الان حدود 100ms !!!نقل قول:
Printable View
الان حدود 100ms !!!نقل قول:
برای منم حدود 100 هست!!نقل قول:
دمشون گرم، عالیه.
==============
دوستان به شما هم پیامک دادن که "طرح موشک در راه است و سرعت شما افزایش یافت"؟
یکی دو روز پیش به من دادن ولی سرعت افزایشی نداشت!
ادیت:
Oops!
همین الان رفتم چک کردم دیدم سرعتم دو برابر شده. :18:
Downstream Speed 1991 kbps
جلل خالق.
به هرحال خدا خیرشون بده، خیلی باحالن:31:
پينگ منم 110 ms شد.
درود
منم الان تست کردم ، 103 بود :8:نقل قول:
کلا چند مدته فن آوا زیاد اس میده بهم :دی از این طرح موشک گرفته تا هدیه نوروزی زمان و گیگ و ...
ولی زرنگ بازیشون اینه که توی اون پیامک افزایش سرعت گفته که تست سرعت در matma.ir که خب این نشون میده میخواند توی رتبه بندی بیاند ولی خب به نظرم حقشون هست.
چون از نامحدود توی این چند روزه اومدم به 1 مگ محدود , زیاد با خطم بازی کردند :دی ولی خب فکر میکنم که افزایش دادند سرعت رو. الان هم که درست شده و خطم روی همون 1.5 مگی که نمایندگی اصفهان گفت، بسته هست.
سلام.
تو اين 2 سالي كه از فن اوا سرويس گرفتم تاحالا 1 مگ هم بهم هديه ندادن. نه تو عيد نه مناسبت هاي ديگه. اصلا فن اوا گيگ رايگان ميده تو مناسبت ها ؟
شاتل :2:كه داشتم هرچي ميشد 1 گيگ رايگان مي دادن :31:
پارس انلاين هم فرت و فرت گيگ رايگان ميده.:27:
ما چي پس ؟:19:
درود
من به نسبت سایر دوستام و دوستان دیگه توی همین پی سی خودمون که دارم میبینم، خوبیش اینه که خداییش اگر هدیه و ... نمیده ؛ تا این چند روزی که اومدم سرویس حجمی، حجم دزدی ندیدم :31: .نقل قول:
والا این پیامک چند روز پیش برای من اومد :
هدیه نوروزی
مشترک گرامی ADSL فن آوا
با تمدید قرارداد، زمان و گیگ رایگان هدیه بگیرید.
مرکز تماس: 82185
یه تماس باهاشون بگیر ببین چی میگند؛ من تمدید 1 مگ ام میافته 15 که ماه به ماه شارژ میکنم دیگه؛ فکر نکنم به من بخوره.
شاد و پیروز و سربلند باشید
یه تست سرعت در تاپیک قرار بدید ببینیم سرعتش چطوریه البته با دبی نه تهران
ممنون
سرويس من 256
سرعت شبانه و روزانم فرقي نداره ، همينه
سرور دبي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم سرور تهران
البته سرعت اپلودم خيلي متغيره كه نيازي هم ندارم خيلي. چند وقت با سرعت دانلودم برابر بود.
كلا راضيم. خدارو شكر حجم دزدي و محدود شدن و اين چيزا رو نداريم :31::8:
درود.
منم مرکز مخابراتی شهید قندی اصفهان هستم که خود اصفهانیا هم میدونند، توی این مرکز سر پورت خالی هم آدم کشته میشه :دی دیگه چه برسه به بدبختی رانژه کردنش و ...
پشتیبانی اصفهان فن آوا ؛ خط 1 مگ رو روی 1 مگ و نیم میبنده و متاسفانه بر خلاف تهران یوزر و پسورد شبانه اش فرق داره و همه شیر میشند که خب الحق توی این مدتی که من محدود گرفتم؛ سرعت دانلود شبانه و روزانه اش یکی بوده تا الان ( بسته به سرور دانلود و ... ) قبلا هم که نامحدود فن آوا داشتم؛
این هم تست الان من :
سرور تهران :
سرور دبی (اتصالات) :
شاد و پیروز و سربلند باشید
چطور نگرفتی؟نقل قول:
من بیشتر از دو سال و نیمه که ازش سرویس میگیرم.تا همین چند ماه پیش اصلا تو کار حجم رایگان دادن نبود ولی در چند ماه اخیر فکر میکنم 2 یا 3 بار و هر بار 1 گیگ حجم رایگان داده.:8: