نقل قول:
سلام ..مگه خودتون اینو نریختید؟؟ اگه آره علتش چیه که آپدیت نکنیم؟؟
اگرم این نیست لینک رامی که پیشنهاد میکنیدو بزارید....
ممنونم :11:
Printable View
نقل قول:
سلام ..مگه خودتون اینو نریختید؟؟ اگه آره علتش چیه که آپدیت نکنیم؟؟
اگرم این نیست لینک رامی که پیشنهاد میکنیدو بزارید....
ممنونم :11:
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
پس مثله برنامه های دیگه نصب میشه و اگر احیاناً نخواستم میتونم از لیست برنامه ها پاکش کنم...بله؟
------------------------
نصب کردم...فانی!
اره منم بالاخره كشفش كردم،به درده منچ ميخوره!يعني بستر رو فراهم ميكنه!نقل قول:
من تا حالا دان نكردم،ولي فكر كنم ماركته بيشتر برنامه هاش يعني پوليه!
اين كه ميگم اين رام رو نريزيد اينه كه فكر كنم شما اولين ppc هست كه داريد،واسه همين بهتره با رام استاندارد كار كنيد!نقل قول:
اين رام يه باگ هايي داره ،هر وقت فيكس شدش اومد ميزارم!
آموزش حذف کامل برنامه های نصب شده در Pocket PC با Resco Explorer
نحوه پاک کردن کامل برنامه در Pocket Pc بدون اینکه آیکونی از آن در Start Menu باقی بماند برای اینکار بعد از اینکه برنامه را Remove کردید برای پاک کردن آیکون برنامه ابتدا باید توسط File Explorer گوشی به قسمت Windows رفته سپس از آنجا به قسمت Start Menu رفته و بعد از آن به قسمت Programe بروید و در آنجا آیکون مربوطه را Delete کنید.
در کل مسیر مقابل را توسط File Explorer طی کنید:
File Explorer/Windows/Start Menu/Programe
برای پاک کردن برنامه هایی که در قسمت Start گوشی جای می گیرند نیز باید مسیر مقابل را طی کرد: File Explorer/Windows/Start Menu/Setting
این کار همچنین برای برنامه هایی که 2 یا 3 آیکون از آنها در Start Menu ایجاد می شود نیز صادق است . شما می توانید آیکون های اضافی را پاک کنید بدون آنکه مشکلی در برنامه ایجاد شود و برنامه همچنان سالم به کار خود ادامه می دهد.
منبع : i r - t c i
زدم یکی از خارهای پورت میکرو یواسبی رو خراب کردم که مربوط به هدست میشد، یعنی الان شارژ میشه ولی صدا از هدست پخش نمیشه، گارانتی قبول نمیکنه نه ؟
از دوستان کسی شارژر قلمی یا شارژر خورشیدی برای این گوشی استفاده کرده؟
جواب میده؟
امتحانش مجانیه D:نقل قول:
اره مجانيه!نقل قول:
اين پست رو زدم كه بگم اين شكلكي كه استفاده مبكني تو اين سايت تعريف نشده!
تو اس كاربرد داره!
ماله سايت شماره اي هست!
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
اره فك كنم قبول نكنه!نقل قول:
ولي درست كردنش هم فكر نكنم زياد،خرج داشته باشه!
راسیَتش میترسم بدم دست این تعمیراتیا، دوتا از رفیقام دادن گوشیاشونو از اون به بعد گوشیها یه جورایی خُل میزنن ! (گوشیا Omnia Lite نبودن البته)نقل قول: