شما باید صبر میکردید اون 100گیگ تموم بشه. الان اون سوخته دیگه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
شما باید صبر میکردید اون 100گیگ تموم بشه. الان اون سوخته دیگه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
چقدر مسخره هست این پنل Ecare مخابرات. یپش افتاده ترین ابزار یه پنل باید این باشه که مانده حجم رو نشون بده ولی اینطور که من فهمیدم تو پنل مخابرات خودت باید دستی بازه تاریخ بدی ببینی مصرفت چقدر بوده و بعد کم کنی از ترافیک کل که ببینی چقدر باقی مونده :eh: روش دیگه نداره فمیدن مانده ترافیک ؟
حجم نمیسوزه بنده هم دقیقا همین کار دوستمون انجام دادم ولی باید برن مرکز مخابراتی درخواست کتبی انتقال حجم بدن که حدود 2،3 روز کاری وقت میبره تا حجم انتقال پیدا کنه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
سرعت دانلود بین 13mbps تا 15mbpsنقل قول:
سرعت اپلود2 تا 2.42 mbps
شبانه راحت 2مگ در ثانیه دانلود میکنم . کم کم 20 تا 25 شبانه دانلود دارم.
باید میذاشتی بسته ات تموم بشه. هیچی اگر زنگ زدی گفتن نه 195 شکایت کننقل قول:
برای من 10 گیگ اینجوری خوردن 195 هم شکایت کردم گفتن بهت دادیم و از این ارجیف دزدی هستن برای خودشون.
نقل قول:
تو پیش پرداخت نشون میده باقی مانده بسته چقدر مونده
کجا دقیقا ؟ من زیر و رو کردم پنل رو اصلا گزینه مانده نداره.نقل قول:
فقط همون بخش گزارش هست که باید تاریخ تعیین کنی بالاش.
گزارش مصرف برای من تا 7 آبان نشون میده. قبلا 24 ساعت بعد آپدیت میشد
ولی نمیدونم چرا 2 - 3 روزیه رو هفتم گیر کرده؟!!!
واسه شما ها چطوریه؟ آپدیت میشه؟ 8 و 9 آبان رو دارین؟!
سلام ، مشکل باز نشدن سایتهای داخلی مثل همین p30world رو چگونه حل کنم، همش پیغام Service unavailable میده DNS رو هم به Google's public DNS 8.8.8.8 8.8.4.4 و یا DNS شبکه ديتاي کشور 217.218.127.127 217.218.155.155 تغییر دادم ولی مشکل حل نشد. ضـ د فــ یــ لــ تــ ر هم زدم از این رایگانهاش مثل سـ ا یــ ـفـ و ن فقط تونست p30world رو باز کنه هنوز بسیاری از سایتهای مجاز و قانونی داخل کشور حتی با ضـ د فــ یــ لــ تــ ر ، پیغام Service unavailable میده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
بزن جزئیات اونجا ترافیک باقیمانده هست.نقل قول: