من که الان سرعتم 16 کیلوبایتهنقل قول:
سرویس 128
Printable View
من که الان سرعتم 16 کیلوبایتهنقل قول:
سرویس 128
من شاهرودم با 198 دانلودم میکنم من 256 دارم شب ها هم که عین همه داغون شده حداکثر 20 میشه
من 100 در 100 با حرفاتون موافقم اما فقطو فقط به یک شرطنقل قول:
هر کاربری اگر از سقف دانلود مجازش بیشتر دانلود کرد روی سرعت سرویس خودش محدود بشه نه کمتر .
یعنی اگر سرعتش 128 بود کمتر از 12 نشه اگر 1 مگ هم بود کمتر از 100 نشه سرعتش چه در ساعات عادی چه در ساعات شبانه رایگان .
در غیر اینصورت این کلاهبرداری و دزدی محسوب میشه .
ساعت دانلود رايگان تغيير پيدا ميكنه2 تا 7تسليت
سلام
کسی اطلاع داره تو اهواز وضعیت پارس انلاین چطوره؟
واسه من دانلود شبانه مهمه!
خودم وایمکس مبین نت دارم با سرعت 512 اما چند ماه سرعت دانلود تو ساعات رایگان از 20 ک بیشتر نمیشه!
دوستان انگار اغلب شرکت ها میخوان یه همچین کاری بکنن؟؟؟؟
این رو از تاپیک صبانت برداشتم:
نقل قول:
با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Burst ) دست یابند.
سرويس 512 دارم و ماه هاست سرعت شبانم زير 30 هست پس كجاست اين سرعت بيشتر از قرار داد؟
نقل قول:
این از یه شرکت دیگه
تغییر در ترافیک رایگان شبانه
نوین نت در نظر دارد به منظور افزایش کیفیت سرویس های خود در بازه زمانی رایگان شبانه، تغییراتی را از یکم شهریور ۹۱اعمال نماید .مراتب پیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروش بحضور اعلام میگردد.
فکر کنم برای اینترنت ملی چیزی باشه جدیدا همه رو اوردن به صرفه جویی! خدا رحم کنه
این آدرس رو هم توی مرور گرت امتحان کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس با این کارا میخواد رضایت مشترکین که ما هستیم الانم کاملا راضی :31:هستیم رو جلب کنه !!!!!!!!!:18:
هدفشون از این کارا چی هست خدا میدونه و بس