معمولا در نقاط گرم و خشک از کدوم برند استفاده میشه ؟ زد تی ای یا هواوی ؟؟نقل قول:
Printable View
معمولا در نقاط گرم و خشک از کدوم برند استفاده میشه ؟ زد تی ای یا هواوی ؟؟نقل قول:
دوستان کدام یک از این مودم ها بهتره ؟ لطفا راهنمایی کنین TP-Link MR200 یا D100 irancell
به نظر من مودم این مودم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان اين دکل ها تجهیزات 3gدارند؟ اون بشقاب که تو یکی عکسها مشخصه چیه?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش؟نقل قول:
خودتون استفاده کردید؟
مشخصات تری جیش خوب نیست تا 14 مگ ساپرت می کنه. dc-hspa+ نداره. تا آنجایی که من دیدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاع دوستانی که شاید این موضوع براشون اتفاق افتادهنقل قول:
بالأخره بعد از کلی بررسی و تجربه شخصی و جستجو تو اینترنت علت این مشکل رو تا حدودی متوجه شدم. من روی سیستمم اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی رو نصب کردم و سرویس Real-time Protection آنتیویروس این نرمافزار کل ترافیک اینترنت سیستم رو از داخل خودش عبور میده برای کنترل بستهها و اطمینان از عدم وجود انواع تهدیدات.
کلیه کانکشنهای TCP ایجاد شده از طریق نرمافزار IDM یا حتی مرورگرها یا سایر اپلیکشنها به جای این که مستقیم به اینترنت ارسال شن به صورت کانکشن لوکال به این آنتیویروس (فایل avp.exe) ارسال میشن و بعد به عنوان کانکشنهای اون به اینترنت ارسال میشن و در حالت عادی و منطقی، در صورتی که توسط کاربر و از طریق همین نرمافزارها قطع بشن، باید کانکشن معادلشون از این آنتیویروس هم همزمان قطع بشه.
اما بنا به دلایل نامعلومی که احتمالن به نوع تنظیمات اینترنت ایرانسل برمیگرده (بقیه اپراتورها رو امتحان نکردم. ممکنه اونا هم همین مشکل رو داشته باشن) و احتمالن باگی که در این آنتیویروس وجود داره، قطع کانکشنهای TCP با فرمان کاربر درست انجام نمیشه. کانکشن لوکال بین نرمافزارها با آنتیویروس قطع میشه، اما کانکشنهای معادل اونا از این آنتیویروس به اینترنت همچنان فعال باقی میمونه و این باعث میشه که سرور مقصد همچنان به ارسال دیتا بر اساس کانکشن فعال ادامه بده. در حالی که نرمافزار مربوطه (مثلن IDM) اصلن چیزی دریافت نمیکنه و فقط آنتیویروس به شکل کاملن احمقانهای کل این جریان ورودی رو میگیره و کنترل میکنه و در عمل میریزه تو سطل آشغال انگار.
وقتی که سرویس مربوطه آنتی ویروس (avp.exe) رو kill کردم و دوباره امتحان کردم این بار نرمافزار IDM کانکشنها رو مستقیم به اینترنت فرستاد و در نتیجه با قطع دانلود از داخل IDM، کانکشنهای ایجاد شده هم بلافاصله خاتمه پیدا کردن و جریان دانلود قطع شد. بعد از فعال کردن مجدد سرویس آنتیویروس و تست مجدد، باز هم مشکل به وجود اومد.
جالبه که همین آنتیویروس بدون هیچ تغییری در تنظیمات، با اینترنت پارسآنلاین مشکلی نداشت.
ظاهرن این باگ برای آنتیویروسهای مختلف هم وجود داره. تجربه قبلیم با بیتدیفندر و اینترنت آسیاتک بود. ظاهرن Surf-Shield آنتیویروس AVG هم مشکل مشابهی داره که یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع بهش تو اینترنت پیدا کردم.
یعنی چی؟؟ چه ربطی به حرف من داشت؟نقل قول:
اتفاقا چند روزی هست که منم این مشکل واسم پیش اومده.نقل قول:
آنتی ویروس بیت دیفندر دارم و اینترنت مخابرات. یک سالی هست که همین آنتی ویروس رو دارم و اینترنتم هم چندین ساله که مخابراته ولی چند روزه این اتفاق افتاده واسم. وقتی لینک رو میذارم با Scheduler خود IDM اتوماتیک دانلود بشه، وقتی تموم میشه فایل ها، یا خودم Scheduler رو Stop میکنم، با Net Balancer میبینم هنوزم IDM داره با حداکثر سرعت دانلود میکنه. با وایرشارک هم نگاه میکنم میبینم بعد از تموم شدن دانلود فایل ها، از همون آدرس های قبلی هم داره دانلود میکنه یعنی تغییری تو آدرس IP ها ایجاد نمیشه. حالا با توجه به اینکه نه آنتی ویروسم رو تغییر دادم و نه اپراتور اینترنتم رو، به نظر شما علت چیه؟
سیاست جدید سرویس دهنده های اینترنت نیست؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دکل صدا و سیماسنقل قول:
قربونت برم ایرانسل !! :n12:
خاک تو سر ADSL :n02:
+H با انتن توپ توپ :n02: وبگردی باقلوا :n12:( سرعت دانلود به دلیل استفاده اشتراکی از وای فای خیلی کم نشون داده میشه :n05:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]