با سلام خدمت آقای منصوری می خواستن بدونم پروژه ی نبرد نهایی رو به پیشرفت است و یه تاریخ حدودی برای انتشار آن بگوئید و چند عکس جدید و کلیپ از داخل بازی بگذارید:5::46::11:
Printable View
با سلام خدمت آقای منصوری می خواستن بدونم پروژه ی نبرد نهایی رو به پیشرفت است و یه تاریخ حدودی برای انتشار آن بگوئید و چند عکس جدید و کلیپ از داخل بازی بگذارید:5::46::11:
سلام بله با لاخره بعد از مدتی تعطیلی به خاطر مشکلات مالی دو باره کار از سر گرفته شده انشا الله دیگه مشکلی پیش نیاد اگه مشکلی پیش نیاد سعی می کنیم تا بستائن آینده منتشرش کنیم البته این دفعه کاملا بی ایر اد و اشکال ....نقل قول:
این هم آدرس یک کلیب از امکانات بازی هستش :
این هم چند تا عکس جدید از بازی و گرافیک جدید بازی و بافتها ی زمین و درختان جدید بازی البته این فقط پیش نمایشه:46::کد:http://www.4shared.com/video/51zQuG76/25490.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم بیس ایران و قسمتی از ادوات ایر ان :
با تشکر منصوری سر پر ست تیم :AFM RAYAN
سلام
اقای منصوری او مید وارم کارتون بدون مشکل بره جولو ما که یک بند به مشکل برمیخوریم تازه تنها هم هستم
دیگه ما که نتونستیم دوتا ادم پایه پیدا کنیم همین که شما چند تا ادم پایه مثل اقای حسینی پیدا کردین خیلی خدایش
راستی اقای منصوری من دوباره دارم روی فارسی سازی کار میکنم چون گفته بودین برای کنترا میخواینش شما کاری برای فارسی سازی کردین یا نه؟
من چند تا مشکل توی فارسی سازی برخوردم اگه بازم بدردتون میخوره من فایل هاشو واستون اپلود کنم یک نگاهی بهش بندازین
حالا که یکم تایپ کردم اینو میخوام بپورسم که این فایل بدرد چه کاری میخورهChallengeMode.ini
من نفهمیدم بدرد چی میخوره
اون سوالی که دفه پیش ازتون کردم خودتون تا بحال امتحان کردین ببینین جواب میده یا نه چون اونو هم من نتونستم
کاری کنم
خوب موفق باشین:11:
چطور می تونم کل پچ و مد و نقشه ها بخرم خواهش میکنم به این ایمیل جواب بدهید ضمنا الان کردید که 6د ی وی دی هست مبلغ کل چقدر هست وچطور میشه که همه را روی هم بریزیممنظور پچ ومد ونقشه ها را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برین وارد سایت اقای منصوری بشید ودرقسمط خرید نرخ هارو ببینین البته شماره تلفن هم موجود هست:46:نقل قول:
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
راستی اقای منصوری چی شد درمورد فارسی سازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ما هم مشغولیم و خیلی خوشحال میشم از تجر بیات شما هم استفا ده کنم ما کار ای زیادی قصد داریم انجام بدیم که همتون رو مطمئنم شگفت زده می کنه .... تا الان بیش از چند صد تا مدل جدید و پوششش گیا هی و همچینین آسمان و درختان جدید و ادو ات سر باز ها با گرا فیک مطالوب و غیر ه به بازی اضا فه کردیم و یک خبر خوش هم اینکه نقشه ها همه جدید و بز ر گ خو اهند بود با چشم انداز بسیار زیبا و چشم نواز با افکت های جدید و غیر ه ......نقل قول:
فایل :ChallengeMode مر بوط به قسمت :Challenge دز قسمت بازی است که تعر یف می کنه چه تیمهای در این قسمت حضور داشته باشند چیکار بکنند و چند تا تیم تو این قسمت باشند ....
ما هنوز روی فارسی سازی کار نکردیم ولی می خوایم این کار رو هم انجام بدیم شما تا حالا هر کار انجام دادید خوشحال میشیم ببینم و حتما بر ای همکاری تون از شما قدر دانی و یاد خواهد شد .... :11: کار تون را آپلود کنید ببینم چیکار کردید با کمال تشکر منصوری :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
با لاخره EA Game و Victory Gamesدستا هاشو به علامت تسلیم بالا بر د و تسلیم خواست مخاطبان پر طر فدار بازی جنرال شد و وظیفه ساخت سری جدید بازی های ژنرال را به گروه : BioWare
سپرد و این گروه قرار ه سری جدید این بازی زیبا و جذاب رو تا سال 2013 منتشر کنه.
تصاویر ی از بازی :
داستان :
در آینده ای نزدیک ، رهبران جهان با امضای یک معاهده جهانی وپایان دادن به جنگ توافق می کنند .تمام جهان متحد می شوند تا تروریسم را بر ای همیشه نابود کنند . تروریستها و جهان چپ تنها مانده اند .شما در با ، فرماندهی نیروهای خود ، برای پایان دادن به تروریسم جهانی یک بار و برای همیشه ایفانقش خواهید کرد .
همه جنگ -- نگاهی کنترل از سه جناح منحصر به فرد است ، رقابت برای منابع ، ایجاد پایگاه خود را از عمل ، و رهبری باتری انبوهی از تانک ها ، سربازان ، و هواپیما را به نبرد.
حس خارق العا د ه از رئالیسم -- ژنرال 2 به شما اجازه می دهد تا برای احیایی ، درگیری بصری خیره کننده در مقیاس حماسی شر کت کنید . واحدهای باور نکردنی جزئیات و محیط ، فیزیک پویا و هیجان انگیز جلوه های بصری در نبرد واقعی که پیش از این هرگز دیده نشده . این نزدیکترین چیزی که به جنگ واقعی است.
راه های جدید به تسلط و یا متحد با دوستان خود -- فراتر از کلاسیک با انتخاب حالت های چند نفره بازی جدید ، طراحی شده با هر دو حالت مشارکتی و رقابتی بازی است.
کمپین بین المللی هیجان انگیز -- فرماندهی جنگ علیه ترور در مبارزات انتخاباتی تک نفره . تجربه داستان دراماتیک از دیدگاه های متعدد از کل قهرمانان حتی قهرمانان دیوانه تروریستی در در حالی که درگیر دشمن درشدت انجام می شود و مبارزه با تاکتیک های زیادی رو بروست .
سازند گان قول دادند که تیمها و نقشه هاهمیشه در حال تکامل خواهد بود و قابل دانلود خو اهند بود . از نقشه ها و واحد ها و جناح ها ، مبارزات ، و .... ، خلاصه داستان، داستان مبارزه با تروریسم است عمیق تر از هر زمان دیگری....
اینهم اولین پیش نمایش بازی :
اینهم لینک و مننبع خبرکد:http://link.brightcove.com/services/player/bcpid686821950001?bckey=AQ~~,AAAAjCwoAmk~,bZak9_lpyTkq5Q82zbo9y4YW3q-ArzWD&bctid=1317074388001
کد:http://www.commandandconquer.com/en/blogs/blog/159
خدا خیرتون بده جون تازه گرفتم ای کاش زود تر این کارو می کردن حیفنقل قول:
ممنون یاعلی:11:
ژنرال 2" منتشر خواهد شد
Frostbite 2:موتور برای ساخت
BioWare VGA رسما از پروژه مرموز جدید ، خود پرده برداری کرد.
سری جدید بازی کاملا کلاسیک و مدرن خواهد بود و با نام "Command & Conquer Generals 2 " ، و در سال 2013 منتشر خواهد شد دقیقا ده سال پس از انتشار اولین سری این بازی و این نشا نه ای از محبو بیت این بازی در میان بازی باز ها است که تا ده سال بر ای این بازی مد های بسیاری ساخته شده و بار ها و بار ها شر کت سازنده را با امضا های بسیار تحت فشار قر ار دادند بر ای ساخت شماره دوم این بازی که این شر کت بنا بر دلایل نا معلوم همچنان 4 شماره از سری بازی های نچندان موفق تایبریم را ادامه داد .....
حال شر کت سازنده بالاخره دست از موتور قدیمی خود بر داشت و برای ساخت این بازی از موتور قدر تمند بازی Battlefield 3 ، یا "جنگ 3" همان بازی پر جنجال ...(حداقل در ایر ان) استفاده خواهد کرد که همان موتور ،Frostbite 2 است .
که هنوز در ابتدای راه ساخت این بازی است و کار بسیاری مانده ....
، پلت فرم هنوز اعلام نشده است ، اما تخمین زده می شود بر ای PC ، XBOX360 و PS3 منتشر گردد .
این بازی حال و هوای مثل بازی جنرال ها خو اهد داشت که ایالات متحده و چین به عنوان متحدان آینده و نزدیک ارائه خواهند شد ، و سازمان های تروریستی به نام "ارتش آزادی جهانی" یا همان " GLA " ایفای نقش خواهند کرد و یک دوئل تمام عیار توسط استودیو bioware در لوس آنجلس تولید خواهد شد ،.....
تصاویری از بازی :
همچنین شر کت EA Game سیستم مورد نیاز برای PC رااعلام کرد حداقل سیستم مورد نیاز :
سیستم عامل : ویندوز ویستا (سرویس پک 1) 32 بیتی
پردازنده : 2 گیگاهرتز دو هسته (Core 2 Duo و 2.4 گیگاهرتز یا پردازنده Athlon X2 2.7 گیگاهرتز)
RAM : 2 GB
فضای خالی دیسک سخت : 20 گیگابایت !!
کارت (AMD) : از DirectX 10.1 سازگار با 512 MB RAM (ATI
کارت گرافیک Radeon 3000 ، 4000 ، 5000 یا 6000 سری ، با نام ATI Radeon 3870 یا بالاتر عملکرد)
کارت گرافیک (NVIDIA) : از DirectX 10.0 سازگار با 512 MB RAM (کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8 ، 9 ، 200 ، 300 ، 400 و یا 500 سری با کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8800 GT و یا بالاتر عملکرد)
کارت صدا : سازگار با DirectX
ماوس و دی وی دی درایو
سیستم توصیه شده : سیستم عامل : ویندوز 7 64 بیتی
CPU : چهار هسته CPU
حافظه : 4 گیگابایت
فضای خالی دیسک سخت : 20 گیگابایت
گرافیک : از DirectX 11 سازگار با 1024 MB RAM
(NVIDIA کارت گرافیک GeForce GTX 570 و یا ATI کارت گرافیک Radeon 6950)
کارت صدا : سازگار با DirectX
ماوس و دی وی دی درایو