سرعت دانلودم روز 250 هستش و شبانه 150 . طرحم م 8 روز دیگه تمومه من میخواستم adsl بگیرم ولی با این کارشون مجبورم مبیننت باز بگیرم .خیلی خوب شده
Printable View
سرعت دانلودم روز 250 هستش و شبانه 150 . طرحم م 8 روز دیگه تمومه من میخواستم adsl بگیرم ولی با این کارشون مجبورم مبیننت باز بگیرم .خیلی خوب شده
سرعت من تقریبا همیشه اینجور هست ولی اگه می تونستم ADSL بگیرم طرف مبین نت نمی رفتمنقل قول:
نقل قول:
راستش متوجه این دیدن سرعت توی کنسول مودم نشدم. اما سرعت اسمی یک مگ هست که وقتی تست سرعت میگیرم، زیاد شده که بین ۷۰۰ تا حتی ۱۰۰۰ کیلوبیت بر ثانیه رو نشون بده. اما سرعت آپلود همیشه پائین هست و بالا نمیره. خود پشتیبانی هم همیشه در مقابل این مورد میگن عجیبه و نباید باشه. اما خوب هست. من که حتی صفحه مشترکینی که بهم نشون میده هم همیشه قاطی داره و حتی یک بار پشتیبانی از اون ور از صفحه عکس گرفت که بده بخش فنی که ببینن چرا وضعیت من اینجوری هست. به قول خودش تابحال کسی رو اینجوری ندیده بوده. احتمالاً وضعیت آپلودم هم یه جورایی اونجوری شده که عجیب شده.
شکایت هم جواب نمیده چون تابحال دو یا سه بار بهم گفتن که بیا پولت رو پس بگیر و راهت رو بکش برو. مشکل اینجاست که مخابرات منطقه ما یکی از خرابترین مراکز تهران هست و ADSL خوبی نداره.
نقل قول:
متاسفانه وایمکس توی ایران دو تا مشکل فعلاً همیشگی داره که جزء ذاتش شده و برای همین در مقایسه با ADSL ضعیفتر هست. یکیش که خاصیت جابجایی هست که شانسی یه مواقعی ترافیک رو روی یه آنتن زیاد میکنه. توی ایران شرکتها همینجوری خودشون عادت به فروش خدمات بیشتر از حد توانشون هستن، چه برسه به این اضافه شدن مشکل جابجایی مشترکین. بعدیش هم مشکلات تداخل توی امواجش هست که از آب و هوا بگیر تا امواج مزاحم روش تاثیر بد دارن و بعضی وقتها بدجور باعث نوسان سیگنال میشن.
در مقایسه با وایمکس، عمده عیب ADSL نویز خط هست که البته شانسی هست و اون یکی سرقت کابلها. برای مثال همین شب عیدی نزدیک دو هفته تلفن ثابت نداشتیم چون ادعا شده بوده که عزیزانی کابلها رو کش رفتن. توی اون مدت یادمه کسبه محل که کارشون وابسته به اینترنت بود( مثل دفاتر فروش بلیط و مشابه) بدجور گیر افتاده بودن.
اما من هم مثل شما اگه یه ADSL خوب توی محل گیرم بیافته میرم سراغش.
سلام دوستان....من وایمکس ایرانسل 128 دارم. خیلی سرعتش کنده...مخصوصا دانلودش! adsl هم بعلت مشکل خط تلفن (pcm بودن تلفن کوچمون)نمیتونم بردارم
الان میخام با یه نامه ای چیزی اینترنتما 512 کنم...همین ایرانسلا ارتقا بدم یا مبین نت بردارم؟!! کدوم بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید! راستی مودمم هم fm130 هستش! همینا میتونم برا مبین نت استفاده کنم یا نمیشه؟
شما فعلا ارتقاء بده اگه راضی نبودی یه مودم مبین نت هم پیدا کن و تو منطقه تون تست کن ببین کدومش بهترهنقل قول:
مدل مودم شما رو هم مثل اینکه میشه تغییر داد
مودم شما قابلیت تبدیل به مبین نت رو دارهنقل قول:
ولی به نظر منم همونکاری که آقا آرش گفت رو انجام بده
چون مبین نت و ایرانسل تفاوت آنچنانی با هم ندارن
سلامنقل قول:
عذر میخوام شما 1 مگ دارید یا 2 مگ؟
سلام دوستان
کسی از شرکت گسترش ارتباطات مبنا سرویس گرفته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایمکس مبین نتش شبانه داره ؟ چجوریه ؟
کلآ هر شرکتی که مبین نت بده شبانه هم داره ؟
2 تا 8 هستش ؟
ممنونم ..
سلام
من از مورم اوت دور استفاده می کنم و چون دو تا سیستم توی خونه دارم و همچنین استفاده وایرلس هم زیاد دارم یه روتر بهش وصل کردم می خواستم ببینم تنظیمات dhcp رو درست انجام دادم ! چون اطلاعات خاصی در موردش ندارم