روزا سرعتت بالای 100 یا 100 شب ها سرعتت بالای 25kb من بهت توصیه میکنم به جای 128 256 بگیری یا 512نقل قول:
Printable View
روزا سرعتت بالای 100 یا 100 شب ها سرعتت بالای 25kb من بهت توصیه میکنم به جای 128 256 بگیری یا 512نقل قول:
نه عزیز من دانلود 4 گیگ مال خیلی وقت پیش بود....الان چند ماه هست سرعت شبانه کمتر از حد قراردادتون می شهنقل قول:
الان اکثر دانلودمون تو یک ساعت 6 تا 7 بود که با این کار اونم می ره
اینا کلا می خوان پرونده دانلود شبانه رو ببندن تا کسی دانلود نکنه
سرعت شمام کم شده ؟
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
یه سوال من دوگیگ هدیه دارم که استفاده نکردم . و از مدت نتم ۴ روز مونده ایا اگه دوباره شارژ کنم هدیه ام میره رو دوره بعدی ! یا سوخت میشه ؟؟؟ ممنونم .
نقل قول:
من 1 و 800 داشتم (هدیه) اومد رو دوره بعد.
یه سوال من دوگیگ هدیه دارم که استفاده نکردم . و از مدت نتم ۴ روز مونده ایا اگه دوباره شارژ کنم هدیه ام میره رو دوره بعدی ! یا سوخت میشه ؟؟؟ ممنونم .
هدیه و ترافیک اضافی منتقل میشه به دوره بعدی
یعنی به غیر از هدیه همواگه ترافیکت اضاف بمونه سوخت نمیشه ؟؟ پس چرا در دوره ای قبل من ۵۰۰ مگابیت هم داشتم ۳۰۰ مگا هم داشتم اضاف نشد ! فکر میکنم فقط هدیه اضاف میشه خوده حجمو هرچی استفاده کردی کردی نکردی میسوزه .
دوست عزیز ، حجم هدیه و حجمی که خودت بعدا اضافه خریده باشی ( مثلا یک گیگ اضافه بمبلغ 5200 تومان ) به دوره بعد منتقل میشه وگرنه حجمی که روی اکانتی که موقع خرید بهت داده باشن در صورت تموم شدن دوره و باقی موندن حجم اون، میسوزه .نقل قول:
بدبختی همه جای دنیا هر چی شرکتا بزرگتر و معروف تر باشن سرویس دهی و کیفیتشون بیشتره و هر چی کوچکتر و بی نام و نشون تر باشن کمتر که طبیعیش هم همینه مثلا توی آمریکا الان بهترین سرویس همون 1 گیگابیته که مال بزرگترین شرکت یعنی گوگله ولی اینجا دقیقا برعکسه و باید دنبال شرکتای جدید و بی نام و نشون باشی که اونام تا یکم معروف شدن... اینو کجای دلمون بزاریم؟!