فرشاد جان در مورد رانندگی
من باب والاسی همه چی رو بهم یاد داد
حالا بیا یه کارش میکنیم
Printable View
فرشاد جان در مورد رانندگی
من باب والاسی همه چی رو بهم یاد داد
حالا بیا یه کارش میکنیم
فرشاد جان شما بزرگتر از این حرف هایی
راستش گروه فردا تکمیل میشه
ببین در چه زمینه ای میتونی کمکمون کنی
ما در خدمتیم
اقایون و خانما سلام
بالروگ جان یعنی علی جون
بحث خوبی رو شروع کردم با طنز . خوشم اومد که خیلی نکته سنجی
راستش من زیاد از الکل استفاده کردم.رو کاغذ فکر میکردم که الکل رو بیش از حد خاصی نمیشه استفاده کرد و اگه هم بکنی از عمر مفید کم میکنه ... اما
با داداشم که صحبت کردم گفت :1-در عمل مشکلی برا ماشینم پیش نمیاد و حتی میشه کل باک رو از الکل پر کرد خوب الکل سوخت بسیار مفید تری از بنزینه . شاید به این دلیل که الودگی بسیار کمتری نسبت به بنزین داره و از قدرت احتراق خیلی بیشتری برخورداره .
به نظر من ما که واردکردن بنزین برامون پرهزینست و تکنولوژی تولید بنزین رو نداریم میشه با تولید زیاد و صنعتی الکل یه سوخت مناسب از هر لحاظ نسبت به بنزین برسیم .ولی:
با این رژیم موجود در ایران هرگز همچین چیزی عملی نخواهد شد .
دوستان / :
جمشید تو مثل اینکه این جاسوست رو چند روز گرفته بودن اومد بیرون عقده کرد کلی خبر اورد !!!!دمت گرم بابت اخبارت
اون دوستی که عکسای نمایشگاه رو گذاشته بود تشکر
و سایر دوستان
اقا من از همه زود تر گفتم سال جدید مبارک ها میتونین 10 صفحه قبل رو بخونین !!!
حمید من ماشین رو برا 5 فروردین میارم.بینم میخوای چی کار کنی .!!! میگم مجانیه دیگه !!! پولی که نیست ؟؟!!!!!!
دوستان شب خوش
یا علی
سلام به دوستای خوبم.
برای بار چندم هست که خواهش می کنم که عکس ها رو به صورت لینک قرار بدین.(اگه مدیر بودم یه اخطار می
دادم).
در مورد الکل باید بگم رژیمه دیگری هم بود این کارو نمی کرد.بهتره از کشورهای اطراف(نه جهان اول) یاد بگیریم.
الان خیلی جاها موتور های انژکتور گازوئیلی تولید میشه.گازوئیل هم که الان قیمتش رو تصویب کردن لیتری 45 تومان.
فکر کنم یه جورایی بشه توسط Hpower یه موتور انژکتور گازوئیلی وارد کرد.بررسی کرد.بعد از یه مدت بشه رو یه
ماشین نصب کرد من هم توسط رابطه ها سعی می کنم قضیه رو به صدا و سیما بکشونم تا مردم هم یه چیزایی
بفهمند.بعدشم که باید برنامه ریزی برای آینده این پروژه انجام بگیره.
تازه بهتره یه فکری هم بشه تکنولوژی ماشین های هایبیرید از لحاظ تئوری به دستمون برسه.الان که دیگه تویوتا و
هیوندایی و... دارن از این ماشین ها تولین انبوه میکنن.(البته برای امریکا و اروپا).
اینم از نظریات بنده.موفق و مقاوم باشید.
بهنام جون، همون راه حل الكلى براى ما صرفش بيشتره! :happy:
اينم يه كليپ جالب براى انبساط خاطر دوستان!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس یکی مونده به آخری جزیره عشق خیلی برام آشناست نمیدونم کجا دیدمش...
ادامهی بحث سوخت ها :::
داریوش جان سلام .
ببین عزیزم این موضوع که چی استفاده کنیم به نظر من به دو چیز بستگی داره / یکی سبک رانندگی ادمه و دیگری لطف پول شمردن طرف .
راه دور نرو . سوخت الکل هیچ وقت برای یک رانندگی استاندارد مناسب و مقرون به صرفه نیست .
شما اگه دنبال رانندگی استاندارد هستی هیچ وقت دنبال موتور های گازوییل سوز نباش.
یه راه بهتر با هزینه ی مناسب تر هست !!!
برو ماشینت رو گاز سوز کن . این کار چه از بعد اقتصادی چه نیازی که ادم از یه رانندگی استاندارد داره رو براورده میکنه .
در مورد اتومبیل های هیبریدی !!!! داداش بچه های ایران خودرو طراحی کردن !!! قراره از سال دیگه وارد بازار شه!!!!
خوب من به شخصه اگه بخوان بنزین رو سهمیه بندی کنن برا هفته برنامه ریزی میکنم که 4 یا 5 روز از گاز استفاده کنم و اون دو روز دیگه رو با سوخت های دستی ای که حمید صحبتش رو کرده بود ماشین رو تغذیه کنم . اینجوری در مدت زمان زیاد از پرفورمنس ماشین کم نمیشه .
راستی جمشید جان :
در مورد اون خودروی استون مارتین !! اقا فکر نمیکنی اون عدد 250 میلیون دلار رو اشتباه نوشتی !!!!
اخه تا جایی که میدونم طرف اگه یک کم بزاره روش میتونه یه هواپیمای جت بخره تو گاراژش نگه داره !!! 250 میلیون دلار یعنی اون ماشین یه چی در حدود 620 برابر یک مرسدس ویژن اس ال ار قیمت داره .
فکر کنم یک کم اشتباه شده ( البته یک کم خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییی زیاد !!!)
یا علی
سهيل جان منم خودم تعجب کردم که قيمتش اينقدر بالا هستش به هر حال من به نوعي منتقل کننده خبر هستم و بايد عين آن خبر را منعکس کنم هر چند اگه اشتباه کرده باشند شايدم 25 ميليون بوده . نه؟
مرسي از توجهت
حميد جان قرار ملاقات چي شد؟