-
اسكولاري: براي قهرماني بايد منچستر را ببريم
لوييز فيليپه اسكولاري سرمربي برزيلي باشگاه چلسي تاكيد كرد تيمش براي دست يافتن به قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي انگليس بايد بتواند منچستريونايتد را در ديدار فردا شكست دهد. تيم چلسي در شرايطي كه چهار امتياز بيشتر از منچستر دارد و دو بازي بيشتر انجام داده، فردا در اولدترافورد به مصاف تيم تحت رهبري آلكس فرگوسن مي رود.
اسكولاري به روزنامه گاردين گفت: قبول باخت در روز يكشنبه دستيابي به قهرماني را براي ما بسيار دشوار خواهد كرد.
وي افزود: ما بايد ببريم. در چنين ديدارهايي اگر تنها يك فرصت به رقيب بدهيد كه سه امتياز بگيرد، جبران آن تقريبا غيرممكن خواهد بود. تساوي نتيجه بدي نيست ولي باز هم از دست دادن دو امتياز است كه البته حريف هم آن دو امتياز را از دست داده.
سرمربي چلسي تاكيد كرد با اين اوصاف او فقط پيروزي ميخواهد و به تساوي حتي فكر هم نميكند.
اسكولاري گفت: ما در موقعيتي نيستيم كه به تساوي فكر كنيم. ما ۴امتياز جلو هستيم اما آنها دو بازي كمتر انجام دادهاند بنابراين كنترل اوضاع خارج از دست ماست. اگر بخواهيم به قهرماني دست يابيم هدفمان فقط بايد پيروزي باشد.
وي يادآوري كرد كه كسب نتيجه در ديدارهاي خانگي هم حايز اهميت است و چاره اي جز موفقيت در اين فصل ندارد ولي اين مهم فقط در كنترل او نيست بلكه به حريفان هم بستگي دارد.
-
بچه ها این روزها این تاپیک رو تنها نذارین.
سنگر رو حفظ کنید:31:
بازی بعد از منچستر هم، شنبه با Stoke City هستش در استمفورد بریج.
راستی Essien هنوز از مصدومیت خارج نشده؟
یا حق
-
واقعا از اینکه طرفدار چلسی هستم خجالت کشیدم:2:
تا زمانی هم که این اسکولاری مربی چلسیه من طرفدار این تیم نیستم:2:
نه قشنگ بازی کردیم نه نتیجه گرفتیم ... اقلا آرسنالی ها دلشون خوشه که قشنگ بازی میکنن اما نتیجه نمیگیرن
-
امروز از این افتضاح تر نمیشد بازی کنیم...تیم تو کل بازی بی هدف بازی کرد...فقط میخوام أبراموویچ اسکولاری رو با لگد از تیم بندازه بیرون هر کی رو هم که میخواد بیاره
-
ای داد , ای بیداد , ای هوار , ای .... یا ایوالناس تیممون به گ*ا رفت از دست یه مشت احمق بی شعور . تحقیر شدیم آقا مسخره خاص و عام شدیم آقا ! خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا . دردمو به کی بگم :19::37:
اسکولاری تو اگه مرد باشی نامه استعفاتو مینوسی فردا می زاری رو میز خودت پا میشی میری .
تا اطلاع ثانوی اعصاب ندارم .
خدافظ .
-
اصلاً ما سمت دروازه تونستیم شوت بزنیم ! یاد نمیاد ون در سار توپی جمع کرده باشه !!! جای تحصین داره !
اسکولاری خدا ازت نگذره . نابودمون کردی . بعد 5 سال اومدی ری*ی به رکوردمون . جلو هر تیم دسته دومی و سومی باخت و مساوی دادیم دیگه !@# به حد اعلا رسوندی تو این بازی !
آخرین باری که اینجوری تحقیر شدیم کی بود ؟ یادم نمی باد ( مطمئنم زمان گرانت هم نبود!!! ).
-
فک نکنم حرفی بمونه که من بزنم فقط میگم که آبروم رفت :(
-
چلسي امسال خيلي ضعيف شده. يك سانتر درست و حسابي نميتونستن بكنن. يادش بخير اون زمان مورينيو كه هيچ تيمي جلودار اين تيم نبود.
به هر حال اميدوارم تيم محبوبتون به شرايط ارمانيش برگرده.
-
بچه ها منم با شما همدردی میکنم
واقعا اسکولاری نا امیدمون کرد.
گند کاری اسکولاری همه به کنار. این تعویض دقیقه آخرش جالب بود.
تیم 2-0 عقب بود، اونوقت Di Santo رو میاره توی زمین!!!!!
واقعا شاخ در آوردم!
-
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: