بالاخره تسمه تایم وتسمه دینام را عوض کردم هزینش شد 137 هزار تومان ولی فکر کنم تسمه تایم ایساکو تقلبی باشه چون تو بیرون از ایساکو تسمه تایم اورجینال فرانسه بود که قیمت تسمه تایم حدود 100هزار تومان بود
Printable View
بالاخره تسمه تایم وتسمه دینام را عوض کردم هزینش شد 137 هزار تومان ولی فکر کنم تسمه تایم ایساکو تقلبی باشه چون تو بیرون از ایساکو تسمه تایم اورجینال فرانسه بود که قیمت تسمه تایم حدود 100هزار تومان بود
سلام من 91/10/10 سمند ef7 پایه گاز سوز رو کارتکس خریدم منتظر شدم تا مدارکش بیاد بعد از دوهفته ونیم پیگیری کردم که چی شده مدارک گفتن ماشین بلوکه شده 36000 خودرو فراخوان خوردن ما هم شماره شاستی رو باطل کردیم یکی دیگه براتون در خواست دادیم که زیاد انتظار نکشید . دو روز بعد از تماسم ماشین جدید رسید شماره شاسی قبلی با cf شروع می شد این یکی با df شروع میشه .
میشه دوستان بگن این فراخوان واسه چی بوده که قبلی بلوکه شد؟ و این سری که با df شروع میشه مشکلاتش حل شده ؟
به نظرتون چقدر دیگه طول میکشه ماشینو تحویل بدن همونطوری تو نمایندگیه خیر سرم رفتم فوری خریدم :n03::n28: با امروز که 91/11/20 شده 40 روووووووووووووووووووووووو ووووز :18:
دوستان با توجه به عکس ها محل روغن ریزی کجاست؟من که فکر میکنم از محلی که فلش قرمز زدم روغن میاد و شره میکنه اون پایین جمع میشه اما هنوز خیلی کمه که اگر از این محل باشه واشر رادیات روغن خرابه و کل اویل ماژول باید عوض بشه آیا درست فکر میکنم ؟پیشاپیش از اینکه عکس ها خیلی با کیفیت هست و حجمش بالاست عذر میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Amir_Mcim;7477309]دوستان با توجه به عکس ها محل روغن ریزی کجاست؟من که فکر میکنم از محلی که فلش قرمز زدم روغن میاد و شره میکنه اون پایین جمع میشه اما هنوز خیلی کمه که اگر از این محل باشه واشر رادیات روغن خرابه و کل اویل ماژول باید عوض بشه آیا درست فکر میکنم ؟پیشاپیش از اینکه عکس ها خیلی با کیفیت هست و حجمش بالاست عذر میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسا کدوم قسمت ماشینه
دقیقا کجاست منم میخوام ببینم
یه سوال یه چند وقتی هست که صدای موتور ماشینم زیاد شده به نظرتون اشکال از کجاست ودر ضمن تسمه تایم وتسمه کولر را هم به تازگی تعویض کرده ام؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
منظورتون صدای کلی موتوره هست یا صدایی مثل جیر جیر کردن یا قر قر کردن . اگه صدای موتور باشه ممکنه اغز روغن باشه و همچنین اگزوز که ممکنه سوراخ شده باشه مسیر اگزوز را چک کنید در ضمن روغنی که ریختید چی بوده
و اگه هم صدای جیر جیر و یا قر قرکردن باشه مربوط به تسمه هاست حالا یا زیادی سفت هست یا زیادی شله.
سلامنقل قول:
با توجه به عکس ها و این طور که از عکسا مشخصه روغن ریزی مربوط به واشر ها و اورینگ های اویل ماژول هستش . و خود اویل ماژول به نظر سالم میاد. و باید واشر ها و اورینگ ها عوض بشه . در ضمن اضافه کنم که اگه نمایندگی بردید خواستید واشر ها را عوض کنید بگید هنگام بستن پیچ ها حتما گشتاور و تورک مربوط به پیچ ها را رعایت کنند چون اگه رعایت نکنند ممکنه بعد دو باره دچار روغن ریزی بشه.
این عکسا کدوم قسمت ماشینه
دقیقا کجاست منم میخوام ببینم[/QUOTE]
سلام
این عکس مربوط به اویل ماژول سمند EF7 می باشد که سمت راست موتور قرار داره اگه سینی را بازکنید میتونید به راحتی ببینیدش البته اگه از بالا هم نگاه کنید تا حدودی معلوم می باشد.
دوستان سلام میخوام تعویض روغن کنم
چه روغنی برای این موتور پیشنهاد میشه ؟؟
هر روغنی با نوع 10w40 و سطح کیفی API-SJنقل قول:
ادینول آلمان، elf بهترینن اگه اصلشون رو بتونی پیدا کنی