بابا چه خبرتونه تو نصف روز 2 صفحه رفتین جلو.:19:ما مثل شما که بیکار نیستیم از شب تا صبح آن باشیم یکمم به فکر ما باشین تا برسیم بابا.:19:
نقل قول:
مادارا کوش پس من ندیدم ... نکنه یه صدای مخوف میومد اون بود؟
من همش در مورد مانگا دارم میگم انیمه رو از 75 به بعد دیگه ندیدم.:41:
نقل قول:
صفحشو بذار من پایم میرم میخونم
اول که من نه حوصلشو دارم و نه وقتشو که بگردم.بعدش فقط همین جمله رو گفتم کسی هم جوابی نداد همین.:13:
------------
نقل قول:
من از نظر ترسناکی و قوی بودن میگم اروچیمارو از همه بهتره بعد هم جیرایا
اگه یادتون باشه ایتاچی و اون یارو کوسه که داشتن دنبال داداش ایتاچی میگشتند
وقتی دو نفری با جیرایا رو به رو شدن ایتاچی با اون همه ابهت گفت زورمون به سرش نمیرسه
خیلی حال کردم ازش
جیرایا و اوروچیمارو قدرتش
پس شما طرف اوروچیمارو هستین.ولی اینو بدونین اون موقع ایتاچی نمیخواست ناروتو رو بگیره وگرنه همونجا حساب جفتشونو میرسید.:5:کلا کسایی که شارینگان دارن یه چیز دیگه ان.اوروچی و جیرایا در حد متوسطن نسبت به اونا.
------------
نقل قول:
هه هه هه هه هه
یعنی کونان می خواد با کاغذ A4 جلوی توبی وایسه ؟؟؟؟ اونم زیر بارون !!!!!! ببینیم آنبو کاکاشی با اتحاد نینجایی از زیر قالی و مبل و تلوزیون مثل گروه ضربت نمی پرن رو سر توبی....
اگه من در یافتم چرا اسم نیدایمه توبی راما بوده سال دیگه روزه میگیرم....
این مبارزه 90 درصد برندش معلومه ولی ما تا حالا چیز خاصی از کونان ندیدیم شاید حرفی برای گفتن داشته باشه.:5:
نه بابا اون یه جای مخفیه هر کسی بلدش نیست که بخواد بره اونجا چه برسه به کاکاشی که کاری نداره اونجا.:8:
----------------
نقل قول:
کلا مشکوکا همین نیندایمه دقیقا فن های توبی رو داشت بعید هم نیست شاگردش باشه شاید هم با اون نینجا ها که مبارزه کرده نمرده مادارا رو پخ کرده رفته شارینگانش رو کش رفته ولی از اونجایی که اوروچی احضارش کرد شاید واقعا مرده اون کاغذ ها هم ضد آبن همیشه تو بارون استفاده میکنه تو اونجایی که کوچیک بودن و بونشین جیرایا رو پخوندن هم بارون بود کلا ضد آبن دیگه
کی گفته تکنیکاشون مثل هم بوده؟؟اصلا مگه جایی غیر از مبارزه اوروچی و هوکاگه 3 مبارزه ای داشته که شما میگین مثل هم بودن؟؟؟تو اون مبارزه هم چیز خاصی ازش ما ندیدیم.:13:
------------
نقل قول:
توبی به نظرم خیلی باید قوی باشه
درسته؟
حتی قوی تر از همه اعضای اکاتسوکی
درسته؟
بابا توبی که خودش رئیس آکاتسوکیه.تا اینجا هم از همه کس قویتر بوده.مبارزه خاصی نکرده ولی کسی هم هم حریفش نشده تا حالا.:5: