نقل قول:
اخه من چون تلویزیون سونی میخام بگیرم سینما رو هم سونی میگیرم.
البته خداییش از سونی بیشتر خوشم میاد :40:
Printable View
نقل قول:
اخه من چون تلویزیون سونی میخام بگیرم سینما رو هم سونی میگیرم.
البته خداییش از سونی بیشتر خوشم میاد :40:
بابا فيليپس كه مي گن زيرنويس srt ساپورت نمي كنه پاناسونيك ديدم يكم گرون تره اما نهايت صدا بود مي خوام سوني 750 بفروشم چون ورودي زياد نداره همينو بگيرم
اگه DAV-FXG99K بخرین خیلی بهتره صداش خیلی بهتره برای موزیک هم یکی از سینما خانگی هایی هست که بشدت توصیه می شه. ساب خیلی قدرتمندی هم داره و درایور سابش 25 سانتیه. صداش به نظرم کلاً خیلی از این سینما خانگی های معمولی حرفه ای تره.نقل قول:
من خودم تست گرفتم ازش خیلی خیلی خوشم اومد صداش خیلی بالانس و تیون شدست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین یه نگاهی هم به این بندازین
Sony DDW-5500
از نظر قدرت صدا و امکانات ورودی و خروجی تقریباً کامله البته قبلاً در موردش بیشتر بحث شده میتونید در صفحات قبلی تاپیک اطلاعات کامل رو در موردش پیدا کنید
سلام
دوستان من یه سینمای خانگی می خوام حدود قیمت 200 300 کیفیت اونقد برام مهم نیست فقط یو اس بی پورت و اچ دی ام ای داشته باشه ممنون میشم راهنمای کنین می خوام تیپش خویب باشه مثل این البته میخوام بی گارانتی بخرم از ب ا ن ه تا ارزون در بیاد.
سلام من بلوری پلیر سامسونگ مدل p1600 بود فکر کنم را می خوام بخرم
آیا می تواند با usb آن و استفاده از فلش مموری فرمت mkv را پخش کرد و نشان بده یا فقط از روی دیسک های بلوری این فرمت را نشون میده
خوب چه مدلي مي خواي چند تيكه باشه استريو يا سوراند؟
انتخابهای شما محدوده یه نگاهی به این بندازنقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=4195&smid=85
بازم سلام
من امروز رفتم جمهوری فروشگاه راستین گفتم rs70 بدون پلیر با امپ 1019 گفت راه نداره گفتم فقت پلیر شو بردار گفت همینیه که هست بنده خدا هیچ رقم راه نیومد جای دیگه هم گیر نیاوردم با حال گرفته اومدم خونه به خودم گفتم کاش همونو میگرفتم ولی الان که چنتا سفه قبلو خوندم این PHT-77T دیدم حالم خوب شد
PHT-77T
1- ایا 7.1 ساپرت میکنه
بعد صدا و تصویرو هم زمان از 1 hdmi میگیره تصویرو بده به tv صدارو خودش پخش کنه یا صدا رو باید با اپتیکال جدا بهش بدم
قیمتش به دلار چنده بیاد ایران فکر میکنید چند بدن فکر میکنید کی اینجا زیارتش کنیم
دمتون گرم خیلی باحالین
بلاخره مدل 2010 سری تودوروکی پایونیر به بازار اومد.
مدل PHT-77T
PHT-77T consists of:
VSX-820-K
7.1-ch A/V Receiver
- HDMI V.1.4a with 3D
- iPod/ iPhone Digital Connection
HTP-RS77
TODOROKI Speaker System
- 3-way tall-boy speakers with 16cm cone x 2,
7.7cm cone x 1, 2.6cm dome x 1
- 10cm cone x 2 centre speaker
- 10cm cone x 1 surround speakers
S-RS3SW
Powered Subwoofer
- Maximum power: 200W
- 30cm unit
سلام
کسی میدونه ست بلندگوی 7.1 از برندهای JBL , B&W , Monitor Audio کسی تو تهران می فروشه