نقل قول:
من الان 1 ماهه از سفارشم گذشته هنوز وصل نکردن
به نظرم از پارس آنلاین یا شاتل بگیر
Printable View
نقل قول:
من الان 1 ماهه از سفارشم گذشته هنوز وصل نکردن
به نظرم از پارس آنلاین یا شاتل بگیر
من تو دو روز هم تخلیه کردم و هم نصبنقل قول:
سلام، دوستان بیایید جمع شیم یه نامه ای، شکواییه ای چیزی بنویسیم برسونیم به دست شاه دزد
آخه من هرچی سرویس ها را نگاه کردم هیچ کدومشون را ارزون نکرده که هیچ، 20 درصد هم کشیده رو همه نرخ ها
دوتا سرویس 128 کیلو هست که هیچ کسی نمیره سراغش، اون ها را انگار پونصد تومن ارزون کرده:n08:
اصلا اینجا نمایندگی، یا مسئولی از این اسیاتک نیست تو فروم!
بخدا این عین دزدی هست،هر سال 20 درصد گرون تر می کنه.امسال که گل سر سبدش بود، نوشته 20 درصد ارزان شد!!!
صدرحمت به شیب ملایم بنزین، این چه شیبی هست که اسیاتک درپیش گرفته! شیبش جوریه که حتی وقتی ارزون هم میشه، باز گرون تر از قبل هست :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز اگر می تونی پارس انلاین بگیر، فکرکنم توی همه دزدها از همه منصف تر همین پارس هست. شاتل هم بعد اسیاشت بزرگترین دزده گویا!
بچه های تاپیک شاتل میگن بعد یه مدت دانلود شبانه محدودت میکنه جوری که گریه ادم دربیاد و دور از جون بگه اشتباه کردم دانلود کردم!
البته من در این مورد مطمئن نیستم،چون شاتل نداشتم، ولی از رفقای تاپیک شاتل حتما پرس و جو کن.شاتل تبلیغ دروغی زیادی داره. به نظر من شاگرده اسیاشت بوده :n08:
شدن که میشه ولی سخته باید بری شکایت کنی و فلان ....نقل قول:
زنگ بزن ببین بهت نمیده یک ماه دندون رو جیگر بزار ارزش شکایت کردن نداره
دوستان 600 مگ از من هم اسیا دزد دزدید من نمی دونم اینا تا کی میخوان دزدی کنن.:n28:
دقیقا.من 3 روز از عید رفت خطم وصل شد:n10:..حدودا 5 روزنقل قول:
رفیق تا وقتی من و تو و ادم هایی مثل ما مجبور باشند یا از این دزد اینترنت بگیرند، یا از دیال آپ استفاده کنند. چون خیلی از ما که اینجا اسیا داریم به ناچار اینجاییم.چون سرویسی جز شاه دزد نداریم.اگر می تونی جای دیگه بری نمون آسیا.:n16:نقل قول:
این چ وضعشه دو باره خواستم تمدید کنم موقه پرداخت میگه خطا در سایت پولم کم کرده تمدیدم نشده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش نزن پرداخت، زنگ زدم پشتیبانی، منم همین مشکلم بود میگه درگاه بانکی به مشکل برخورده، گفت تا فردا ظهر اصلا پرداختی نکنید، گفت پوله برمی گرده به حسابتون بعد درست شد پرداخت کنید. اگر لنگ اینترنتی الان بزنگ بهشون موقت وصلت میکنه.من زنگ زدم انصافا این پشتیبانی که جواب داد خیلی خوش اخلاق بود خودش گفت الان موقت وصل می کنم تا این داستان ها درست شه.باز خدا خیرش بده چون کارم لنگ نت مونده بود:n16:نقل قول:
مرسی عزیزنقل قول:
بگو مرض دارین خوب غیر فعال کنین تا وقتی درست شه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk