راستي محمد جان پلاك ماشينت چي بود؟
اينهمه تعريفشو ميكني:10::31:
Printable View
راستي محمد جان پلاك ماشينت چي بود؟
اينهمه تعريفشو ميكني:10::31:
پلاک کدوم؟کامارو؟
رنده
44441
راستي سعيد جان با اين برنامه كه اين ماشينا رو ميسازي يه چلنجر 70 با كاپوت رم اير با يه قرمز خوشمزه برام من بساز دمت گرم
سلام رضا جان.. خوبی؟ نوکرتم.. شرمنده والا من خیلی وقته با 3d max کار نمی کنم.. کلا تعطیلش کردم..
چون ترم آخرم 2 تا پروژه برنامه نویسی سایت و کاراموزی دارم.. واسه همین خیلی وقته دیگه درگیر 3d نیستم..
چون این نرم افزار ها یه بدی ای که واسه من داره اینه که تمام عشق و علاقه ام رو به جای یه ماشین واقعی می ریزم رو یه مدل 3 بعدی..
ولی قول میدم یه چلنجر واست پیدا کنم و اون طوری که شما طلبه ای واست تیون اش کنم :31:
بچه ها اين صفحه اطلا عاتي خوبي در مورد دوج چلنجر داره حتما يه سر بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Engine choices included the following
L: 383 cu in (6.3 L) ] V8: 290 bhp (216 kW) and 330 bhp (246 kW) 1970-1971 N: 383 cu in (6.3 L) V8: 335 bhp (250 kW) 1970-1971بچه ها چطور بايد اين دو مدل رو از هم تشخيص داد؟
بچه ها يه خرده در مورد همون چلنجر 70 كه تو ايران ماشين هست كمك كنيد
اصلا چلنجر لوازمش گير مياد به راحتي مثل موتوري-گيربكس اتومات-تزيناتي از جمله درب باك-كاپوت رم اير-چراغ هاي جلو+جلو پنجره و......
ببينم به صرفه هست آدم بگيرتش يا نه
بچه ها به نظر شما يه چلنجر تو همين مايه ها با 5-4 تومن ميشه گير آورد؟
فکر نکم از لحاظ ظاهری با هم فرقی داشته باشن....باید کد روی موتورش رو بخونی تا بشه تشخیص داد....نقل قول:
در مورد چلنجر 4-5 تومن که تا حالا چلنجر زیر 10 میلیون ندیدم....
لوازمش هم گیر نمیاد باید از خارج سفارش بدی....
باسلام
امروز تو محلمون (تبریز) یهGMC دیدم و از اونجایی که فکر میکنم آمریکاییه (نه؟) پس اگه بشه حوصله کردین درموردش یکم اطلاعات در اختیار بنده قرار بدین
خیلی تعجب کردم از دیدنش