کتاب خوب برای دین و زنگی کدومه . گاج یا انتشارات سبز ؟
کتاب آموزشی خوب برای جبر احتمال مثل رمزینه که برای دیفرانسیل خوب توضیح داده هست ؟
کتاب خوب برای دین و زنگی کدومه . گاج یا انتشارات سبز ؟
کتاب آموزشی خوب برای جبر احتمال مثل رمزینه که برای دیفرانسیل خوب توضیح داده هست ؟
من به سایت پدرام بوک رفتنم اونجا فقط رو جلدش یه شاخه درخت بود و چند تا گنجشک که لونه کرده بودند. عکس هندونه نیود . نوشته بود ویرایش دوم نویسنه اش هم جواد ترکمن بود . این کتاب جدیده یا یکی دیگه هست:46::13:نقل قول:
احتمالا کتاب اندیشهسازان سابق منظورشون بوده که الان مبتکران داره چاپ میکنه.نقل قول:
اصلا لازم هست برای جب ر و احتمال کتاب بخریم؟
کتاب مبتکران خوبِ؟
قیمتش زیادِ؟
این قدیمیس جدیده نویسندش فرهاد ابولقاسمیه...نقل قول:
من به سایت پدرام بوک رفتنم اونجا فقط رو جلدش یه شاخه درخت بود و چند تا گنجشک که لونه کرده بودند. عکس هندونه نیود . نوشته بود ویرایش دوم نویسنه اش هم جواد ترکمن بود . این کتاب جدیده یا یکی دیگه هست
آرهنقل قول:
اصلا لازم هست برای جب ر و احتمال کتاب بخریم؟
کتاب مبتکران خوبِ؟
قیمتش زیادِ؟
خوبه
قیمتش 5000 تومن
دوستان لطف كنيد به سوال صفحه قبل من جواب بديد. منتظرم.مرسي.
کتاب تست شیمی 3 مبتکران مال سال 88 اومده بازار یا نه ؟ چون من کتاب سال 88 رو پیدا نکردم و مجبور شدم 87 رو بگیرم میخواستم ببینم کتاب سال 88 نسبت به 87 تغییر زیادی کرده یا نه ! ( اخه اخر کتاب 87 تست های کنکور 86 بود !! چون من شیمی2 سال 88 رو گرفتم یه سری تغییراتش خوب بود )
تست های ازاد و سراسری سال های 4-83 به این ور رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
این کتاب جبر و احتمال فرهاد ابوالقاسمی و عطاءالله صادقی ویرایش جدید که روش عکس هندونه هست با چاقو اصلا نه در اینترنت پیذا میشه و نه در خود سایت فروشگاه .
حال از کجا بگیرم:13:
کتاب فروشیا بعضیاشون دارن پدرام بوک هم من یه زمانی دیدم داشت...نقل قول:
تست های ازاد و سراسری سال های 4-83 به این ور رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
من هرچی سایت رو گشتم حتی سایت مبتکران رو هم گشتم اما کتاب جبر و احتمال آقای فرهاد ابولقاسمی رو نتونستم پیدا کنم . حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟