سلام
امشب آخرین نقد ها رو میخونم و مینویسم . بعدش دیگه آماده برای نفر بعد .
ممنون
Printable View
سلام
امشب آخرین نقد ها رو میخونم و مینویسم . بعدش دیگه آماده برای نفر بعد .
ممنون
آقا بابک این کار رو نکن. مدیران تاپیک مگه تا آخر این هفته هم آقا بابک تمدید نشدن؟! یهو نزارین فرار کنه من کارش دارم. بگیرینش!!!!!!
پس چرا خبری از آقا بابک نشد؟ میگم نکنه منظورش این بود که روز آخر میخواد بیاد نقدها رو جواب بده؟!؟! کجا موندی آقا بابک؟! بیا بابا ما تازه پیدات کردیم.
سلام
خوب ممنون از صبر و حوصله و پاسخگويي بسيار عالي بابك مدير ارشد پي سي:31:
همون طور كه قول داده بودم البته با كمي تاخير زياد :27:يه سري چيزا خدمت آقا بابك عرض ميكنم هرچند از موعد مقرر گذشته......:13:
-اولين مطلب ، خب ، پاسخ دادن به پ خ ها بود كه بارها گفته شد و جواب هم داده شد اما من باز ميگم مثلا در مورد دعوت خود شما به تاپيك چند بار پ خ دادم كه به نظرم مياد منطقي است كه جواب بديد اما....:41:
-مورد بعدي در خصوص بي احترامي است كه آقا مجيد گفت آيا به نظر شما اگر كسي بدونه كه حضرت محمد(ص) پيامبر دومين دين فرآگير در دنياست و كتاب اسماني كه مردمش به اون اعتقاد دارن قرآن هست فارغ از اينكه خود وي معتقد باشد يا نه آيا عبارات و لحني كه شما استفاده كرديد رو باز هم بي احترامي حساب نميكنه؟ من خودم بارها با افرادي با اديان و اعتقادات ديگه بحث كردم هم در دنياي مجازي هم واقعي با اين موارد آشنايي دارم خودم سعي ميكنم از الفاظ احتراماميز مثل حضرت و...براي افراد محترم و مقدس طرف مقابل استفاده كنم به هر حال به نظرم اين طور رفتار شما چندان مناسب نيست
-يك نكتهايي كه به نظرم مياد تبعيض بين افراد خصوصا برخي مديران و همكاران با بقيه هست بعضي از مديران و همكاران هستند كه به راحتي به اعتقادات توهين ميكنند و تمسخر ميكنند و حتي خود من چندين بار از طريق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع دادم اما دريغ از يك تذكر و اخطار ........به هر حال اين تبعيضات به نظر من هست
(هرچند يكي از همكاران اخراج شد اما مورد بحث من ايشون نيستند)
همين ها ....:46:
ولي باز هم تشكر ميكنم كه اومدي بوته زار اميدوارم مفيد فايده بوده باشه
بد نيست آخرش هم نظرت رو راجع به تاپيك بگيا:10:
ممنون از وقتي كه ميذاري
اره چقدر طولاني شد ، احتمالا" سرش خيلي شلوغ شده وقت نميكنه !نقل قول:
من میخواستم آقا بابک اول اون یکی پستم رو جواب بدن، بعد اینا رو بنویسم که خب نشد دیگه. عیب نداره. حالا هم اول اون رو جواب میدن بعد این رو دیگه.
خب من اول 2 کلمه میگم. مختصر و مفید:
1. امین (مدیر اسبق فیلم)
2. bb (توضیح نمیخواد که کدوم bb)
لطف کنید درباره هر 2 مورد ؛ گذشته ، حال و آینده رو توضیح دهید. یه جوری هم توضیح بدین که دیگه احتیاجی نباشه من یا دیگر دوستان سوال بپرسن. واقعا پیشاپیش از لطفتون ممنون.
اما نقد کلی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. این انجمنی که همه جاش فارسیه، از در ورودی تا در خروجی، چرا هنوز یه سری جاهای حیاتیش به زبون کفره؟ مثال میزنم:
من یه موقعی میخواستم واسه یکی از مدیرا پیغام خصوصی بدم (کسایی که این تاپیک رو دنبال کنن قشنگ قضیه رو میدونن!!) خب! اما صندوق پیغامهاش پر بود. من هی براش پیغام میزدم، ارور میداد، من نمیفهمیدم چی میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (طبیعتا چون به زبون کفر بود دیگه!!) تا اینکه بالاخره به ضرب و زور دیکشنری و این حرفها فهمیدم چی میگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جاهای دیگه هم هست که حتما میدونید. الان اونچنان حضور ذهن ندارم.
2. در عین حال گاهی پیغامهای انجمن رسایی کاملی نداره. یعنی چی؟!
یعنی اینکه مثلا یه تاپیکی ترش شده. من اومدم سر بزنم ببینم چه خبره. چه پیغامی میاد؟ (چون شما مدیرین و براتون نمیاد شاید ندونین. اگر نمیدونین بگین تا برم یه جا پیدا کنم و براتون بنویسم . چون الان حسش نیست برم دنبالش.)
خب نمیشه دو کلمه بنویسه تاپیک ترش شده؟ و اونهمه حرفهای قلمبه سلنبه نزنه؟
آی نمیدونم شما اجازه دسترسی ندارید و اگر تکرار کنی بن میشی و این حرفها!!
3. من یه آدرس تاپیک از یکی از همین دوستان انجمن گرفتم که لیست اخراجیهای انجمن رو توش میزارن. آدرس من اینه:
این آدرس که درسته دیگه؟! خب حالا اگر برین به صفحات آخرش میبینیم که خیلی دیر به دیر و کم این لیست به روز میشه. پس در این صورت 2 حالت داره:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=60933
1. شما کسی رو بن نکردیم یا کم بن کردین (که خییییلیی بعیده. خیلی هان!!!!)
2. حسش نبوده لیست رو آپدیت کنین.
3. (؟!؟!!؟ 3 چیه دیگه مگه نگفتم 2 تا؟ خب این این به مغزم خطور کرد و شاید بشه گفت جزو حالات نیست) شما فقط اونایی که سابقه دارن و بن میشن رو اونجا میگین. مثلا فقط بالای 100 تا پستها.
4. i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! این از همه مهمتره !i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
یه تاپیکی بود تو بخش پیشنهادات و انتقادات. نظرسنجی بود در مورد موتور مزخرفه جستجوی سایت. وایسین ببینم پیداش میکنم ... نکنه ترش شده ... نه بابا وایسا ...
آهان ایناهاش : بقیه هم حتما برید ببینید. لطفا!
خب توی این تاپیک که یکی دیگه از دوستان ایجاد کرده بودند یه چیزی در حدود 3 الی 4 هفته من و چند تا دیگه از دوستان به طور مداوم و در بیش از 100 پست هز و جز زدیم تا یکی از مدیران عزیز سایت بیاد به ما بگه چرا توی موتور جستجوی سایت نمیشه کلمات 3 حرفی رو سرچ کرد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=105245
اونجا به قدر کافی در مورد اینکه چقدر کلمه مهم و حیاتی 3حرفی وجود داره که ما بهشون احتیاج داریم و لازمه جستجو بشه. (مثلا همین نقد یا داغ توی صندلی داغ یا ... هزاران نمونه دیگه.) اما موضوع اینه که حتی یکی از این مدیرها ما رو به ...ش هم حساب نکرد که لا اقل بیاد بگه نمیشه یا نمیخوایم یا حتی به شما ربطی نداره این سیاست سایته (:27:) و ...
حالا آقا بابک اگر حال کردی بعد از اینهمه وقت به ما یه جوابی در این باره بگو که هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده خدا رو. اگرم بیشتر حال کردی یه کاری کن که بشه 3 حرفیها رو هم سرچ کرد و ما در به در گوگل و این کوفت و اونیکی زهر مار نشیم.
5. آواتارتون خیلی گولیه. خیلی نازه. امیدوارم خودتون هم به این نازی و گلی باشین و از این غولهایی که میگن نباشین.:46:
پیشاپیش از جوابهای کاملتون ممنونم.:11:
يعني باهم داداشيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:نقل قول:
ها فامیلیم ؟ این داداشمه داداششششششششششششششششش
پس قربون دستت يه وقت مارو بن نكني :31::31::31:
آقا بابک این واقعیته؟
این کاربر 100 اخطار داره!!!!! :o
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=72436
1. من دارم به طور مستقیم مشکلم رو با مدیر محترم سایت در میون میذارم و از ایشون سوال میپرسم. پس به من ، ایشون ، و مسئولین تاپیک مربوط میشه.نقل قول:
2.شما اگر کارت خیلی درسته یه کاری کن هر روز که از خواب پا میشی دنبال یه یوزر جدید نباشی که بیای باهاش اسپم پرونی کنی .
3. واقعا ایشون من رو یاد یه چیز خیلی خنده آور در مورد راهنمایی که به من در مورد سرچ کردن به دنبال اسم فیلم War کرده بود انداخت. اگر برین تو اون تاپیک یه نگاه بندازین شاد میشین. فکر کم تو 3 صفحه آخر بود.
4. من ندیده بودم که اون تاپیک قفل شده. چرا؟!؟:13: یعنی ما کار بدی کرده بودیم که ....... بی خیال بابا!
راستی آقا بابک قضیه این آدرس جدیدی که این بالاس سایت پرچم کردین چیه؟ همین forum.p30world.net
رو میگم. من قبلا تو تاپیک حواشی پرسیدم کسی نمیدونست. یا شاید هم نگفت. به خاطر ف*ی*ل تر و این مسائله؟
(((((هر چند اینجا متفرقس و حرفی هم که میخوام بزنم اصلا بیراه نیست. اما بازم تو رو خدا منو به اسپم پرانی متهم نکنید))))
آقا یکی بیاد بره این آقا بابک رو برگردونه تو بوته زار!!!!!!!!! روزه آخر شد!!!!!!!!!!! این هفته آخری اصلا نیومده!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم دیشب دیدم ساعت 11:30 تو سایت بود. کجا در رفت؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]