نقل قول:
دوست عزیز شما اولین و آخرین نفر نیستی که بدون جستجو سوالات تکراری پرسیدید.
مثلا من اومدم و جواب شما رو دادم و اگر فردا یکی دیگه اومد همین سوالات شما رو تکرار کرد اونوقت من یا دوستان
دیگه چه جوابی باید بهشون بدیم؟ دوباره جواب تمام سوالت رو برای اون هم بنویسیم؟
آیا من و یا دوستان دیگه و یا حتی خود شما وقتی ببینید طرف حوصله گشتن رو نداره براش وقت صرف میکنید تا جواب
سوالاتشو بدست بیارید؟ ما افرادی که اینجا هستیم برنامه های کامپیوتری نیستیم که تا یکی سوالی پرسید زود بیایم
و بهش جواب بدیم. پس فرق ما در اینه که ما و شما انسان هستیم نه برنامه ...
بهر حال شما لازم نیست همه 300 صفحه رو دونه به دونه بگردید. در بالای همین صفحه یک قابلیت وجود داره به اسم
جستجو. این جستجو برای کسانی هست که دنبال مطلب خاص و یا موضوع خاصی میگردند.
اما سوال من اینجاست که چطور یک شخص میتونه در گوگل بین میلیونها و شایدم میلیاردها صفحه اینترنتی مطلبی رو
که دنبالشه پیدا کنه اما اینجا در انجمنی به این کوچکی در مقابل گوگل نمیشه این کارو کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما جواب سوالاتتون .
نسخه 7 هنوز در صفحه اصلی کسپر به طور رسمی معرفی نشده چون این نسخه هنوز هم در مرحله آزمایشی قرار
داره. البته نسخه 7 رو میشه از روی سرور FTP کسپرسکی دانلود کرد. یعنی همون نسخه های آزمایشی رو .
آخرین نسخه آزمایشی کسپرسکی نسخه 7.0.0.123 است که اون هم بر روی سرور فرانسه و به زبان فرانسوی
ارائه داده شده. خیلی ها میگن چون این Build با 123 شروع میشه پس میشه گفت این نسخه میتونه آخرین Build
آزمایشی نسخه 7 باشه. آخرین نسخه که به زبان فرانسوی بیرون داده شده رو با یک تعییر جزئی در رجیستری
میشه به نسخه انگلیسی تبدیل کرد. اما فقط اینترفیس کسپر هست که به انگلیسی تبدیل میشه و مراحل اینستال
و آنیستال آن همون فرانسوی باقی میمونه.
با توجه به توضیحات بالا که در مورد آخرین نسخه 7 کسپرسکی دادم اگر خواستید میتونید KIS 7.0.0.123 رو از لینک
پایین دانلود کنید.
برای تعییر دادن زبان فرانسه به انگلیسی باید به مسیر زیر برید و Localization را از fr به en تغییر بدید.کد:http://telecharger.kaspersky.fr/kavkis7/kis7.0.0.123fr.exe
اگر به مشکل برخورد کردید میتونید به عکس زیر نگاه کنید و طبق مسیری که در انتهای عکس معلومه تغییرات روکد:HKLM\SOFTWARE\KasperkyLab\protected]AVP7\environment and in HKLM\SOFTWARE\KasperkyLab\protected]AVP7\settings
انجام بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اینک خود سایت کسپر جهت دانلود Kaspersky Internet Security 7.0.0.123
کد:ftp://ftp.kaspersky.com/products/release/french/homeuser/kis7.0/