نمیدونم.میتونی بری از نظام وظیفه دقیقشو بپرسی.این چیزی که من میگم واسه کاردانی و کارشناسی صادقه.مدرک شمارو نمیدونم.ولی مطمئن باشه اگه غیبت داشته باشی نمیزارن بری دانشگاه.نقل قول:
نمیدونم.میتونی بری از نظام وظیفه دقیقشو بپرسی.این چیزی که من میگم واسه کاردانی و کارشناسی صادقه.مدرک شمارو نمیدونم.ولی مطمئن باشه اگه غیبت داشته باشی نمیزارن بری دانشگاه.نقل قول:
خب حالا کی باید برم دفترچه بفرستم؟نقل قول:
نمیدونم.میتونی بری از نظام وظیفه دقیقشو بپرسی.این چیزی که من میگم واسه کاردانی و کارشناسی صادقه.مدرک شمارو نمیدونم.ولی مطمئن باشه اگه غیبت داشته باشی نمیزارن بری دانشگاه.
فكر كنم سوالاي من از همه طولاني تر بود.
يعني كسي جواب براش نداره؟!
نقل قول:
آقا يه مشكلي براي من پيش اومده كه به اين سربازي لعنتي مربوطه...
به هركي كه گفتم گفت راهي نداره.
حالا شمام بخونيد ببينيد راهي ميابيد.
من 19 شهريور 18 سالم تموم ميشه.
پيش دانشگاهيمم قبول شدم.
اما امسال نميخوام برم دانشگاه(ميخوام سال بعد برم)
خوب؟
اونوقت گواهي اشتغال به تحصيل رو تا 31 شهريور ميدن.
من 11 روزه كه نميتونم گواهي نامه بگيرم.
يعني تا سال بعد براش بايد واستم؟!
خيلي اعصابمو خورد كرده.
لعنت به اين شانس...
از شانسمون همه ي درساي پيش رو هم قبول شدم!
اونوقت نمره هام بين 10 تا 13.25 هستش.يه دونه زير 10 ندارم.
حيف كه تازه فهميدم وگرنه اعتراش ميزدم و با معلمم هماهنگ ميكردم كه بندازدم.
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
راستي براي اين كه سال بعد كنكور بدم بايد كار خاصي بكنم؟
اصلا من 19 شهريور مشمول ميشم يا نه؟
در مورد گواهینامه منم مثل شما بودم ولی من گواهی اشتغال به تحصیل رو که گرفتم تابستان رفتم گواهینامه ام رو گرفتم، 15 مرداد 82نقل قول:
شما باید صبر کنی تا دانشگاه قبول شی یا بری خدمت
در مورد نظام وظیقه و دفترچه هم بهتره بری نظام وظیفه تا اونا بهت بگن که خدای ناکرده غیبت نخوری که فکر نکنم امسال مشکلی داشته باشی
من 28 مرداد 70 ام.. تا کی مهلت دارم دفترچه بفرستم؟یعنی تا کی اگه نفرستم غیبت میخورم؟
عجب گیری افتادیمانقل قول:
15 مرداد خیلی خوبه
من 1 شهریور هم بودم خوب بود.
آخه 19 هم شد روز؟
شما اگه بهمن هم قبول بشی باید بعد اعلام نتیجه (آخر شهریور ) بری ثبت نام کنی و طبیعتا دیگه سربازی رفتن هم کنسل میشه ...نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد
يه سوال در رابطه با فرجه ي 6 ماه ي لعنتي که براي دانشجويان فني وجود داره داشتم....!
بنده ورودي بهمن 88 کارداني پيوسته نرم افزار در يکي از اموزشکده هاي فني حرفه اي هستم.
بنده و امثال من که ورودي نيمسال دوم هستند و تعدادشون هم کم نيست اگه نتونند کارداني رو 4 ترمه تموم کنند و 5 ترمه تموم کنند،
از کنکور هاي کارداني به کارشناسي 91 عقب ميمونند؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد
نقل قول:
تو همون فروم جوابتونو دادم.
موفق باشید
سلام رفقا اگه فرصت کردید یه نمی نگاهی به ما هم بندازید!نقل قول:
:10: