جالب بود . عجب معله پايه اي.نقل قول:
Printable View
جالب بود . عجب معله پايه اي.نقل قول:
ای ول عجب معلمه با حال بوده.....نقل قول:
حرف معلم شد. امروز بچه ها میگفتن پنجشنبه ای معلم زبانمون ( یک آدم ضایع ذوقی چاق) سر کلاسش فقط 4 نفر رفته بودن. اونم دونه دونه اسما رو میخونده و حاضر غیاب میکرده.( فک کنم دیوونه شده بوده. آخه نیومده ببینه کیا حاضر هستن بقیه رو غیبت بزنه.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تاپيك داره كم كم بي رونق ميشه.
سوتي بفرستيد ديگه.
امروز یکی از افسر نگهبان های وقت آمد داخل و به یکی از دوستان گفت جناب سروان گفت برای فلانی دو روز بنویس
ما هم سرمون شلوغ ؛ اساسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان هم بلند شد و دور روز مرخصی ( 48 تی ) نوشت و من بردم داخل برای امضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلوی دفترش یک لحظه حس کردم یکی داره صدام میکنه ولی توجی نکردم و رفتم داخل
پروانه مرخصی رو گذاشتم جلوش که امضا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک دفعه سرش اورد بالا و خیره شد بهم و گفت "کی بهت همچین دستوری داده ، هان"
ما رو بگی یک دفعه جا خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین که خواستم بگم خود شما ( که اگه گفته بودم الان توی آشپزخونه مشغول دیگ شدستن بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دیدم همون دوستمون امد داخل و گفت " اشتباه شده همین الان عوضش میکنم , اشتباه شده , اشتباه شده"
با هم برگشتیم و امدم دیدم همه پشت در هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون افسرنگهبان وقت منظورش از 48 ساعت , 48 ساعت زندان بوده نه 48 ساعت مرخصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانسی که من اوردم این بود که اون روز روز خوشش بود وگر نه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوتی که براتون میزام برای یکی از دوستانه که تو کامنتاش بود.:5:
یارو اومد به من شب یلدا رو تبریک بگه گفت روز یلداتون مبارک:16::33::22:
شما میدونید کجا یلدا رو تو روز جشن میگیرن
کسی نمیدونه که چرا تعداد پست های من زیاد نمیشه؟
آقا یادم اومد
mer 30
شايد خنده دار نباشه ولي خوب ديگه!!!!!!!!!!!!
اين اهنگ جديد اس ام اس هست كه مي گه( براش مسيج اومده اجماعاً صلوات) روي زنگ اس ام اس منه
اون روز با عجله مي خواستم سوار اتوبوس بشم.البته اتوبوس از توي ايستگاه راه افتاده بود به خاطر من به نيش ترمز زد منم كه سوار شدم (بين سوار شدن بودنم كه برام اس ام اس اومد)(( چون صداي يه آقاپسره و بعدش همه باهم صلوات مي فرستن )) در اتوبوس كه بسته شد آهنگ اس ام اس منم تموم شد .يهو ديدم مردا و زنا همه با هم صلوات فرستادن..........
حالا تجسم كنين قيافه منو
bad boy جون متفرقه پست نمی افزاید امیدوارم منظورم رو گرفته باشی
نه اتفاقا جالب بیدنقل قول: