halo reach اومده خودم هنوز نگرفتمش:46:نقل قول:
تاپیکش تو ب ا ز ی س ن تر رو خوندم میگن خیلی بازیه خوبیه
فقط مثل اینکه هنوز به صورت رسمی عرضه نشده پس حواست باشه با پروفایلی که لایو میری نری بازی کنی که بن میشی
halo reach اومده خودم هنوز نگرفتمش:46:نقل قول:
تاپیکش تو ب ا ز ی س ن تر رو خوندم میگن خیلی بازیه خوبیه
فقط مثل اینکه هنوز به صورت رسمی عرضه نشده پس حواست باشه با پروفایلی که لایو میری نری بازی کنی که بن میشی
اگه زحمتی نیست :11:نقل قول:
سلام دوستان
من فلشو که به کنسول وصل میکنم و میرم توی قسمت مموری که انتخابش کنم و فرمتش کنم فقط نوشته مموری و USB Flash توش نیست . چیکار کنم ؟
آیا ربطی به آپدیت دستگاه داره ؟
دوستان خبرای از -- شدن اسلیم نشد:18:
سلامنقل قول:
سلام دوستان
من فلشو که به کنسول وصل میکنم و میرم توی قسمت مموری که انتخابش کنم و فرمتش کنم فقط نوشته مموری و USB Flash توش نیست . چیکار کنم ؟
آیا ربطی به آپدیت دستگاه داره ؟
الان تو سیستم انفو ورژن داشبورتون چنده؟
نه فعلا....نقل قول:
رفتم مافیا 2 رو گرفتم...
کاش نمیگرفتم...:2::2::2::2::2:
نقل قول:
رفتم مافیا 2 رو گرفتم...
کاش نمیگرفتم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنید مافیا رو داستان کار میکنه. نباید انتظار GTA رو داشته باشید
ااااااااااااه با بابا اصلا پشیمون شدم xbox خریدم یه دونه بازی قشنگ نداره ps3 بازی هاش بهترهنقل قول:
الانم فقط گزاشتمش gears of war 3 رو بازی کنم بعد بندازمش تو سطل اشغال
کاشکی :31:نقل قول:
رفتم مافیا 2 رو گرفتم...
کاش نمیگرفتم...
2.0.8955.0نقل قول:
سلام
الان تو سیستم انفو ورژن داشبورتون چنده؟
اره. بازی های اختصاصی PS3 بهترن به نظر منم. مثل killzone و gow و اینا......نقل قول:
ولی حداقل که می تونی بازی های 50-60 هزاری PS3 رو با 2-4 تومن بازی کنی به نظرم اصلا جاش توی سطل اشغال نیست
ولی خواهشا اگه خواستی بندازی سطل اشغال،این کارو نکن، بدش به من خیلی بدردم می خوره.
چون من اصلا غرور شما رو ندارم :13:
قدر چیزای اطرافم هم می دونم
در ضمن شما از مافیا 2 چه انتظاری دارین؟ اینکه مثل gta سوار هلیکوپتر و جت و اینا بشین برین توی شهر بچرخین؟ که چی بشه؟ اخرش باید برین همون ماموریت هاشو انجام بدین.
خیلی جالبه این همه نسخه gta و just cause و... منتشر شده بازم از این جنگولک بازی ها خسته نشدین