یادش بخیر ، مافیا اون زمان چقدر طرفدار داشت ! همه با عشق بازی می کردیم! حالا اصلا مردم عوض شدن ، کسی اون طمان وقتی مافیا بود جی تی آ بازی نمی کرد که!!! اصلا مافیا خدای بازی ها بود ، حالا مردم چقدر عوض شدن ! هی روزگار !
یادش بخیر ، مافیا اون زمان چقدر طرفدار داشت ! همه با عشق بازی می کردیم! حالا اصلا مردم عوض شدن ، کسی اون طمان وقتی مافیا بود جی تی آ بازی نمی کرد که!!! اصلا مافیا خدای بازی ها بود ، حالا مردم چقدر عوض شدن ! هی روزگار !
زیاد سخت نیست ، یه دوه کنترلر قدیمی Ps1 یا غیر اصل Ps2 که بوردش تلق نباشه میخرید . جهت بالا رو لحیم میکنید که همیشه پایین باشه .نقل قول:
باقی دکمه ها رو دنونه دونه میشنید پیدا میکنید که کدام دکمه کدام رنگ هست . بعد با سیم وصل میکنید به شصیتی و مدار رو توی یه دونه از این گیتار اسباب بازی ها جا میکنید .
همین :31:
به 360 هم وصل نمیشه .
سلام دوست عزيز من هم مشكل شما هم داشتم و تنها راهش اينه كه با برنامه jetaudio زيرنويس و به فيلم بجسبوني و بعد روي كنسول از تماشاي فيلم لذت ببري :20:نقل قول:
دوستان یه ادرس پیدا کردم که میگه کنسول به صورت قسطی میفروشه ادرسش هم اینه:
شرکت پارسه مهرگان سیستم
خیابان توانیر - پلاک 5 - واحد 15
اگه دوستان خبری از این فروشگاه دارن ( در مورد اجناسش ) ما رو بی خبر نزارنکد:http://iran-tejarat.com/Ads2102/117200.html
خوب دیگه باید ۲.۰.۹۱ باشه.نقل قول:
2.0.8955.0
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165&page=71
Sonixax جان یه سوال:
این محصول توی المان هست؟ چه طوریه؟ اونجا قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالتون، اونجا همه شیپمنت ها فعاله
دوستان کرمانشاهی کسی جايی رو برای خريده برچسب سراغ نداره؟
منزورم اينتور برچسب هاييه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد هم خريدارم اگه کسی ميفروشه
میلاد هستم .نقل قول:
این که مال پرزنتیشن و این حرفهاست . بله هست ولی نه دقیقا این و مدل های دیگش هست .
hi milad :31:نقل قول:
نه. اون ماوسه نقش RS رو داره. برای بازی های شوتر و اینها. دکمه هاشم که معلومه
اونیکی هم که شبیه دسته wii هست، دکمه های سمت چپ کنترلر روش سوار شده. خیلی چیز مامانیه به نظرم
دو دلم که از ebay سفارشش بدم یا نه. یخده هم گرونه (79$) هم معلوم نیست کارش چه طوره.راحته یا نه. گفتم ببینم توی المان ندیدین که کسی با این ها کار کنه؟
به به به .بلاخره یه همشهری تو این فروم پیدا کردیم.(:31:)نقل قول:
والا فکرکنم ارگ طبقه آخر داشته باشه.:11:
البته همون ادرس زیر عکس هم برا فروش داره.:20: