورش خوب باشه ، سومن چیزی که تو میخوای رو داشته باشه ، آخرش مث من
صف دانلودت رو که چیدی شب میای بری دانلود کنی تا ساعت 2 بیدار میمونی ( اعتباری به مخابرات نیست باید تا خود 2 بیدار بمونی )
، تا ساعت 2 سرعت عالیه ، به محض اینکه رایگان میشه قطع و وصلی 20 ثانیه ای شروع میشه... تا بیاد وصل بشه دوباره قطع میشه..
به این میگن شکنجه ی روحی..
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم سایت imdb خواستم عکس هاش را ببینم فقط دوتای اولی باز شد بقیه هم که بصورت مربع بود یکی یکی مخفی شد بطرز عجیبی!!!!!!!!!!!! یه امتحان بکنید.قسمت photos برید.از شما هم همینجوریه؟ سایت سافت پدیا هم اینجوری شده!!!!
سایت imdb که چند ماهی هست قسمت عکسهاش چیلتره باید با چیلتر بشکن بازشون کنینقل قول: