دوست عزیز بهترین سرویس ADSL موجود که داریم 1024 پارس هست که حداکثر دانلودش تا 250 میرسه، با ترافیک ماهی دو گیگ بهت میده 55 تومن اگر اشتباه نکنم، پینگ هم معمولا 150- 300 متغیره،نقل قول:
حالا اگر از این سرویس بهتر سراغ داری با این قیمت که معرفی کنی ممنون میشم ! من 10 تا خط دارم همه رو از اونجا تهیه می کنم !
در مورد وایرلس هم فقط هزینه رادیوش گرونه ! تا برد 7 کیلومتر رو میشه تا 120 تومن خرید، من تو خونه دارم ازش استفاده می کنم، دو خروجی هم داره برای دو طبقه ، سیم جدا برای هر طبقه بردم .
کسی که بخواد سرویس خوب داشته باشه باید خرجشم بده، همه دیگه یک مودم رو لازم دارن برای ADSL، بدترین مودم دیگه 30 تومن کمتر نمیشه که ! حالا یک کم خرج می کنی یک رادیو وایرلس می گیری !
هزینه بیشتری هم در کار نیست تعرفه ماهانه وایرلس با ADSL تفاوت چندانی نداره، شابد در حد 3-10 هزار تومن در ماه !
من هر شب که بخوام دانلود رایگان داشته باشم حداقل 8 گیگ رو دارم!
حالا شما بگید عقلانی نیست !! عقلانی اینه که اولش هزینه کنی و بعد از کیفیت لذت ببری !
در حال حاضر هم اگر کسی شرکتی رو می شناسه که اشتراک 1024 اون بتونه بیش از 250K در هر ساعت از شبانه روز به من سرعت دانلود بده ، بدون تغییر در ساعت های مختلف، به من معرفی کنه !
گشتم نبود نگرد نیست !! وایرلس تنها گزینه است
امیدوارم منظورمو گرفته باشید
موفق باشید