قطبی بد ترکیب چیده بود چه ربطی به علی ابادی دارهنقل قول:
اگه قطبی نمیتونست کاری کنه اصلا چرا اومد
مگه بزور اوردنش (البته شایدم ممود بزور اوردش باید بریم ببینیم پیرنش رو از پشت پاره شده یا جلو:27:)
قطبی بد ترکیب چیده بود چه ربطی به علی ابادی دارهنقل قول:
اگه قطبی نمیتونست کاری کنه اصلا چرا اومد
مگه بزور اوردنش (البته شایدم ممود بزور اوردش باید بریم ببینیم پیرنش رو از پشت پاره شده یا جلو:27:)
همین هاشمیان بود که ایران تونست بره جام جهانی آلماننقل قول:
2 گل به ژاپن یادتون رفته
البته امروز تنها بود و اگر یه بازیکن سرعتی باهاش بود بهتر کار میکرد
درستهنقل قول:
اصلا با اون قیافش پا شد رفت دیدن تیم ملی قبل بازی معلومه چی میشه
اگه قطبی نبود که الان همون مایلی کلنگ مونده بودنقل قول:
حداقل از اون یارو که مثل ارث باباش چسبیده بود به تیم ملی و استعفاء نمیداد که بهتره
اتفاقا قطبی حرفه ای کار کرد
تو نیمه اول تیم به فکر به دست آوردن نتیجه بود و خوب کار کرد
اما در نیمه دوم اگر تیم دست به بازی احساسی میزد حتما از کره گل میخورد و الان همون یه ذره امید هم از دست داده بودیم
همونطور هم که دیدیم بعد از بازی کره ای ها از ایرانی های ناراحت تر بودن چون اونا 1 بازی دارن و ایران 2 بازی
تازه انتظار برد تو کره خیلی انتظار زیادیه
کره تو خونه تیم های امارات و عربستان رو برده بود و با کره جنوبی مساوی کرده بود
البته اگه خداداد هم نبود ما نمیرفتیم جام جهانینقل قول:
همین هاشمیان بود که ایران تونست بره جام جهانی آلمان
2 گل به ژاپن یادتون رفته
البته امروز تنها بود و اگر یه بازیکن سرعتی باهاش بود بهتر کار میکرد
دلیل نمیشه که خداد رو بگذاریم تو ترکیب
عربستانی که چین رو 4-1 برده همون چینی که ایران رو 1-0 برده میتونه کره شمالی رو هم ببره
حتی کره جنوبی رو
به هر حال بازم کار به اما و اگر کشید....
کد:http://www.the-afc.com/fas/articles/viewArticle.jsp_168722593.html
پیونگ یانگ – ایران بدون نمایشی از یک تیم تهاجمی برابر کره شمالی مساوی کرد تا شانس صعود کمتر از قبل شود.
در اولین بازی روز هشتم بازیهای مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2010 در آسیا ایران در خانه کره شمالی به تساوی بدون گل رسید.
تیم ملی ایران که در نیمه اول زمان بیشتری توپ را در اختیار داشت تنها دو بار در 18 قدم فرصت بدست آورد که مسعود شجاعی و وحید هاشمیان در زدن ضربه آخر ناموفق بودند.
با شروع نیمه دوم کره شمالی که مثل همیشه تیمی سازمان یافته بود بازتر شد و چند بار به شکلی خطرناک تر از ایران به گل نزدیک شد اما حرکات به موقع مهدی رحمتی دروزاه را بسته نگه داشت.
شوت خطرناک جان ته سه و مشت توپ از گوشه دروازه در دقیقه 77 به علاوه خروج از 18 قدم در دقیقه 90 که مهاجم کره شمالی را تحت فشار قرار داد دو حرکت نجات بخش رحمتی در نیمه دوم بود.
در حالیکه تیم ملی اساساً در خلق موقعیت در 18 قدم دچار مشکل بود، قطبی ابراهیم خلیلی را به جای هاشمیان به زمین فرستاد و بعد با مصدومیت خلیلی به ناچار مهرزاد معدنچی را وارد زمین کرد تا در عمل ایران بدون مهاجم بماند.
تا دقیقه 85 که خلعتبری به زمین آمد تا تنها گلزن ایران باشد. کره شمالی هم البته در زمین خانگی نتوانست هر سه امتیاز را بدست آورد و برای تضمین صعود خود محکوم به برد عربستان در کشور عربستان شد.
ایران در دو بازی آینده در گروه 2 به ترتیب روز 10 جون – 20 خرداد در تهران با امارات بازی می کند و 17 جون – 27 خرداد در سئول به مصاف کره جنوبی می رود.
در صورتی که ایران بتواند هر شش امتیاز این دو بازی را بدست آورد هنوز احتمال ایستادن در رده سوم جدول و رفتن به پلی آف وجود دارد.
نتایج عربستان و کره شمالی در بازیهای آینده می تواند نشان دهد که تا چه حد ایران با شش امتیاز دیگر شانس سوم شدن در جدول را خواهد داشت.
ممکن است در محاسبات ایران، صعود زودهنگام کره جنوبی و دعوت نکردن از بازیکنان قدرتمند برای بازی آخر در نظر باشد.
ایران اینک با 7 امتیاز از شش بازی و کره شمالی با 11 امتیاز از هفت بازی در انتظار آینده هستند.
منبع:::کد:http://www.the-afc.com/fas/articles/viewArticle.jsp_168722659.html
شما ابتدا سئوال ایشون رو بخونیدنقل قول:
من درجواب به این سئوال که هاشمیان تو این چند سال واسه تیم چی کار کرده گفتم
راستی با این استدلال شم پس دلیل هم نمیشه آقای گل لیگ رو بزاریم تو ترکیب فیکس چون اونجا لیگه اینجا مقدماتی جام جهانی
من سوال اون اقا رو نخوندم ولی این صحبت من چه ربطی به اون حرف شما در مورد ارش داره خدا میدونه
خداداد 12 سال پیش ایران رو برد جام جهانی هاشمیان 4 سال پیش حالا این چه ربطی به برهانی که توی لیگی اقای گل شده که 1 ماه نیست تموم شده داره من نمیدونم
کلا بیخود انتظار صعود از این تیم در پیتی داریم
بهتر صعود نکنیم جام جهانی را با ارامش ببینیم نه اینکه اونجا هم حرص بخوریم
ای کاش همین یه چیز هم یادت رفته بودنقل قول:
واقعا صحبتهای تاریخی بود
من کاری به بحث ها خلیلی و برهانی و... ندارم
خودم وقتی دیدم نصرتی داره بازی می کنه تعجب کردم
ولی
اخه زندی رو چه به بازی در پست هافبک دفاعی!!!!!:18::18::18:
اگه می گفتی کاظمی حرفت قبول بود ولی من هنوز متعجبم:18::18:
اگه اشتباه نکنم سیستم 4-2-3-1 بود
توی این سیستم زندی می تونسته یکی از سه نفر پشت مهاجم باشه که سمت چپ ایده ال تره
ولی هافبک دفاعی:18::18: