سلام دوستان
من ubuntu 8.04 i386 رو سفارش دادم (تو سایت لینوکس شاپ) در حالی که cpu من intel core 2 duo هستش مشکلی بوجود نمیاد؟؟
Printable View
سلام دوستان
من ubuntu 8.04 i386 رو سفارش دادم (تو سایت لینوکس شاپ) در حالی که cpu من intel core 2 duo هستش مشکلی بوجود نمیاد؟؟
سلام . نه فرقی نمیکنه
اگر مثلا نسخه 64 بیت رو بر فرض انتخاب کنید یعنی بیشترین استفاده از توزیع با توجه به امکانات موجود(سی پی یو 65 بیت)
سلام خدمت همگی:
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیکنه.
کسی میمدونه مشکل از کجاست؟نکنه دوباره ایران تحریم شده؟
خیر، ایران و دیگر کشورها هیچ وقت در این زمینه تحریم نخواهند شد! اگر شدند من خودم اولین نفری خواهم بود که از اوبونتو خداحافظی خواهم کرد :46:نقل قول:
توجه کنید در نوع استفاده از www(برای بسیاری از سرور استفاده ها خیلی منطقی هست، استفاده از www برای یک زیر شاخه از دامنه ی اصلی مشکل ساز هست) و همچنین پروتکل ها دوست عزیز:
موفق باشیکد:https://shipit.ubuntu.com/
نقل قول:
دو روز قبل که براي من باز شد شايد با مرورگر ها مشکل داريد شايد هم آي اس پي شما مشکل داره
نقل قول:
من همین الات با این ادرس که شما دادید رفتم نشد.اصلا همچین سایتی رو باز نمیکنه.
بعد یوهو به سرم زد که با یه فیل.تر ش.کن برم امتحان کنم ببینم چی میشه.( FReeGate ).
و بعد هم در کمال تعجب دیدم که ببببببببله لینک باز شد.:21:.
حال من دیگه نمیدونم.کامپیتر من هم فکر نکنم مشکل داشته باشه.
به هر حال حاال ما با این فیلت.ر.شک.ن ثبت نام کردیم مشکلی پیش نمیاد؟
بابک جون مثل اينکه راست مي گي برا منم باز نشد دو روز قبل که باز مي شد ولي ديگه نمي دونم چي شده بقيه هم بهتره ببينيدنقل قول:
سايت براشون باز مي شه
سلام به همه
دوستان من ubunto 8.04 LTS Desktop رو گرفتم و با کمک دوستان تو pcnetwo rk.ir تونستم با این روش نصبش کنم:
نصب که تموم شد و سیستم ریبوت شد و روی ubuntu میرم این ارورمیاد:کد:http://www.asroone.net/1387/02/ubuntu-804/
Filesystem type is ntfs , partition type 0x7
kernel /boot/vmlinuz-2.6.24-16- generic root=UUID= c408745208744608 loop=/ubuntu/disks/root.disk ro quiet splash
Error 15 : file not found
press any key to continue ...
بعد اینتر هم میکنم یه لیست 4 - 5 تایی از همین generic و اینا میاد . اونا رو هم انتخاب میکنم بازم همین ارور میاد
فکرمیکنم مشکل از اینه که من دو تا هارد دارم
تو لینک زیر یه بحث هایی شده اما من نفهمیدم:
میشه بگید چطوری مشکل رو باید حل کنم؟کد:http://ubuntu-utah.ubuntuforums.org/showthread.php?t=751361
ممنون
نقل قول:
من باابک نیستم.سهیل هستم.
فعلا که باز نمیکنه.از چند نفر دیگه هم تو چت پرسیدم باز میکنه یا نه گفتن نه.
حاال شما دوباره یه امتحانی بکنید ما رو هم خیر کنید.
یا حق.
اصولا این مشکل در دو هاردی ها پیش می آید مخصوصا اگر مستر و سلیو رو در هاردها درست حسابی مشخص نکرده باشید! (خودم هم نمی دونم چطور! ولی دیدم سیستمی که هر دو هارد مستر بودند و این مشکل بود) و یا اوبونتو رو در روی هارد سلیو ریخته اید.نقل قول:
نهایتا یک فایل وجود داره به نام menu.lst که فایلی هست که گراب شما از روی اون خوانده میشه، و مشخصا مشخصات هاردی که اوبونتو و دیگر سیستمتون روی اون هست اشتباه ثبت شده.
ابتدا با دستور sudo fdisk -l لیست پارتیشن هاتون رو ببنید و مشخص کنید که اوبونتو کجا نصب شده.
سپس فایل
/boot/grub/menu.lst
رو با دستور sudo gedit /boot/grub/menu.lst باز کنید و در محلی که پارتیشن ها رو مقدار داده، مقدارهای صحیح رو وارد کنید.