حالا مثلا شرکتهای دیگه خیلی مردمین:n02:اونها هم کم و بیش مثل این هستند البته قبول دارم که بعضی از شرکتها ضعیفتر و بعضی بهتر عمل می کنند ولی در کل سر و ته یه کرباسندنقل قول:
آقازاده رو خوب اومدی:thumbsup:
Printable View
حالا مثلا شرکتهای دیگه خیلی مردمین:n02:اونها هم کم و بیش مثل این هستند البته قبول دارم که بعضی از شرکتها ضعیفتر و بعضی بهتر عمل می کنند ولی در کل سر و ته یه کرباسندنقل قول:
آقازاده رو خوب اومدی:thumbsup:
ببخشید 12 گیگ در سال! 7 روز و 3 روز موقت. قیمت 120 تومن حدودانقل قول:
دوستان من میخواستم256 با حجم 10 گیگ اسیاتک بگیرم لطفا دو سه نفرتون جواب بدید ( به خاطر این که یه نفر فایده نداره :D )
سرعت 256 بگیرم در روز سرعتم حدودا چند هست ؟
شبا سرعت چنده حدودا ؟
دانلود زیاد تو ساعت رایگان باعث محدودیت میشه ؟؟
قطعی اینترنت چطوره؟؟
روز +400تا جایی ک پورتت ساپورت کنه، شب ثابت 32، باعث محدودیت نمیشه، معمولا قطعی نداره! تنها جنبه مثبت اسیاشت:)نقل قول:
روزانه : تک لینک حول و حوش ۵۰ با دانلود منیجر حدود ۴۰۰نقل قول:
شبانه : تک لینک حدود ۴ و با دانلود منیجر حدود ۳۰
دانلود شبانه از ساعت ۱ تا ۸ صبح حداکثر ۷۰۰ مگه حالا هرچقدرش رو که دوس داشتی دانلود کن محدود نمیشی :))))
خیلی ممنون
محدودیت از لحاظ سرعت منظورم بود که این کلا شب رو محدود کرده اخه 30 به چه دردی میخوره ؟
شاتل و اسیاتک که هیچ
به چز پارس چه سرویس دهنده دیگه ای هست که شب هم رایگان باشه و خوب ؟
داخل کشورم باشه؟!نقل قول:
داخل کشورم باشه؟!نقل قول:
سلام، مخلصیم. بخدا از دیو بدترن. دیو باز یه شیشه عمر داره که امید به شکستش هست،اینا نشکنن! خوش به حالت که داری میری پارس.:n16:نقل قول:
مرسی رفیق، آره این خیلی کمه. ده گیگ ماهی مصرف دارم حداقل. داداش فکر کنم طرحش هم برا شهر خاص باشه، تهران نمیدن انگارینقل قول:
چنقل قول:
داداش همه شون عین هم هستن انصافا، ولی آخه اون ها برنده نمیشن. این به خاطر اون آقازاده پنجاه و هشتی، فرت فرت هر سال برنده میشه کفر من درمیاد بخدا. این لامذهب از همه کرباسش بدتره:n08:
عالی بود..خدایی مردم از خنده:n08:نقل قول:
چند تا چی هست که تو یه سرویس دهنده جمع نمیشهنقل قول:
ولی من حاظرم اینترنتم توی روز قطعی داشته باشه و حجم زیاد هم نده و پینگش هم بد باشه ولی شب یه سرعت حداقل 200-300 برای دانلود بده سراغ ندارید ؟