گوش شاتل کر واسه من نمیدونم از دستشون در رفته بود دیشب 4 گیگ دانلود کردم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گوش شاتل کر واسه من نمیدونم از دستشون در رفته بود دیشب 4 گیگ دانلود کردم:31:
آقا یکی میشه به ما توضیح بده تو مشهد با شاتل 128 بعضیا با سرعت 250 دارن دانلود میکنن ولی ما ککه تو کرجیم با 512 سرعتمون به 70 هم نمیرسه
آقا این چیزها دیگه قدیمی شده یک چیز جدید بگذار بچه ها باور کنند.نقل قول:
17/3/2010
شما تو 1 ساعت و 26 دقیقه 1.91 گیگ دانلود کردید یعنی با سرعت 388 کیلوبایت بر ثانیه که اگر هم مشهد هم بودی و خط شما روی 2048 بسته می شد بازهم نمی تونستی تو 1 ساعت با سرعت ثابت بیشتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه بگیری.
بچه کجای کرجی؟ کدوم مرکز؟ آقا جدیدا از دوستان مشهدی به گوش میرسه سرعت روزانه روی 2 مگ هست ولی شب که رایگان هست میره روی 128 کیلوبیت . خلاصه الان انقدر شاتل اینجوری تونسته سر زبونها بیافته که کسی دیگه باورش نمیشه شاتل توی سرویس شبانه داره آشغالترین سرویس دهی رو در حال حاضر میکنه.نقل قول:
قضیه اینک مرکز به مرکز سرعت فرق می کنه چیه؟مگه ممکنه یک مرکز سرعتش بالا و دیگری پایین باشه؟!!!
باز شاتل چه مرگشه . نه سایت باز میکنه نه دانلود میکنه . فقط گوگل و همین سایت رو باز میکنه
قصد توهین به کسی ندارمنقل قول:
نمی دونم ولی مطرح کردن این قضیه خیلی احمقانه به نظر میرسه که پشتیبانی اون رو به کاربرها میگه . مثلا اگر کاربرهای مرکز A از 50% پهنای باند اون مرکز استفاده کنند و کاربران مرکز B از 100% پهنای باند مرکزشون استفاده کنند و به عبارتی دارای افت سرعت باشند چطور ممکنه شاتل نتونه از اون 50% باقی مونده در مرکز A استفاده نکنه و بگذاره اون به هدر بره. بسترهایی که مراکز رو به هم وصل می کنند مطمئن هستم انقدر پهنای باند دارند که بتوانند همچین کاری رو بکنند . یا شاتل دروغ میگه و سرعتها رو آورده پایین یا انقدر مشتری جمع کرده که پهنای باندی براش باقی نمونده که تو شب همه استفاده کنند یا اینکه سیستمشون انقدر مسخره و قدیم هست که عرضه ندارند پهنای باند رو بین کاربرا به طور مساوی تقسیم کنند.
نمیدونم چرا پستم حدف میشه هی
ببینید دوست عزیز من نه از شاتل خوشم میاد نه اهل کل کل کدن توی فروم هستم دلیلی هم نداره که بخوام دروغ بگم چی به من میرسه؟ من تا 2 شب پیش مشکل دیسکانکت شدن داشتم خوبه توی پیغام خصوصی از شما هم سئوال کرده بودم تا دیروز یکی از بچه ها روش کانکت دیسکانکت رو واسم توضیح داد توی این 20 وز که اینترنت دارم شبهائی بوده که 100 مگ هم دانلود نداشتم حتی همین دیشب از رپیدشی نمیتونستم دانلود کنم یا سایت باز کنم فقط دانلود لینک مستقیمم رفته بود بالا ، راجب اون موضوعی هم که گفتید اون ترافیک مصرفی 2 شب قبلم هست حالا نمیدونم چرا 1 ساعت نشون دادهنقل قول:
آقا این چیزها دیگه قدیمی شده یک چیز جدید بگذار بچه ها باور کنند.
17/3/2010
شما تو 1 ساعت و 26 دقیقه 1.91 گیگ دانلود کردید یعنی با سرعت 388 کیلوبایت بر ثانیه که اگر هم مشهد هم بودی و خط شما روی 2048 بسته می شد بازهم نمی تونستی تو 1 ساعت با سرعت ثابت بیشتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه بگیری.
اینم اسکرین شات از ترافیک رایگان مصرفیم:
ببینید دوست عزیز دلیلی نداره که بخوام دروغ بگم چی به من میرسه؟نه از شاتل خوشم میاد نه اهل کل کل کردن توی فروم هستم من تا 2 شب پیش مشکل دیسکانکت شدن روداشتم تا دیروز یکی از بچه ها روش کانکت دیسکانکت رو واسم توضیح داد، حالا هر کی دوست داره باور کنه هر کی هم نداره باور نکنه واسه این موضوع هم که گفتین اون حجم دانلودشده شب قبلم هست نمیدونم چرا زده 1 ساعتنقل قول:
آقا این چیزها دیگه قدیمی شده یک چیز جدید بگذار بچه ها باور کنند.
17/3/2010
اینم اسکرین شات از ترافیک رایگان مصرفیم:
سیستم ریستارت میشه ؟ مگه ربطی به فلش پلیر داره ؟ آخه سیستم من هم چند وقته بیخودی یهو ریستارت میشهنقل قول:
باز اینا چه مرگشون شده.
فایلای فلش دوباره لود نمیشن.نمیشه ویدئو دانلود کرد.
سایت gametrailers.com چرا قیلتره.