نقل قول:
شما بودجتون چقدره ؟
از سیستم چه انتظاری دارین؟
اینایی که گفتین رو میشه بدون امپ بست مشکلی نداره اما نمیشه از حداکثر توان باندتون استفاده کنین در ولوم بالا صدا به هم میریزه.
نقل قول:
شما بودجتون چقدره ؟
از سیستم چه انتظاری دارین؟
اینایی که گفتین رو میشه بدون امپ بست مشکلی نداره اما نمیشه از حداکثر توان باندتون استفاده کنین در ولوم بالا صدا به هم میریزه.
من بودجم 500 دیگه تهش 600 :n01:
انتظار خاصی ندارم در حد گوش دادن آهنگ با صدای یه خرده بیشتر از معمول ولی نه در حدی ک همه دنیا بفهمن چی دارم گوش میدم :)))
نقل قول:
نه اتفاقا بنده دنبال کیفیت هستم؛ روی ماشین قبلیم سیستم پایونیر بود و میخواستم همین مارک رو برای ماشین جدید جمع کنم؛ حتی رفتم 6975 وی 2 هم خریدم ولی پس دادم:n04:
در دو انجمن ساندی شاپ و تیونینگ از جمیع نظرات معلوم بود پخش آلپاین کیفیت و اینکه تقلبش کمه برترش داره
بنده اول گفتم برای سیستم تا 1.5 هزینه میکنم خوب آشنایی نداشتم؛ بعد به فرموده شما گفتیم بیایم اول از یونیت شروع کنیم بریم جلو. حالا هم تا 600 تومن برای یک یونیت فکر کنم خوب باشه
نظرتون راجع به آلپاین 145 چیه؟ ظاهرا 153 پرسسور می خواد
بنده به این دلیل هم هلیکس رو انتخاب کردم چون ظاهرا آلمانی بود
شما فعلا یک یونیت خوب آلپاین و یک کامپ برای استیج جلو به جقیر معرفی کن تا کم کم بریم جلو
ببخشید مزاحمتون شدم شرمنده :n12:
ضمن اینکه من فکر می کردم اگر اجزا با مارم متفاوت باشند در استریو شدن مشکل ساز خواهد بود
ضمن اینکه بنده اصفهان هستم و برندهای کمی در اینجا هست، حال شما پیشنهادات خودتون رو بدید برم بگیردم جزء جز ء
اگه بودجتون 600 هستش واسه پخش به نظرم 145 الپاین مناسبه نوع صداش فرق داره با کنوود و تنظیماته خوبی داره.دسته دو هم تو پ.ی.ت.ی گذاشته 550ت تمیزه .نقل قول:
برای کامپ :
وکال خیلی خوب و صدای اروپایی برنده جایزه eisa سال 2011 ادیسان k6
وکال خوب و صدای شفاف p62 هلیکس
حجم صدای خیلی خوب و میدبیس خوب صدای متمایل به گرم (بم) hertz 165xl
وکال خوب و تیوتر خوب و با کیفیت ground zero 650sq
صدای امریکایی تیوتر شارپ و پر دیتیل و میدبیس خیلی خوب rockford t1652
اگه بودجه داری 172 prs بردار های اند و خوش صدا
من نظرم روی اینا بود
البته اگه 3way میخوای ووفر و میدرنج و تیوتر میتونی سری میل هرتز رو برداری همه چی باهم داره هم کیفیت هم قدرت خیلی خوبه اگه بودجه و حوصله نصب خوب 3way رو داشته باشی و تک استیج بخوای.
اساتید باید نظر بدن ولی فکر کنم همچین چیزی اگر یکم بودجتونو زیاد کنید خوب در بیاد .نقل قول:
PIONEER X1750UB : 210.000
HELIX E69X : 277.000
PIONEER 3602 : 160.000
+
هزینه نصب و کابل و ...
ممنون. ولی x400گرون. من میخوام پایین تر بردارم. این فروشنده که دوست منه میگه فقط پایونیر. با 200 تومان هم پایونیر 24 بیت نمیدن. حالا میخوام 2750 پایونیر بردارم (حدود 260). ولی 1750 ارزون تره. (حدود 200) و اشکالش 16 بیت بودنشه. به نظرتون ارزش داره؟نقل قول:
نقل قول:
من قیمت دقیق ندارم عزیز اما دیگه هرچی هست پایونیر و از چینی های بیخود خیلی بهتره.شمام که زیاد توقعی ندارین راضیتون میکنه
دوست عزیز شما کجا قیمت گرفتید ؟! 2750UI با هزینه نصب و همچی کامل 230.000ه ! تو خیابون عباسی . فرق 24 و 16 بیت هم من تو فروم همسایه که میخوندم نوشته بود فقط تو منبع CD هست و اگر از فلش آهنگو پخش کنی فرق نداره !!نقل قول:
2750 و 1750 دو تا فرق دیگه هم دارن ، اینکه 2750 دوجفت خروجی داره ( RCA ) ولی 1750 یک جفت و همچنین 2750 با دستگاهایی که سیستم عامل های IOS هم هماهنگه ولی 1750 خیر .
X2750UI
X1750UB
دوستان وقتی پخش رو روشن میکنم و موزیک پلی نمیکنم یه صدای فیسه از باندا میاد! از چی میتونه باشه؟
سلام دوستان قدیمی و بزرگوار
خسته نباشد
اقا ما یه 6.9 الان پشت پراید جا زدیم با برش کاری طاقچه
الان یه 6965s زیر تختم افتاده بی استفاده میخوام اینم بزارم رو ماشین
چه جوری میتونم 2 جفت بزارم پشت در حالی که
1-پرده شیشه عقبم باشه بازم
2-خطر عقب هم باشه بازم
میشه بدون گداشتن طاقچه به هر دو مورد بالا دست پیدا کنم؟