اگه مودم asus 602 بگیری یکی تو جعبش هست وگرنه d-link هستش 3500 تومن:11:نقل قول:
Printable View
اگه مودم asus 602 بگیری یکی تو جعبش هست وگرنه d-link هستش 3500 تومن:11:نقل قول:
دوستان عزیز متن نامه شاتل رو دارید که برای استفاده از سرویس 512 هستش؟
سلام به شاتلی ها
من بعضی شبا که دانلود مینکم صبح که بیدار میشم چک میکنم میبینم از ترافاکم کم کرده:18: یه چیزی حدوده 50-60 mb
با اینکه دانلودا از 1.05 تا 6.55 تنظیم کردم
برا شما تا حالا اینطوری شده؟
(اینجا می گم چون اینجا مطرح شد)نقل قول:
فکر کنم(اگه اشتباهه اساتید تصحیح کنند)
دوستمون می گه چون شرکت ها پورت هایی که می تونستند با 512 بفروشن با128 فروختن پس ضرر کردند
اما
1- اکثر شرکت ها این بخشنامه رو اجرا نمی کنند
2- شرکت هایی هم که اجرا می کنند به سودشونه که اجرا کنند چون هزینه های شرکت ها فقط پورت نیست بلکه پهنای باند هم هست حالا اگه شرکتی به فکر رضایت مشترکانشه مثل شاتل ، می آد سخت می گیره تا بتونه به مشترکاش پهنای باند واقعی رو بده و احتیاج به سرمایه گذاری جدید برای ایجاد پهنای باند نباشه(تفاوت هزینه های 128 و 512 اکو ایجاد پهنای باند جدید رو به صرفه نمی کنه)
3- اکثر کاربرای حرفه ای با راه هایی این بخش نامه رو دور زدند (نظر سنجی بالا رو نگاه کنید)
4- موندن کاربرای غیر حرفه ای که با این وضع فیبر نوری که هر روز می ترکه اگه این ها هم 512 می گرفتن وای به حال سرعت اینترنت(پس شد یک گزینش برای کاربرای حرفه ای که به نظرم بد نیست)
در مورد کاهش هزینه ها هم اگه نمی تونستن 256 ارایه دهن می تونستن که هزینه های 128 رو توی رقابت کاهش دهند
در مورد 1 و بالاتر هم اکنون ارایه می شه ولی هزینه هاش زیاده
در مورد اکو هم یا من حرف شما را نفهمیدم یا شما حرفای منو متوجه نشدی
ما می گیم توی مراکزی که پورت خالی کم دارند اکو نمی دن تا چه برسه به پر
و در آخر باز هم می گم سود این شرکت ها توی کاربرای خانگی نیست بلکه ...
ساعت سیستمت درسته؟؟نقل قول:
قشنگ میرن رو اعصاب. فقط بلدن بگن تحمل بفرمایید:13:. به احتمال زیاد از طرف خود شاتل چون من از چند تا یوزر که ای اس پی دیگه بودن پرسیدم گفتن فقط هفته قبل بد بود تازه الان بهتر هم شده!نقل قول:
تمدید میشه کرد از سایت ولی تغییر سرویس به اکو و بین سرویسای اکو نه.نقل قول:
یعنی اگه من 512 اکو داشته باشم ، دیگه تمومه ؟ آنلاین هم شارژ می کنم و تمام دیگه ؟ درسته ؟ :5:نقل قول:
مهدی ، بیا یه چیزی بگو دیگه ، یه راهی بذار جلوی پام :31: به تو هم می گن دوست :31: :10: :11:
مرسی
یا حق
ارهنقل قول:
وقتی سرویس اکو میگیری انلاین نمیتونی تغییرش بدی
هر ماه خود به خود مجدد برات سرویس اکو شارِژ میشه
اگه میخوای اکو رو تغییر بدی باید حتما از طریق ایمیل درخواست بدی بهشون تا برات تغییر بدن
یه راهی بده که بتونم ماه اول اکو بگیرم ، چطوری بپیچونم این ها رو ؟ راهی به ذهنت می رسه ؟ سفارش آنلاین فایده داره ؟ ( اون ها باید رانژه کنن ، بعد از رانژه تازه یادشون می افته که اکو نباید به من بدن دیگه ، اون وقت هم که دیگه دیر شده و باید بدن :21: اون وقت اگه ندن من بد بخت می شم که :18: )نقل قول:
مهدی ، یه راهی بگو دیگه ؟
کسی تجربه نداره ؟