میگم از اینایی که داری کدومش به کار من میاد؟؟
از اون پروداکت هایی که داری کدوماشون رو تو ماموریت های پیش روم نیاز دارم؟؟
Printable View
میگم از اینایی که داری کدومش به کار من میاد؟؟
از اون پروداکت هایی که داری کدوماشون رو تو ماموریت های پیش روم نیاز دارم؟؟
blue bandana و black headband و green indian necklace و semi-precious stones و warm meal و piece of note p.2 و song book و map و ticket train (مطمئن نیستم!) و Lasso و cigars و salmon رو برای کوئست لازم خواهی داشت! شاید از اینها چیزای دیگه هم باشن که من یادم نمیاد.نقل قول:
لباس هایی هم که به کارت میان:
yellow clothing لیدرشیپ میده
اگه خواستی لول پایین بری فورت red clothing و green clothing خوبن
red checkered shirt ویگور داره. شاید بتونه کاری رو باز کنه.
برای دوئل لباس های بهتری هست؛ اما blueوgreen poncho برای لول های پایین شاید خوب باشه
brown bowler hat بد نیست
brown bow برای دوئل بد نیست
grey bow tie ممکنه کاری رو باز کنه چون construction خوبی میده
black shorts لیدرشیپ داره یه مقدار!
Figaro's razor blade علاوه بر اینکه اسکیل میده؛ آیتم نورانی هست. شاید حتی تا لول 50-60 اینا شانس اینو نداشته اشی که از طریق کار پیدا کنی.
اون instructionها هم اگه craft رو blacksmith انتخاب کنی به درد میخوره. خصوصا که creat a bayonet رو هم دارم!
+
اگه میخوای بازی رو ادامه بدی (یعنی 1-2 سال)؛ به لول های بالا که رسیدی یه ست هست به اسم collector's set. برای به دست آوردن این ست باید اکثر آیتم های موجود در بازی رو داشته باشی. مثلا برای گرفتن لباس collector's؛ باید همه ragها - ponchoها - clothingها - shirtها - checkered shirtها - waistcoatها - cotton jacketها - dress coatها - leather jacket ها - coatها رو داشته باشی.
(البته لازم نیست همه رو همزمان داشته باشی. فقط کافیه هر کدوم از اینها یه بار بیاد توی اینونتوری. پس میتونی هر کدوم رو که نداری قرض بگیری ولی به هر حال اگه همه مال خودت باشن حالش بیشتره!)
برای همین توصیه میکنم از همین حالا شروع کن به جمع کردن هر چیزی که به دستت میرسه! تا وقتی رسیدی به لول بالا مجبور نشی کلی پول رو یهو خرج کنی.
منظورم اینه که من که پولت رو پس میدم؛ پس همش رو بخر:31:
ورلد بتا هم با این واحد پولی جدید آپدیت شد
خب پس اینا رو سر فرصت از امشب یا فردا صبح بهم بده لطفا
ممنونت میشم:11:
اون مورد هم یادت نره :31:
پیگیر باش:31:
ياد حضرت على افتادم كه 11 - 12 شب ميرفت دم در خونه مردم بهشون لباس ميداد :-Dنقل قول:
1000 دلار دیگه بگیرم میتونم black tie بگیرم:27:فردا فقط کار با پول بالا میکنم.
پسر این feed the animals عجب چیزیه:8:
دارم همین جور باهاش لول اپ میکنم از 120 xp شروع شد به دادن الان 100 تا میده فکر کنم تا لول 25 فقط همین رو برم
یه کار رو مدام پشت هم انجام نده motivation میاد پایین هم تجربه کمتر میگیری هم پول هم آیتم و...نقل قول:
رفتم تو سایت بازی
و یه حساب کردم که تا همین الان واسه ری اسکیل چه قدر بایستی خرج بکنم:
18 تا کریسما : 12150
58 تا لیدرشیپ :19430
کلا میشه :31580 :18::18::18:
یعنی واقعا ادم به ..... میره واسه ری اسکیل :13:
من که دیگه فکر کنم از الان همه رو میدم به دکس و داج و ایم و شوتینگ
تا 5 لول دیگه هم میرم واسه ری اسکیل.........:8:
اون دو صفحه ای که قبلا برام گذاشته بودین که مربوط شغل های دوئلر و شغل های یه اسکیل خاص رو میتونید دوباره برام بزارید؟؟
خب من الان لول 20 شدم
کرفت رو جی کارش بکنم؟؟
اصلا چی هست و به چه کاری میاد و کدومشون بهتره؟
تا جایی که یه ذره قهمیدم از خوندشون فکر کنم سومی بهتر
............
الان رفتم پست امین رو تو صفحه 1811 رو خوندم..
ولی نگفته که Blacksmith دقیقا چیکار میکنه؟؟
و اینکه بین Blacksmith و Tonic peddler کدومشون بهتره به نظرتون؟