یادش بخیر کلورادو اون اوایل از chest (یادم نیست wooden بود یا iron clad) یه green pistol belt گرفتم! با توجه به اینکه لولم حدود 30 بود خیلی حال داد!
فکر کنم کلا بهترین چیزی بود که از فورت گرفتم!
Printable View
یادش بخیر کلورادو اون اوایل از chest (یادم نیست wooden بود یا iron clad) یه green pistol belt گرفتم! با توجه به اینکه لولم حدود 30 بود خیلی حال داد!
فکر کنم کلا بهترین چیزی بود که از فورت گرفتم!
دمت گرم کلی امیدوار شدم :دی
منم آخرین چیز خفنی که از فورت گرفتم یدونه اسب بود فکر کنم از این 150% :27:
جالبه این Billy the Kid's skull belt از green pistol belt بهتره ولی ارزونتره ...
چریان چیه ؟نقل قول:
اوه راست میگی الان رفتم دوباره دیدم ! نوشته for women
من که اینا رو تا حالا نرفتم نمیدونستم . خدا رو شکر یدونه پر و cotton دارم ...
کوست ها شروع شدن ؟
من بایستی چیکار بکنم؟
.......
من raven feather و cotton رو دارم واسه بقیه اش باید چیکار بکنم؟نقل قول:
برای کسایی که سال پیش نبودن دو تا کوئست هست.
یه دونه raven feather لازم داری (از scare birds off the fields میتونی گیر بیاری)
و یه cotton (از picking cotton)
هر دو کار همون لول یک هم فکر کنم باز باشه!
این کوئست مهم تره و بهت یه گردنبند خوب میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم واسه ولینتاین هستش؟؟یا چی؟نقل قول:
هرناندو:
توی دو تا کوئست باید انتخاب درستی بکنی.
the decision آخرش باید کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و beaver trap بدی بهش (به کلانتر beaver skin نده!)
three rivers هم باید آخرش کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و 3 تا roll of clothing بدی بهش. (کوئست اون دختره رو انجام نده!)
اگه دو تا کوئست رو درست انجام بدی لول 57 کوئست هرناندو باز میشه
- از trading یا grave robber یا یه کار دیگه که یادم نیست piece of a note part 2 رو میگیری
- از grave robber یا trading with indians یا selling guns to indians یا fire fighting یا transport ammunition هم piece of a note part 1 رو میگیری (شانس پیدا کردنش خیلی کمه. شاید بهتر باشه از مارکت بخری)
- لول 57، دوشنبه بین ساعت 19 تا 19:20 به وقت سرور، یه دونه song book رو equip کن. اون یارو سرخ پوسته یه کوئست باز میکنه به اسم kept note. اون رو اکسپت کن و تکمیل کن (نیازی به انجام کار نداره). piece of a note part 3 رو بهت میده.
اینا رو که داشته باشی کوئست تکمیل میشه
فکر کنم بدونی، اما محض احتیاط میگم: بعدش طرف دوباره بهت یه کوئست میده و شمشیر رو ازت میگیره! پس کوئست دومی رو انجام نده!
هرناندو چیه؟
راستی واسه دوئل با دسته گل باید 3 نفر رو گیر بیارم؟از کجا اخه؟
کوئست فردا باز میشه. بچه ها فعلا دارن آیتم ها رو گیر میارن تا فردا فورا کوئست رو تکمیل کنن.نقل قول:
اگه داری هیچی دیگه... منتظر بمون فردا دختره کوئست میده اون رو تکمیل کنی بهت گردنبند میده.
گفتم کهههه
ولنتاین برای کسایی که تازه یه ورد رو شروع کردن دو تا کوئست داره. یکی همین گردنبنده هست؛ یکی هم اون ماجرای گل و اینا که هر سال تکرار میشه.
هرناندو هم یه شمشیره که یه زمانی بهترین سلاح سردی بود که میشد به دست آورد. الآن دیگه زیاد ارزش اون موقع ها رو نداره. برای لول 57 هست و فعلا نمی تونی به دست بیاریش. فعلا حواست باشه کوئست های the decision و three rivers وقتی دو نفر همزمان بهت کوئست دادن، کوئست سرخ پوسته رو کامل کن.
شماها چون لولتون پایینه به راحتی میتونید به یه لول پایین دیگه بگید بره picking berries و گل رو گیر بیاره. اگه ماجرا رو میدونست که هیچ؛ اگه نمیدونست بهش بگید مال کوئسته و اینا، ولی نگید اسکیل HP میده. بدین ترتیب ایشان را خر کرده و باهاش دوئل کنید!
بهرحال اگه این روش جواب نداد فردا وقتی گل ها رو از picking berries گرفتی توی چت اتحاد بگو شاید یکی اجازه داد باهاش دوئل کنی.
اگه کسی جواب نداد دیگه راه نداره... یه امسال رو بزار دوستات باهات دوئل کنن. سال بعد نوبت توئه :31:
مگه نمیگی اگه دوئل بکنیم و کنسل بکنیمش گله نمیپره؟؟پس چرا نباید این کار رو دو طرفه انجام داد؟
مثلا من با تو دوئل میکنم و کنسل میزنم و بعدش تو هم همین کار رو میکنی....نمیشه مگه؟
............
الان دوباره خوندم مثل اینکه گله میپره:13:
اخه من که انگلیسیم خوب نیست و فقط در حد احوال پرسی و از این چیزا چطور میتونم یکی رو خر بکنم؟
..............
راستی من با این اسکیل ها چیکار بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برم همه کریسما ها رو بریزم رو دکس؟
با Setting trap & fine motor skil کار های بهتری باز نمیشه؟؟
:19:نقل قول:
:19:
..........
:31:
بله با در نظر گرفتن این نکته شما نمی توانید فرد انگلیسی زبان را خر کنید؛ به موارد 2 و 3 از مجموعه آموزش ولنتاین مراجعه فرمایید :31:
..........
خب اسکیل ها رو بدی به setting و fine motor که چی بشه؟
تو اسکیل هات رو نمی دی به لیدرشیپ، چون برای دوئل خوب نیست (و البته لیدرشیپ برای فورت خوبه!). حالا توی این دو تا گیر کردی که نه برای دوئل خوبن و نه برای فورت؟! lol
بهرحال، اینا کارهایی هستن که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میکنن. اونها رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه کن.
یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از روی این کار ها بفهمم که هر کدوم چه قدر xp بهم میده...فقط درصد میزنه که ازش هیچی نمیفهمم
و اینکه نمیزنه از هر اسکیل چند تا میخواد
:13:
........................
من دیگه میخوام برم دوئل و فورت ولی فعلا فقط att ها رو ری اسکیل میکنم که بتونم ایم و شوتینگم رو بالا ببرم و در نتیجه 57 تا لیدر شیپ دارم که فکر کنم فعلا واسه فورت خوب باشه اره ؟
البته شاید یه 20 تاییش رو ازش گرفتم
..............
به کدوم قسمت مراجعه بکنم بابا همین جل بگو من از این ولینتاین چیزی کاسب هستم یا نه؟:31:
اگه نه که دیگه نرم وقتم رو تلف یکنم واسه بقیه گل بگیرم :13::27:
..................
و در اخر Gentleman's set به دردم میخوره یا Charlatan's set ؟؟
Charlatan's set
رو استفاده میکنم و بیشتر به دردم میخوره
................
ری اسکیل کردم تمام شد رفت راهت شدم
الان هم دارم میرم واسه دوئل اگر کسی لباسی چیزی داشت که به درد دوئلر رنجر میخوره دریغ نکنه
ممنون
..................
دوئل واقعا داره حال میده بهم:8:
فقط یه مشکلی که داشتم اولش این بود که گرفتم دو سه تا متحد رو زدم:27:
خب مهم مقایسه هست. از همون درصد ها مقایسه کن!نقل قول:
اما اگه یکم بیشتر توجه کنی میبینی نشون داده که هر اسکیل ضریبش چنده. و اگه منظورت difficulty هست، اون رو هم نوشته. ستون کنار عکس اسکیل ها نشون میده برای باز شدن کار چند تا LP لازم داری.
................
خب دیگه هر جور راحتی!
................
همون پست درباره دوئل ولنتاین منظورم بود (آخرین پست صفحه قبل) :13: از ولنتاین اون گردنبنده رو که 100% کاسب هستی. فقط 3 تا اسکیل HP میمونه که باید شانس بیاری یکی حاضر بشه باهاش دوئل کنی.
و نکته اینجاست. چرا انتظار داری دیگران وقتشون رو برای گل گرفتن تلف کنن و بزارن تو باهاشون دوئل کنی؛ در حالی که خودت این کار رو برای دیگران نمیکنی؟!
...............
و در آخر؛ خب مسلما هر دو به دردت میخوره! اما اولویت خرید رو بزار برای جنتلمن. خیلی از کارها رو باز میکنه
...............
و در پس از آخر!؛ مبارکه!
چقدر این لباس های aim دار زیاد شده :دی دیشب که رفتم فورت تو 10 راندی که بودم 6 تا شات زدم !
متوسط دمیج نفر اول هم 550 بود ... :18: الان سعید لول 120 چقدر دمیج میزنه تو فورت بتل ؟
راستی امین جان فورت حداکثر همون 1500 exp رو میده یا فرق کرده ؟
اینایی که متوسط دمیجشون بالاست دوئلر هستن احتمالا. bayonet اینا هم موثره
نه فرق نکرده همون 1500 تاست
الآن میرم آمارش رو درمیارم ببینم سعید حدودا چقدر دمیج میزنه :31: