من که اصلا دانلود عقب افتاده ای نداشتم..روز های معمولی فیلم با کیفیت 4 گیگ میگرفتم...این سه روزی که مخابرات قاطی کرده بود به حای 4 گیگ .فیلم با کیفیت 15 گیگ گرفتم.. چون نمیخواستم این سرعت مفت هدر بره..نقل قول:
Printable View
من که اصلا دانلود عقب افتاده ای نداشتم..روز های معمولی فیلم با کیفیت 4 گیگ میگرفتم...این سه روزی که مخابرات قاطی کرده بود به حای 4 گیگ .فیلم با کیفیت 15 گیگ گرفتم.. چون نمیخواستم این سرعت مفت هدر بره..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 800 مگ دان کردم با سرعت 450
ولی از حج کم نکرد
واسه امتحان 7-8 مگ گذاشتم شب دان کنه مودم رو هم کاری باهاش نداشتم 12 خوابیدم خودش شب دان کرد صبح دیدم کم نشده از حجم بعد 800 مگ هم دان کردم مودم رو خاموش کردم دو باره رفتم سابت چک کردم حجم کم نشده
اگه اینجوری باشه که پس دانلود من حله
همه چیز لیمیت شد پینگ درست شد ....
ماکس نت جمعهها تا ساعت 10 رايگانه.نقل قول:
مخابراته ولی الان چک کردم نزدیک 900 مگ ازم کم کردن :n13:نقل قول:
درسته که سرعت رو کم کردن !!! ولی من باز هم راضیم !!! چون کلی دانلود داشتم که اونارو تموم کردم !!! دیشب از بس هیچی نداشتم هر چی دم دستم میومد رو میزاستم دانلود :n02:
ولی دیگه 16 کیلو خیلی کمه...باید حداقل 30 میزاشتند...درسته من با این خط دانلود انجام نمیدم...ولی وبگردی هم نمیشه کرد با این سرعت
آره دقیقا.نقل قول:
قبلا سرعت این 128 نامحدود 32 بود الان آوردن رو 16
این که دیگه خیلی بده. امیدوارم درست بشه
آره !! من با پارس هم که لیمیت شده بودم اینو تجربه کردم !! سرعت زیر 20 کیلو اصلا و ابدا به درد وبگردی نمیخوره !! ولی 32 تا خیلی مناسبه برای وبگردینقل قول:
احتمالا تو مخابرات برای اینکه سرعت ها الکی هدر نره خودشون لیمیت کردن !! بعد که اکانتینگ رو درست کنن احتمال زیاد سرعت ها درست بشه
دیشب دل رو زدم دریا و دانلود شبانه گذاشتم برای دانلود از ساعت 1 تا 9 که حدود 18 گیگ دانلود کرده اما حدود 5 گیگ از حجمم کم کرده !
حالا تکلیف این حجم ها ی کم شده تو ساعت رایگان چی هستش / زنگ بزنیم به پشتیبانی ؟
کسی تا به حال باهاشون صحبت کرده در این مورد ؟