منظور از پسوند r همون c2 هست براي آ1200 معمولي و فراوان در ايران
Printable View
منظور از پسوند r همون c2 هست براي آ1200 معمولي و فراوان در ايران
سلام.
میدونم جای پستم اینجا نیست ولی میخواستم خواهش کنم یه فریمور خوب برای e6 پیشنهاد بدین.من هنوزم عاشق a1200هستم
دوست عزيز اين نرم افزار را چطوري ميشه دانلود کرد و از کجا و همچنين بر روي گوشي ميشه نصبش کرد..؟؟نقل قول:
جواب که دادين يه سوال ديگه هم دارن
من با ايرانسل که مي خوام به اينترنت وصل بشم به مشکل مي خوره و ميگه network مشکل داره
البته با گوشي نوکيام خيلي راحت ارتباط ميده
مرسي از راهنمائي
در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که:
والا ما که هرچی گشتیم جایی رو پیدا نکردیم که lina رو جدا دانلود کنیم. شما بگرد شاید پیدا بشه .
در مورد gprs هم که من فقط همون *130*3*5# ( همون طور که می خونی از راست به چپ) رو وارد می کردم و شماره می گرفتم. بعدش چند تا اس ام اس میومد و آخرش هم دو تا گزینه Update می زدم و قضیه حل بود. فقط جناب یادت نره تو browser از تنضیماتش profile رو Irancell GPRS انتخاب کنی.
ااگه مشکل داشتی مراحل کارت رو بنویس تا ببینیم مشکل از چیه :)
دوست من-- من لينا رو پيدا کردم و البته به اين روش که شما آخرين فريمور رو که نصب کنينقل قول:
که توسط امين ساخته شده فکر کنم تو صفحه قبل لينکش هست به صورت خودکار نصب شده
اين فريمور شاهکاره و همينجا از امين تشکر مي کنم ++ سوالي دارم. به چه صورت ميشه فولدر رو با اين
برنامه هيدن کرد؟؟ و مجدد ديد به صورتي که کس ديگري نتونه دسترسي داشته باشه
دوستان متخصص پاسخ بدين لطفا
من حدود 1000 تا بازي گير آوردم که بيشتر به صورت فايلهاي(( پي ان جي )) و همچنين با پسوند (( class(( هستن
اين بازيها رو به چه صورت نصب کنم
ممنون از راهنمائيتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا برای مخفی کردن فایل ها روش به این صورته که:
اول از طریق file manager برو داخل حافظه TransFlash یک عدد شاخه می بینی به نام Amin.FW ( آقا امبن دستت درد نکنه خیلی فریم ور خوبیه ولی یه پیشنهاد از طرف من اینه که اگه می خوای یه کار جهانی تولید کنی بهتر از این جور نام گذاری شاخه ها و برنامه ها پرهیز کنی) اگه بری توش یه شاخه هست به اسم hide هرچی خواستی مخفی بشه بریز اون تو . حالا بیا lina (جون!) رو اجرا کن و Utilities و سپس Utility و بعدش hide رو بزن . حالا اون شاخه و فایل هات مخفی شدن. برو خوش باش!!!
از دوستان تقاضا دارم نام کاربری امین سازنده فریم ور رو در اینجا یا موبایلستان اگه می دونن بگن.
باهاش یه کارایی دارن ;)
دوست عزیز به احتمال زیاد فریمور شما 25p و از ردهی c2 هست شما برای نصب Mpkg باید فریمور خودت رو عوض کنی پیشنهاد من به شما فریمور 24p یا از اوون بهتر فریمور جدید آقا امین هست که بچه ها توی تاپیک لینکش رو برا دانلود گذاشتن برای باز کردن فایل های pkg در این فریمور (امین ) فقط روی فایل کلیک میکنید دیگه لازم به super man یا mpkg برای نصب فایل های pkg نیستنقل قول:
دوست من امین اینجا نمیاد ولی نام کاربریش توی موبایلستان فکر کنم void باشه . هر کاری باهاش داشتی میشه بهش بگی یه سرم به p30world بزنه مرسینقل قول: