ببخشید این سوالو این جا میکنم اما کسی در مورد مسابقات Need for Speed ایران که قراره چندروز دیگه برگزار بشه چیزی میدونه یااطلاعاتی داره ؟
Printable View
ببخشید این سوالو این جا میکنم اما کسی در مورد مسابقات Need for Speed ایران که قراره چندروز دیگه برگزار بشه چیزی میدونه یااطلاعاتی داره ؟
سلام
مشخصات سیستم من
p4 dual 2.2
ram: 1gb
vga: gf 8600 512
میتونم با کیفیت این بازی رو نصب و اجرا کنم؟
بلخ ولي اگه رم 2 بود عالي ميشدنقل قول:
سلام.
آقا من این بازی رو چند بار نصب کردم.بعد از نصب وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ، این ارور میاد:
This aplication has failed to start because d3dx9_34.dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem
من چند بار از اول نصب کردم.ولی هر بار این ارور رو میده.موقع extract توی ویندوز که صفحه ی سیاه پر میشه هم روی چند تا فایل خیلی مکث می کنه.
من اول سی دی بازی رو گرفتم.بعد به خاطره اینکه واسم کار نکرد، رفتم سی دی رو پس دادم، دی وی دی شو گرفتم.بازم نصب کردم همین مشکلو دارم.
لطفا راهمنایی کنید.:41:
شما باید DirectX خود را آپدیت کنید.نقل قول:
یعنی آخرین ورژن آن را نصب کنید.
فکر میکنم با DirectX 9 جواب بده.
نقل قول:البته یک روش دیگه هم هست که این مورد بیشتر توصیه میشه.نقل قول:
فایل d3dx9_34.dll رو از آدرس زیر دریافت کنین:
سپس از حالت فشرده خارج و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنین.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_34
آقا مرسی.نقل قول:
directX 9 نصب کردم، مشکل حل شد.
ولی گرافیک بازی خیلی کند هست!
مشخصات بازی روی جلد بازی ایناست:
windows xp & vista
Free space: 6 GB
VGA: 256 Geforce
Ram: 512 MB
علتش چی میتونه باشه؟
میشه با بعضی از این نرم افزار ها که میگن سرعت گرافیک رو بالاتر می بره کاری کرد؟
خوب اين مينيمم سيستم لازم هست اگه سيستم شما همين باشه كه نميتوني روي High بازي كني بايد گرافيك بازي رو پايين تر بياري تا گير نداشته باشهنقل قول:
چه جوری میشه گرافیک بازی رو پایین بیارم؟نقل قول:
حين بازي برو به منو و از اونجا به قسمت تنظيمات و بعد جزئيات اينا رو بيار پاييننقل قول: