یه سوال توی سرویس های نا محدود هم ساعت رایگان 1تا8 صبح اعمال میشه یا از میزان حجم مشخص شده با سرعت بالا در روز کم میشه؟
Printable View
یه سوال توی سرویس های نا محدود هم ساعت رایگان 1تا8 صبح اعمال میشه یا از میزان حجم مشخص شده با سرعت بالا در روز کم میشه؟
نامحدود ها از اسمشون مشخصه یعنی نامحدود رایگان هم ندارهنقل قول:
پاک شوددددددددددددددددددد
سلام.من میخوام اشتراک اینترنت از اسیاتک بگیرم.توی منطقه ما فقط میشه از اسیاتک گرفت.زیاد وبگردی نمیکنم ولی دانلودم خیلی زیاده.محدودیت هزینه هم دارم نهایتا 35 هزار در ماه.حالا به نظر شما از بین سرویسهای 512 نامحدود برنزی یا 256 نامحدود نقره ای کدوم رو انتخاب کنم.به نظر شما اینا بهترن یا اینکه 10 گیگ در ماه 256 یا 512 بگیرم و بیشتر شبانه دانلود کنم؟سرعت دانلود شبانه این سرویسها چقدره و هرکدوم چقدر محدودیت دارن؟لطفا مفصل توضیح بدبد.ممنون.
من الان 512 نامحدود برنزی دارم یک ساله گرفتم با شرط اینکه 6 ماه رایگان داره .یعنی احساس می کنم سرم شیره مالیدن.سرعت 512 که باید 60 باشه حداقل با سیاست های این ها از اول رو 42-46 بود بعد از 2 ماه کلا سرعت بین 20-30 بود.الان همه بین 20-30 هستند. حدود یک ماه اخیر سرعت بین 16-20 بود الان شده 20 تا 23.یعنی خیلی زور بزنی با اینترنت نامحدودش 512 ساعتی 86 مگ بیشتر دانلود نمی کنی.در 24 ساعت هم 2 ساعت اولش سرعتش 60 هست که میتونی 400 مگ دانلود کنی.سر جمع توی 24 ساعت می تونی 2 گیگ دانلود کنی.این طرح های نقره چند گیگ داره روش یک با سرعت نور دانلود می کنی بعدش میشی همین برنزی پس اشتباهه بری غیر از برنزی بگیری.اگر واقعا مجبور از اسیا شت بگیری برو طرح های محدود نگاه کنی اونی که شب 1-8 رایگان داره رو بردار همون دانلود رو داری با تفاوت اینکه پول برقت کمتر میاد.نقل قول:
انشاا... منم تا 1 ماه دیگه این طرح یک سالم تموم میشه از این دزد خونه راحت میشم
سلام، رفیق اصلا سمت نامحدود نرو. دیوانه کننده است. همین دو سه روز پیش من زنگ زدم باز در مورد نامحدود پرسیدم گفتم شاید فرقی کرده. خود پشتیبانی گفت نامحدود پشیمونت می کنه. اعصابت را خورد می کنه. راست میگه من داشتم یه بار، نتونستم دو روز تحمل کنم.نقل قول:
یه طرح یه ساله گذاشته این اسیاشت،نمی دونم تو همه شهرها هست یا نه. باز دوستان راهنمایی کنند بهتره،فقط حجم ماهانه کمه که باید جدا بخری هرماه. 12گیگ یه ساله میده با مودم و سرعت 10 مگابیت، یعنی هرماه یه گیگ ولی 1200 گیگ با همین سرعت بالا می تونی دانلود کنی از ساعت 4صبح تا 10صبح.تقریبا روزی سه و نیم گیگ میشه برا دانلود.انگار صدو پنجاه تومن هست. گفتم اینم یه نگاهی کن شاید به کارت بیاد.:n16:
اگه واقعا نامحدوده پس این محدودیتها چیه؟مثل نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 18 گيگ درماه یعنی میشه روزی 600مگ این یعنی محدودیت!!! نامحدود یعنی تو 24 ساعت باید سرعت یکسان باشه نه بعد 600 مگ بیاد پایین!!نقل قول:
نقل قول:سلام رفیق. دوستان خیلی باسوادتر از من هستن، بهتر راهنمایی می کنند، اما این نظر من خدمت شما:نقل قول:
ببین داداشم به منطقه مخابراتی خیلی بستگی داره این اینترنت، مخصوصا این اسیاتک. مثلا اینجا بعضی رفقا واقعا سرعتشون پایینه،حق دارند شاکی باشند. سرعت برا منطقه ما پایین نیست، ولی محدودیت هست از نظر سرویس! مثلا میگن زیر 20 گیگ با سرعت 512 نمیتونم بگیرم. یا پینگ گاهی واقعا زیاد میشه. هرکی به دلایلی ناراضی هست که شاید اون مورد برا شما چندان رخ نده. من این اواخر دیگه از دست گرون کردن های اسیا شاکی شدم،اخه دروغگو میگه 20 درصد کاهش دادیم، بعد میری می بینی به جای 45 تومن باید 54تومن بدی همون 20 گیگ را بخری..کلا از تبلیغات دروغ اینا من واقعا در عجبم!!
این اسیاتک توی سرعت روزانه بد نیست قطعی هم کم داره. سر همین کیمیا 2 مگ بهت سرعت 600-700 را میده به نظرم، چون من که 512 هستم با دانلود منیجر حدود 300-350 هست سرعتم. شب ها سرعت اسمی میده برای 512 که حدود 60 هست و یک مگ هم که من معمولا می گیرم 90 هست، بالای اون سرعت را تست نکردم چون کلا فکر نکنم فرقی داشته باشه. به علاوه به نظرم زیاد پول سرعت نده عزیزدل، چون حجم محدوده مثلا 20 گیگ، حالا فرق زیادی نمی کنه که این 20 گیگ را 5 ساعته ادم دانلود کنه یا ده ساعته. به نظرم سرعت بالای 512 یا یک مگ نگیر. راستش برا ما ارائه نمیدن وگرنه من 128 می گرفتم! چون همون 128 سرعت دانلودش نزدیک 150 فکر کنم بود. امیدوارم بدرد بخوره . امری بود در خدمتیم:n16:
128 رو من دارم، سرعتش 256 تاس...
سرویس دو مگ شبانه 120 تا میگیره، روز +400
نقل قول:
ممنون از جوابتون :n16:.(دکمه تشکر نمیدونم کجاست.شاید چون تازه عضو شدم نمیاد)
با این وضع فکر کنم یه ماه که تموم شد باید جمع آوری کنم چون پینگ واسم مهمه.البته هنوز راه اندازی هم نشده:thumbsdow
نامردا به جای این که مثل شاتل اول بگن پورت ازاد ندارن تازه بعد 1 ماه میگن .الانم که دیگه پولو ریختم.
نمیتونم الان زنگ بزنم بگم درخواستو لغو کنن و پولو برگردونن به حساب؟:n13: