آزاد شدمنقل قول:
کجای کاری میخوام کتاب بنویسم در موریدش :5:
Printable View
آزاد شدمنقل قول:
کجای کاری میخوام کتاب بنویسم در موریدش :5:
حسین بیا مثل آدم بگو جریان این کوئسته چیه ! من نبودم یه سال از هیچی خبر ندارم !
راستی سعید این کوئست هرناندو سورد چطوری بود یادم نره انجامش بدم ...
ههنقل قول:
خب با توجه به اینکه من توی کلورادو نیستم توضیح این کوئست به ضرر من نیست:31:
3 بار به مدت 30 دقیقه picking berries رو انجام میدی. هر بار یه دسته گل میگیری.
اون دسته گله اسلحه هست! اون رو equip میکنی و با یه نفر که اون هم دسته گل رو equip کرده دوئل میکنی. (نیازی نیست منتظر دوئل بمونی. فقط بزن دوئل کنه و بعد کنسل کن)
با هر بار دوئل یه دونه اسکیل HP (فکر میکنم!) زیاد میشه و البته دسته گل هم مصرف میشه.
توجه داشته باش اگه دسته گل رو equip کرده باشی و یه نفر باهات دوئل کنه، گل تو هم میپره ولی اچ پی نمیگیری!
:31:
--------------
هرناندو:
توی دو تا کوئست باید انتخاب درستی بکنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرش باید کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و beaver trap بدی بهش (به کلانتر beaver skin نده!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باید آخرش کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و 3 تا roll of clothing بدی بهش. (کوئست اون دختره رو انجام نده!)
اگه دو تا کوئست رو درست انجام بدی لول 57 کوئست هرناندو باز میشه
- از trading یا grave robber یا یه کار دیگه که یادم نیست piece of a note part 2 رو میگیری
- از grave robber یا trading with indians یا selling guns to indians یا fire fighting یا transport ammunition هم piece of a note part 1 رو میگیری (شانس پیدا کردنش خیلی کمه. شاید بهتر باشه از مارکت بخری)
- لول 57، دوشنبه بین ساعت 19 تا 19:20 به وقت سرور، یه دونه song book رو equip کن. اون یارو سرخ پوسته یه کوئست باز میکنه به اسم kept note. اون رو اکسپت کن و تکمیل کن (نیازی به انجام کار نداره). piece of a note part 3 رو بهت میده.
اینا رو که داشته باشی کوئست تکمیل میشه
فکر کنم بدونی، اما محض احتیاط میگم: بعدش طرف دوباره بهت یه کوئست میده و شمشیر رو ازت میگیره! پس کوئست دومی رو انجام نده!
دمت گرم امین جون :40:
یعنی چی دوئل کنم و کنسل کنم ! خب طرف مقابل هم میدونه قضیه چیه هیچ وقت equip نمیکنه مگه اینکه خودش بخواد دوئل کنه
این هرناندوئه خیلی رو اعصاب بود یه کارگر ورد 9 بود اینو داشت بعداومد ری اسکیل کرد دوئلر شد بچه ها رو لت و پار میکرد ! من ولی دوئلر رسیتنس بودم یادمه فقط یه بار تونستم بزنمش اونم شانسی ... :27:
سال پیش من در راه خدا به یه نفر اجازه دادم باهام دوئل کنه و بجاش دو نفر هم اجازه دادن من باهاشون دوئل کنم!نقل قول:
ضمن اینکه خب، اگه ما نمیگفتیم که تو هم نمیدونستی و ممکن بود بزاری ملت باهات دوئل کنن! یه نفر رو گیر بیار که تازه بازی رو شروع کرده و از قضیه خبر نداره!
ببین واسه 3 تا اسکیل چطوری ملتو میندازن به جون هم :31:
از الان باید بریم دنبال گوشت خوک (خرید شب ولنتاین) . هیچی تو مارکت نیست . قصابها احتکار کردن :27:
مگه کارکتر مرد انتخاب نکردی؟
گوشت خوک برای زن ها هست
اوه راست میگی الان رفتم دوباره دیدم ! نوشته for women
من که اینا رو تا حالا نرفتم نمیدونستم . خدا رو شکر یدونه پر و cotton دارم ...
آخ جون منم پر دارم !! فقط باید برم پنبه به دست بیارم و تمام :D
با لول 35 رفتم جنگ فورت ! فکر کنم تا ساعاتی دیگر (در راند اول!!) لاشه من بصورت اتوماتیک به هتل شهر بازگردانده خواهد شد :27:
یه یارو لول 120 رنک 9 هم طرف ماست فکر کنم با هر شلیک یکیو بندازه :21:
حسین هر بلایی سرم بیاد تقصیر توئه ... :31: