دوست گلم پیام نور اصلا فایده نداره چه برسه به اینکه ریاضی کاربردی بخونی
Printable View
دوست گلم پیام نور اصلا فایده نداره چه برسه به اینکه ریاضی کاربردی بخونی
1-چرا ؟؟؟نقل قول:
2- نسبت به سربازی و کنکور دوباره دادن نمی ارزه؟ (سربازی هم تعریفی نداره؛ اگه بشه لیسانس رو با پیام نور بگیری ، بعد تلاش کنی برای فوق دانشگاه خوب قبول بشی( ان شاا...) چی؟
دوست عزیز شرمنده من جوگیر شدم اونجوری جواب دادمنقل قول:
برای ما که نداریم ترمی 500 تومن به دانشگاه آزاد بدیم یا حوصله کنکورو نداریم خیلی خوبه
من دوره لیسانس و فوق لیسانس در دانشگاه سراسری بودم ولی در دوره فوق لیسانس دیدم که کسانی که از پیام نور اومده بودن دوره فوق لیسانس خیلی قوی تر بودن چون در دوره لیسانس یاد می گیرن که متکی به خودشون باشن
الان هم دارم در یک دانشگاه پیام نور درس می دم .
چون در تمام دوره چهار سال کتابهایی با سوالهای تستی می خونن با روشهای تستی کنکور فوق هم آشنا می شن که می تونه خیلی برای قبول شدن در کنکور فوق موثر باشه
میشه در مورد مزیتها و معایب دانشگاه توضیح بدید.نقل قول:
ضمنا در مورد فراگیر هم اگر اطلاعاتی دارید(در مورد اعتبار مدرک و...) و بدهید ممنون میشم.
سلام مهدی جاننقل قول:
در مورد کلاسهایدروس عملی چطور؟
من این ترم گفت و شنود 2 داشتم که 4 واحدیه..2 واحدش عملی و 2 واحدش عمومی..به گفته خود اساتید حضور در کلاس اجباریه چون 10 نمره عملی داره که دست استاده !!! من نتونستم سر امتحان میان ترم حاضر باشم..حالا با این اوصاف حذف شدم یا امیدی به یایان ترم هست که از 20 نمره محاسبه بشه؟
دوستان سلام
یه سوال داشتم...
یکی از دوستان من در دانشگاه پیام نور تحصیل میکنه(رشته مدیریت) و ترم 2 هستش...
این دوستم میتونه ترم بعدیش رو مرخصی بگیره و توی کنکور شرکت کنه؟!!!! با توجه به اینکه رشتش انسانی بوده و الآن میخواد تو گروه هنر شرکت کنه....
آیا همچین کاری امکان پذیره؟!!!
پیشاپیش ممنون...
ببین اگه میخوای ریاضی بخونی اینو بگم که فقط بایدعاشق این رشته باشی تادووم بیاری وگرنه یهو وسطش بدجوری کم میاری.. من خودم ترم 4این رشته ام..اکثرا تغییررشته میدن و میرن..اگه بخوای میتونی یه امتحان بدی وبری رشته های دیگه که دوست داری.با کارشناست صحبت کن راهنماییت می کنه چیکارکنی.نقل قول:
درمورد سیستم دانشگاه هم که دیگه واضحه..دانشجومحور. فقط بایدخودت بخونی ودنبال منابع کمکی باشی.مزیتش اینه که سطح علمی دانشجو خیلی رشدمیکنه به خاطر خوداتکایی..
معایبش هم بی نظمی هایی هست که یه وقتا تودانشگاه پیش میاد که به مرور عادی میشه..امادر کل رضایت بخشه(چاره دیگه ای نیست:31:)
فراگیر هم که همون خود پیام نوره دیگه فقط یه دور لقمه رو میچرخونی دانشپذیر میشی بعدش دانشجوی رسمی...امابه نظرم توکه دانشجوی رسمی هستی سراغ فراگیرنرو از همون تغییررشته اقدام کن..
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
لطفا اگه کسی تاریخ حذف اضطراری رو فهمید به ماهم بگه:13:
من خودم فراگیرم
یه چیزایی در مورد مدرکش شنیدم ولی این جور که استاد ها فرقی با دوره های دیگه پیام نور نداره
سلام عزیزان
عزیزانی که از معافیت تحصیلی پیام استفاده میکنن دقت کنن :
بنده برای معافیت اقدام کردم خیر سرم گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه پیام نور بردم ولی قبول نکردن !!
من از 81 تا 87 دانشجوی آزاد بودم، از 87 به بعد هم طبق بند 8 دفترچه نوبت 19، با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه آزاد، دانشجوی پیام نور شدم اما نظام وظیفه فقط دانشجویی آزاد رو از من قبول کردن و گفتن شما حق نداشتی بری پیام نور و مجاز به تحصیل نیستی و دانشگاه پیام نور بر خلاف مقررات عمل کرده!! در حالیکه من الان 4 ترمه تو این دانشگاه هستم !!
حالا من باید چیکار کنم ؟!!
عملا یعنی می تونم درس بخونم یا نه ؟
بهم مدرک میدن؟!