اگه حوصله پی گیری داشته باشی، میدن! اگرم تو سایت طنزیم مغرراط شکایت کنی، اگه حوصله داشته باشن و ب شکایتت توجه کنن، مجبورن پولتو پس بدن
Printable View
اگه حوصله پی گیری داشته باشی، میدن! اگرم تو سایت طنزیم مغرراط شکایت کنی، اگه حوصله داشته باشن و ب شکایتت توجه کنن، مجبورن پولتو پس بدن
[QUOTE=dogtag;2194795]آموزش زير توسط كاربر محترم akhoond آماده شده است
از اين دوستمون بابت آموزشش تشكر مي كنيم
محسن
سلام دوستان . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصمیم گرفتم که موارد مربوط به آسیاتک ، که به درد بخود هستن رو جمع کنم ، تا یوزر های تازه وارد ، گیج نشند . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سعی کردم که با نام نویستده کوت کنم ، اگه کسی می بینه که جایی اشتباه کردم ، بگه .1 مشکلات مودم های شرکت2 رانژه و هزینه راه اندازیحواستون باشه اگه خط تون از رانژه در بیاد و دوباره تقاضا بدید ، دوباره یوزر جدید هستید .3 مسایل مربوط به سرویس حجمیلازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .حواستون هم باشه که همین ترافیک کم ، و التبه عدم دان رایگان شبانه ( مثل صبا ) چند تایی از دوستان رو از آسیاتک کوچانیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این 2 * 2 تا 4 تای مهدی جان رو ببینید :سرویس های حجمی این مشکلات رو هم داره :حالا مواردی که باید بهش توجه بشه :البته من به شخصه این برنامه استفاده می کنم ( و مزیتی در استفاده از برنامه پرو نت لیمیتر ) :4 برای سرعت بیشتر از 128این مورد رو هم من اضافه کنم که دانشجو بودن ، یا عضو هییت علمی بودن ، یه راه هست ، یه راه هم شرکت هست ، هر شرکت برای ثبت شدن در کشور ، باید در روزنامه رسمی اعلامیه ای چاپ کنه که به همون روزنامه رسمی شرکت معروف است ، برای گرفتن سرویس بالای 128 از طریق شرکت ، باید روزنامه رسمی ارایه بشه ، و فقط و فقط همین روزنامه کفایت می کنه ، هیچ چیزی چک نخواهد شد ، شرکت ها دنبال پولشون هستن .اگه هم شرکت توی آشناها ندارید ، توی سایت روزنامه رسمی ، روزنامه زیاده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( این مورد آخر رو فقط وفقط برای آگاهی گفتم ، من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )5 وی پی اناول یه نقل قول از خودم بکنم :فکر کنم اون موقع که این پست رو می زدم ، وی پی ان من مشکل داشته ، چون بعدش یکی دو بار تونستم کانکت شم ، ولی باز هم بعدش دیگه نتونستم تا همین امروز ، هم میشه گفت که اون یکی دو بار مشکل وی پی ان من حل شده بوده ، هم می شه گفت که آسیاتک اون یکی دو بار رو بی خیال شده ، خودم هم نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این پست آقا سیاوش رو هم نمی دونم پای کدوم یکی از موارد بالا بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیگه هم پستی ندیدم که مطمئن بشم6 حفاظت از یوزر و پسبه این نکته خیلی توجه کنید که یک وقت ...7 مشکلات پشتیبانیاین نظر کلییو عزیز هست ، البته من به شخصه بعضی موارد رو قبول دارم ، اما به نظرم میاد کلییو یه کم غلو کرده :این هم نظر یکی دیگه از دوستان :به شخصه اشغالی زیاد رو قبول دارم ، هم پشتیبانی ، هم فروش ، خدا نکنه کارت لنگشون بمونه ، باید یه ورق آرام بخش میل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]8 خروج از آسیاتکدوستان ، دیگه در این مورد ، پستی رو با اجازتون کوت نمی کنم ، چون که خیلی موضوعی نداشت ، فقط حواستون باشه که برای خروج از آسیاتک ، خیلی از دوستان ، از جمله کلییو و آقا مهدی ، خیلی اذیت شدن ، نمی دونم اسمشو کار شکنی بذارم یا محبت زیاد آسیاتک به یوزرهاش که نمی تونه ازشون دل بکنه ، جمع آوری این دوستان ، خیلی طول کشید ، 10 _ 12 روز بود که کلییو سر کار بود :13:حواستون باشه که در این مورد خوب پیگیری کنید تا نه وقتتون تلف بشه ، نه هزینه تون ، هم این که کمتر بی اینترنتی بکشین ..تا قبل از پایان قرارداد هم از رانژه خارج نمی کنن ، حتی اگه شما قبل از تاریخ پایان قرارداد در خواست جمع آوری بدید ، باید تا پایان قرارد اد صبر کنید :19:این نکته هم خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه :9 اهمیت پیگیریاین اتفاق هم برای من افتاد ، دقت کنید ، از این فرصت ها استفاده کنید :27:در آخر ، اگه دوستان می بینن که نکته ای رو جا انداختم ، بفرمایند .امیدورام به دردتون بخوره ، اگه به درد تون خورد ، یه خدا پدرشو بیامرزه هم برام کافیه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرسییا حق
سلام
من از آسیاتک Adsl گرفتم
راضی هم هستم
حالا می خوام کسایی که فقط از همین ها گرفتن بیان و یه کم با هم صحبت کنیم
می دونم که اون تاپیک ه برای این کار هست
ولی می خوام همه از همین Isp باشیم
ممنون[/QUOTE
من الان سرویس شهاب 10 مگ دارم خیلی هم خوبه سرعتش 1 مگه قیمتش عالیه 12 گیگ سالانه 1200 گیگ دانلود 60000
تومن
سلام دوستان.ممنون از جواب های قبلیتون .خیلی مفید بود.الان میخوام اینترنت 10 گیگ در ماه 1 مگ بگیرم.دانلود شبانش محدودیت حجمی داره؟ یا اینکه اگر شبانه زیاد دانلود کنم از 10 گیگ روزانم کم نمیکنه؟
نه، سرعتت روزا +500 و شب 90 تاس! شبی حدود 2.5 تا 3 گیگ میگیره
سلام دوستان.برای اینکه بدونیم چقدر از حجممون باقی مونده حتما باید با پشتیبانی تماس بگیریم یا از خود سایت آسیاتک هم میشه چک کرد؟
سلامنقل قول:
از اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بعد از درخواست معمولا چقدر طول میکشه تا اینترنتمون راه بیفته؟
دوستان من میخوام از آسیاتک اینترانت ملی بگیرم. کیفیتش چطوره؟ نامحدود 2 مگ بهتره کیفیت و سرعت یا محدود 2 مگ با ترافیک 10 گیگ در ماه؟
هر دو 256 تا سرعتشونه!
ممنون از راهمایی دوستان..من چون شبانه رایگان نداره ،هدفم اینه که از آسیا به یک شرکت دیگه مثل شاتل و پارس و... هجرت کنم..برای اینکه کارم سریع انجام بشه وسرویس سریع جمع بشه باید چی کار کنم؟
مثلا5 قرارداد تموم میشه،میرم جایی که ازش سرویس گرفتم میگم سریسم را قطع کن،بعدش برای سریع جمع شدن باید چی کار کنم؟