از دیشب اینترنت من راس ساعت 2 قطع میشه و 2:5 وصل میشه. دیگه نیازی نیست بیدار باشیم برای خاموش و روشن مودم
6 هم که مثل قبل قطع و وصل میشه
Printable View
از دیشب اینترنت من راس ساعت 2 قطع میشه و 2:5 وصل میشه. دیگه نیازی نیست بیدار باشیم برای خاموش و روشن مودم
6 هم که مثل قبل قطع و وصل میشه
بله همون روش قدیمنقل قول:
من هر دو رو گوگل گذاشتم
8888
8844
هیچ فایده ای نداشت. خیلی از سایتا از جمله همین p30 ورلد باز نمیشه . راه دیگه ای نیست؟نقل قول:
بالاخره از دیروز واسه پس پرداخت هم گزارش مصرف رو نشون میدن.
ای کاش ترافیک باقیمانده رو هم نشون میدادن.
کار سختی نیست.
چه آرزوهای کوچکی داریم!
که به این سادگی برآورده نمیشن.
بعد از تغییر dns، از طریق cmd دستور flush dns رو اجرا کنید، تو گوگل سرچ کنید آموزشش هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
از اول هم پس پرداخت نشون میداد. کلا 24 ساعت بعد مصرف نشون میدهنقل قول:
واسه من نشون نمیداد. من از دیروز میتونم ریز مصرفم رو ببینم.نقل قول:
البته همنطور که شما فرمودید با تاخیر 24 ساعته است.
متاسفانه ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
تو پس پرداخت ترافیک نشون نمیده ولی پیش پرداخت بعد از هر بار قطع و وصل باقی مانده بسته نمایش داده میشودنقل قول:
سلام
منم دقیقا مثل خیلی از دوستان این مشکل بالا نیومدن سایتها (مثل همین پیسیوردلد) رو دارم. البته قبلنا! این مشکل پیش میومد، ولی بعدِ یکی دو ساعت درست میشد.
امروز زنگ زدم پشتیبانی، میگه این مشکل رو فقط شما نداری، خیلی امروز تماس داشتیم! گفت مخابرات قول داده برطرف کنه.
سوالم از دوستان اینه که طرفای شمالغرب تهران سرویسدهندهی خوب چی هست؟
مشتریان قدیمی نامحدود یه سوال ، این که هر از چند گاهی اینترنت هی قطع میشه وصل میشه برای شما هم اتفاق می افته ؟ گیر کردیم به خدا ، یه ذره که کار میکنیم کلا قطع میشه بعد وصل میشه ، مشکل از سمته منه یا اونا به نظره شما ؟ شما هم همین مشکل رو دارید ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]